Mayıs 03, 2009

MONTECATiNi VERONA PiSA MiLANO



Milano bu seyahatin ilk duragiydi, rotar yapan ucagimiz sagolsun 18 saattir uyumayan bunyelerimizle pek bir keyifli gezdik Milano'yu ;)


Arkamda gormus oldugunuz ask mesajlari ve asiklarin isimlerinin yazili oldugu bu duvar, Romeo&Juliet askina yalanciktan da olsa ev sahipligi yapan Verona'daki guzel eve girmeden once gecilen holun duvarlari. Biz de ismimizi yazdik ;)


Montecatini'de kaldigimiz Vintage otelin ( gercekten adi bu ) balkonundan asirdigim lavantalar simdi dolabimda sallarima veriyorlar guzel kokularini..


Modanin esiri olmus zavalli Italyan bebeleri :)

Dusuk cenem, nefis Italyan yemekleri ve tembel Montecatini esnafinin erken saatte butigini kapatmasi gibi talihsiz olaylar zinciri sayesinde bu muhtesem eser simdi ayakkabiligimda olacagina fotografiyla hard diskimde :(

8 yorum:

  1. anlaşılan çok süper bi gezi oldu bu senin için :)
    senin adına cidden seviniyorum artan post.larla (;

    YanıtlaSil
  2. deniz...blogunu yenı takp edıyorum..gercekten tarzın cok hoş..kendıne ozgu modaya tutsak olmayan bı tarz..super...postların harıka baktıkca ıc gecırıyorum..yenı guzel fotograflarını beklıyorum..basarılar..

    YanıtlaSil
  3. :)Kapatırlar,tipik Akdeniz ülkesi değil mi?İzmirde de kimseyi bulamasın yazın sıcağında, akşam olsa da kapatıp yazlığa kaçsak derdindedirler:)Vala resimdeki muhteşem eser harbiden muhteşemiş:)

    YanıtlaSil
  4. what fabulous pictures! I love those sandals :-)

    YanıtlaSil
  5. fotoraflar ve mekanlar çok güzel . çok şanslısın orda olduğun için :) kıyafetler çok uygun olmuş gittiğin yerlere gözlükler sandaletler elbiseler süper bayıldım:) iyi eğlenceler.tugba

    YanıtlaSil
  6. ayakkabılar gerçekten güzelmiş, sinir bozucu bir durum gerçekten de ..

    YanıtlaSil
  7. Thanks! These picts are amazing!

    YanıtlaSil
  8. merhaba deniz bloğunu yeni keşfettim ve baştan aşağıya taramaya başladım.sana yakışan bir tarzın ve duygularını çok güzel ifade ettiğin yazıların var.
    bende geçen sene buralardaydım ve senın dedığın gibi kendine has tarıhı,mimarısı ve kokusuyla ender güzellikteki ulkelerden biriseni daha fazla takip edicem , TUBA :)

    YanıtlaSil