Mayıs 12, 2009

NeW YoRk 1














Herkese merhaba! Tasradan zehirlenen ruhuma birebir gelen uzun ve guzel bir haftasonu tatilinden sonra cukuruma geri dondum :( Bugun benim icin oldukca depresif bir gundu sebepleri hakkinda yapabilecegim hicbirsey olmadigi icin hayatla basedemedigim her anda uyguladigim sihirli formulumu!!! uyguladim yani tum gunumu uyuyarak gecirdim. Kalktigimda daha bir depresif oldugumu gorunce de yeni bir sihirli formul arayisina ( birseyler yemek disinda) girmenin zamaninin geldigini kendime cebren ve hile ile kabul ettirdim.
Fotograflar cuma gunu ne zamandir aklimda olan bir plani uygulamak uzere disariya cikmadan once arkadasimin evinin catisinda cekildi. Evi de yukarida gordugunuz harika manzaraya sahip!
Cuma aksami ise sevgilim geldi ve biz arkadaslarimizla sozlestigimiz salas bir Yunan balik lokantasina dogru yol aldik. Gordugunuz birbirinden lezzetli deniz mahsullerini aralarinda yeni tanistigimiz cok seker kisilerin de oldugu tatli bir sohbetle midemize indirdik. Hava, yemekler, sohbet, ambians hersey harikaydi. Yemek bittikten sonra isbilir Yunan garsonumuz bize -Turkish coffee istermisiniz? diye sordu ve arkasindan ekleyiverdi -Biz Greek coffee diyoruz ama nasil olsa ayni sey size boyle sorayim dedim. Bilmiyorum siz ne dusunursunuz ama bana cok sempatik geldi bu tavri sinir etmek icin Greek coffee diyebilirdi. Neyse artik burda unuttugumuz kahve ve tatli ikramlariyla bize Akdeniz insaninin ne kadar farkli oldugunu bir kez daha hatirlatan bu sevimli garsonumuza da buradan selam olsun!

9 yorum:

  1. Ahtapotu o şekliyle ben hayatta yiyemiyorum :P Ama midyeler güzel gözüküyor ;)

    Kahvenin yanındakini de lokma tatlısına benzettim ben...

    Afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  2. her zamanki gibi çok güzel görünüyorsun, yemeklerde süpermiş afiyet olsun :) Türk kahvesi süper olmuş gerçekten de ama yine de greek coffee diye duyunca bir milliyetçilik duygusu kabarıyor insanın, şöyle nayır nolamaz o bizim demek istiyor insan :)))

    YanıtlaSil
  3. Her zaman mutlaka sihirli formüller vardır ama değil mi :) umutsuzluğa kapılmamak gerek..mutsuzluğun umutsuzlukla beslendiği kesin..

    Fotoğraflar, Nyc manzarası şahane..Katalog çekimini andırıyor sanki biraz..hmm evet!kesinlikle (:

    YanıtlaSil
  4. coooook guzelsin ve kiyafetini cook begendim;)kendime hemen bir blazer-bir deri tayt almaliyim ve uygulamaliyim! *Nesrin

    YanıtlaSil
  5. Nonicim aslinda masadaki en lezzetli sey o ahtapottu :) Kahvenin yanindaki ise lokma tatlisi masadakiler pek tutmadi ama bir Egeli olarak ben cok severim lokma tatlisini :) Tesekkur ederim!

    Gofrett evet aynen benim hislerime tercuman olmussun ;)Tesekkurler!

    Kelebek bugun daha bir iyiyim! Umutsuzluga kapilmamak gerek ama yapiyoruz hep iste!
    Cok tesekkur ederim begendigine sevindim ;)

    Nesrin tesekkurler!

    YanıtlaSil
  6. Ohhhh, yerim ben onları, manzara iyiymiş :)

    YanıtlaSil
  7. ahtapotu ilk kez yunanistanda yemiştim ve gerçekten kötü yapan birinin ikramı olmasına karşın çok sevdim :) bu arada hayal mi görüyorum yoksa sağda duran ahtapot parçasının üzerinde bir yazı mı yazıyo?

    YanıtlaSil
  8. Moda Cadisi ben senin icin de fazla fazla yedim merak etme ;)

    Esthercim bizim ahtapota da biraz kekik serpmis pisiren ne alaka pek anlayamadim ama o bile bozamamis tadini harikaydi! Bu arada hayal goruyorsun :)

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşının çatısı güzel de ben sana bayıldım asıl <3 ayrıca deniz mahsülleri hiç sevmem ondan o konuda yorum yapmıyorum :))

    YanıtlaSil