Mayıs 14, 2009

NeW YoRk 2








New York' daki 2. gunumuzde bol bol yedik gordugunuz uzere!!! Zaten o kadar yurumeye 3 gunde 2 kilo alip geri donmem sinirlari ne kadar astigimin, ne kadar cok yedigimin tartidaki kaniti :( Sabah kahvaltisinda pide mi dersin? ogle yemeginde arkadasimin sevgilisinin ellerinden bademli kapama mi dersin? yedik de yedik!!!
Kapamanin uzerine :) Guitar Hero oynayip sevgilimle feci madara olduk bir de :( bol pratik yapmadan kimsenin yaninda oynamayin bu oyunu derim ben son soz olarak!

13 yorum:

  1. yeni yemek yediim için yukardaki resmi görmeye dayanamadım hemen aşağı indim :D

    bu ayakkabılarını seviyorum ve renkli çorap her zaman güzeldir :)

    YanıtlaSil
  2. bu sefer kıyafetine flan hiç bakamadım denizcim çünkü canım çektiiiii yemeklerdennn)) hangi ülkenin mutfagına ait bu lezzetli şeyler) tugba

    YanıtlaSil
  3. çok kıskandımmm :( new york benim tüm gelecek planlarını üzerine kurdugum şehir!yemekler de şahane duruyo afiet olsun yarasın =)

    YanıtlaSil
  4. gözlüğünden istiyorummmmmmmm(:

    YanıtlaSil
  5. Fashioncholic ben de cok seviyorum ayakkabilarimi ;) Tesekkurler!

    Tugbacim Ortadogu mutfagi ikisi de ;)

    Dilaycim umarim gelecek planlarin gercek olur :) Bir de afiyet olsun kismi iyi hos da yaramasin be canim yaradi zaten yariyacagi kadar aldik kilolari :(

    Mrs.Baros :)

    YanıtlaSil
  6. afiyet olsun valla gerçekten çok leziz gözüküyorlar az yemek imkansız gibi hihiiii kıyafetinle yine çok güzelsin.. ayakkabılarını ayrıca seviyorum ;) iyi haftasonları...

    YanıtlaSil
  7. Denizcim bence sen hadi tam stil sahibi derler ya işte o insanlardansın. Her şehirde kendine has ama farklı bir tarz. Mesela Roma'da ki resimlerin ya da Siena'da ki resimlerin çok güzel ama farklı. New York'ta ise yine şehrin kimliğine uygun hoş bir tarz... Ayyy ben ne diyorum... Anladın mı yazdıklarım bişi:)))

    YanıtlaSil
  8. Gofrett sagol canim afiyet oldu spor salonlarinda kosuldu ;)

    Elvancim evet ne demek istedigini anladim! Dogru bir teshis ;) Zira bir yere gidilecegi zaman ben cildiriyorum ne goturmeliyim diye cunku bulundugum yer ve sabah kalktigim ruh hali cok onemli benim icin :)

    YanıtlaSil
  9. denizcim tekrar söylemeden gecemiycem, her kiyafetini cok begeniyorum herseyi cok yakistiriyorsun kendine! ayrica yasadiklarini okumak da cok zevk veriyor bana! kendine iyi bak

    Nesli

    YanıtlaSil
  10. Tesekkurler Neslicim! Sen de kendine iyi bak ;)

    YanıtlaSil
  11. New York sana çok yakışıyor bebeğim :D

    YanıtlaSil
  12. haha :) arkadaşının orjini nedir çok merak ediyorum! bademli kapamayı nasıl bilebilir :)) bu balkanların ücra köşelerinde yapılır yahu ! Çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
  13. Aslen Filistinli, ailesi Urdun'de yasiyor ama malum durumlardan :(

    YanıtlaSil