Mayıs 24, 2009

COMMENT


Herkese merhaba ;) Oncelikle mail ve yorumlariyla bana gecmis olsun dileyen ve tavsiyelerde bulunan herkese cok tesekkur ederim! Dusunuldugunu bilmek, hayatin kosusturmasindan sana ozel ayrilmis bir zamanda okunmak, yazdiklarina veya yaptiklarina tepki verilmesi cok guzel bir duygu ve sanirim bloggerlar tum zorluklarina ragmen bu yuzden vazgecemiyorlar bloggerlikdan ;)Beni okuyan herkese cok tesekkur ediyorum ve diyorum ki " Dusundukleriniz, olumlu veya olumsuz blogum hakkinda hissettikleriniz benim icin cooook onemli. Cok kisa surede bana gore oldukca yuksek bir tiklanma seviyesine erisen bloguma lutfen yorumlarinizi eksik etmeyiniz! Zira yorumlar biz bloggerlarin tek motivasyon araci :)

Sozun kisasi LUTFEN SOYLE BIR BAKIP GECMEYIN yazin bana ;)

Harem Pants: Sisley
Hat: Alessandra Bacci
Shoes: Franco Sarto
Belt: Vintage

26 yorum:

  1. o duygu cidden çok güzel : okunduğunu bilmek ve karşıdakilerle iletişime geçmek ...

    bu bloga her girdiğimde yorum yapmaya çalışıyorum ve dolayısıyla biraz da üstüme alındım (: ve bloguma yaptığın yorumlar için ben de çok teşekkür ederim (;

    YanıtlaSil
  2. Deniz, yazdıkların güzel, giydiklerin güzel ama yaşadığın yer de ayrı bir güzel

    YanıtlaSil
  3. Fotograflarin cekildigi yer cok cok guzel, ben okudugum her bloga elimden geldigince yorum biraakmaya calisiyorum, sen de dahil:) Harem pantolonu cok hos kombinlemissin.

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle yorum konusuna katılıyorum Denizcim (:
    Yazılara reaksiyon almak gerçekten hoş oluyor..Paylaşım insanı mutlu ediyor..(:
    Kısacası buralardayız biz sen yazdıkca..
    xoxo (:

    YanıtlaSil
  5. Fashioncholic birsey degil ;)

    Fatma evet ot, dere, agac, cicek, bocek acisindan cok sansliyiz ;)

    Tuguna tesekkurler!

    Kelebek xoxo :)

    YanıtlaSil
  6. sana sadece bakip gecmek imkansiz bence ;)
    severek izliyoruz, yeni postlarını merakla bekliyoruz=)

    YanıtlaSil
  7. merhaba..
    ama Deniz insan hangi birine yorum yazacagini sasiriyor..fotograflar ayri guzel sen ayri kostumlerin ayri..kafam karisirken merhaba demeyi unutuyorum:)
    merhaba.

    YanıtlaSil
  8. Lizzy tesekkurler guzel iltifatlara ;)

    kirpik merhaba :)

    YanıtlaSil
  9. Selam Deniz,

    iyileştiğine sevindim :))) mekan gerçekten çok güzel börtü-böcek- yeşillik-dere akla dinlenceyi hatırlatıyor..

    ben sadece şalvar pantolonunu beğenmedim onu dışında herşey süper gözüküyor ...

    YanıtlaSil
  10. Bu tarz pantonlonlari sevemsemde senin blogunu cok severek okuyorum ve bir sürü arkadasima da önerdim.. :) Iyilesmene sevindim!

    ♥ Nesli

    YanıtlaSil
  11. Ya ne güzel sessiz sakin ama hiç atlamadan okuyor sonra da parömak ucuma basa basa idiyordum :) neden duygusal yaptın ki şimdi :))
    Bu arada şalvarına bayıldım :)

    YanıtlaSil
  12. merhaba denizcim,bende yeni blog yazmaya basladim hatta daha yazmadim bugün actım, cünkü cok tembelim =) ama seni bu dünyanın en güzel blogunun sahibesi ilan ediyorum =) hergün eve geldigimde kontrol ettigim tek blogsun =) ama kıyafetlerine sahip cık idil adında bir hırsız gelipde alırsa bilemem aeuahuae . basarilariinin devamini diliyorum !

    YanıtlaSil
  13. şöyle bi bakıp geçiyordum yazayım bari :)) yaşadığın yeri cidden kıskandım. memleketimiz gerçekten güzel. ama gün be gün değişiyor. yaşam koşulları gitgide insanı uzaklaştırıyor.

    YanıtlaSil
  14. Şalvar pantolonla dolgu topuklu ayakkabıların çok hoş durmuş.Ben genelde şalvarımla ya parmak arası ya da bantlı düz sandalet giyerim.Böyle de sevdim, ben de deneyem:)
    Bu arada yorumların varlığı şevk veriyor vala.Biz seni bırakmayız sen de bizi bırakma:)Böle güzel güzel resimlerle , yazılarla:))

    YanıtlaSil
  15. Takip edilesi bir blogsun, çok yorum yazmasam da, sık sık uğramaktayım... Bazen cidden içimi açıyor fotografların içeriği ve kalitesi...

    Keep up the good work ^^

    YanıtlaSil
  16. Gofrett ve Nesli cok rahatlar ama ;) Tesekkurler!

    Volkan yok oyle iste parmak ucuna basa basa gitmeler bundan boyle ;)

    Idil boyle bir hirsizlik olayi olursa mahvolurum ben herhalde :( Lisedeki jeanlerimi hala giydigimi dusunucek olursak zamanla buyumus bir dolap benimki onlari kaybetmeye dayanamam kizima sakliyorum ;)
    Blog dunyasina hosgeldin, basarilar diliyorum ben de sana!

    Nefes ee yaz bari ;)
    Ben de bu bortu bocekten baydim aslinda! Sehir insaniyim ben :)

    Itircim, salvar bana rahatligi ve ucak yolculuklarinda cok giydigim icin seyahati animsatiyor aslini istersen ;) Dolayisiyla ben de duz sandaletlerle giyiyorum genelde bu cumartesi piknik oncesi bi boyle deniyim dedim 3 saat sonra parmak arasina gectim :)

    Nora coook tesekkurler, her zaman beklerim :)

    YanıtlaSil
  17. evet yau, yorum olmayınca kendi kendine konuşuyo gibi oluyo insan.sonra siliyo geri açıyo ne yazcağını şaşırıyo falan.gıcık bişey.

    YanıtlaSil
  18. Siteni hep takip ediyodum ama yazmıyodum..Tarzını,stilini çok seviyorum :) Gerçketen tebrik ederim seni bundan sonra hep yazmaya çalışıcam :)

    YanıtlaSil
  19. Öncelikle atlattığına sevindim :) Blogger olmak keyifli gelmeye başladı değil mi sana da. ve yorumlar kesinlikle dediğin gibi, yazmamızda en büyük etken olmalı :)

    bu arada sen modellik falan yapmayı düşünsene ?

    YanıtlaSil
  20. Duygu cok tesekkur ederim, beklerim!

    Esther modellik yaparim ama sadece sana ;)

    Pessenger cok tesekkurler, yaz okulum oldugu icin hala istedigim sıklık duzeyinde post yapamiyorum maalesef :( ne desen haklisin!
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  21. Bu tür pantolonlardan nefret etmeme rağmen Diane Kruger'dan sonra birisine daha yakışmasına sevindim. Dolgu topuk yerine kalın ya da ince topuklu ayakkabılarla daha da güzel görünebileceğine inanıyorum.

    YanıtlaSil
  22. Tesekkurler Melis yakistirdigina sevindim ;)

    YanıtlaSil
  23. tam da artık denize bakıp geçmiycem bu sefer yorum da yazıcam derken bir baktım ki bunu dile getirmişsin.

    ve yorum yazmadan geçilmesi mümkün olmayan şıklıkta bir kombin yapmışsın. her şeyden önce yakıştırmışsın canım, bayıldım!!! her şey çok hoş ve stil sahibi bir zevkin ürünü.

    YanıtlaSil
  24. pek bir şahane yermiş bu blog

    YanıtlaSil
  25. Aslinda giydiklerine bakinca farkettim, herkese yakismaz bu yani giyinmeyi bilmenin disinda kendine yakistirabilmek onemli:) 10puan veriyorum, olmus...tarzini cok begendim, casual ama stylish :)

    YanıtlaSil