Mayıs 06, 2009

SiENA







James Bond serisinin son filmi Quantum of Solace'in giris sahnesinin cekildigi bu harika yerde dolasirken hissettigim tek duygu korkuydu. Sahi niye boyle cok mutlu olunan anlarda icimizi bir korku sarar ? Bugun cok guldum kesin aglayacagim demezmiyiz hep? Gulmekten yasarmis gozlerimizi korku kaplamaz mi birden? Baskalarinin mutsuzluguyla mutlu olan insanlarin yasadigi, mutsuz bir ulkenin, mutsuz cocuklariyiz biz! En son neye kahkahalarla guldunuz sorusuna bir cirpida cevap veremeyecek milyonluk mutsuzlariz!

12 yorum:

  1. english pleaseeeeeee!!!

    YanıtlaSil
  2. Elbisen harika, rengine bayıldım!!!

    YanıtlaSil
  3. biraz önce blogumda da senden bahsettiğim üzere, bu fotoğraflara baktıkça içim açıldı. Bu rahat kıyafetler eşliğinde o muhteşem yerleri gezmek isterdim. Fotoğraf makinenin markası nedir?

    YanıtlaSil
  4. Hayatimda senin kadar degisik yuz hatlarina sahip birini gormedim.Kizilderili desen degil, Brezilyali desen degil, melez desen degil bir Turk!Gurur duyuyorum bu topraklar senin gibi farkli birini cikartti diye.Sanki ileride cok buyuyecekmissin gibi geliyor bana,o gunler gelince bu sadik okuyucularini unutma olurmu?

    YanıtlaSil
  5. Bronzluguna hayranim, yaz kiyafet secimlerinin hepsi bir birinden güzel!!

    <3 Nesli

    YanıtlaSil
  6. Deniz'in annesi6 Mayıs 2009 19:48

    Sevgili Tugba,
    O gercekten ozel biridir. Sen sanal halini goruyorsun keske onu yakindan tanima firsatin olsaydi. Merhameti,dostlugu,sadakati,attigi her adimin,agzindan cikan her sozun arkasinda durabilen,sevdigini olumune korumasi altina alabilen,muhtesem bir kizdir. Onun bulundugu ortamda konu sikintisi asla olmaz :)Once egitim demeseydi suanda cok farkli kulvarlarda gorecektiniz onu. Biraz duygularima rehber olmussun bence de o buyuyecek bunu ona her zaman soyledim. Annelik icguduleri yanilmaz!

    YanıtlaSil
  7. Noni, MISSRED'S DIARY, Tugba, Nesli ve Annecigim hepinize cok tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin :)

    Neslicim, bronzluk meselesine gelince yaklasik 5 senedir yaslanma korkusuyla saat 4'den once kumsala gitmiyorken ve yaz-kis kullandigim envai cesit urunler sayesinde sevgilim bana sunblock freak lakabini takmisken bu iltifatin cok hosuma gitti dogrusu ;)

    YanıtlaSil
  8. sayfanı açtığımda yazılarını okurken fotograflarına bakarken sanki seni tanıyormuşum gibi hissediyorum öyle bi içtenliğin var,nasılda o pozitif enerjini hepimize hissettirebiliosun:)

    YanıtlaSil
  9. şekerim sayfana girince içim açılıyor italya gidilip görülcek yerler listesine girdi sayende:) gözlüklerinin hepsine bayılıyorum ama elbiselerin de çok uyumlu gittiğin yerlere:)tugba

    YanıtlaSil
  10. çok naturel bir görüntün var. fotoğrafların sankiş ekranımdan çıkacakmış kadar gerçekçi. farklı yüz hatlarına sahipsin. kıyafet seçimlerin mekana göre. senden daha çok post bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  11. Nefes ve Tugba cok tesekkur ederim ;)

    YanıtlaSil
  12. ne kadar güzel anlatmışsın annen seni, çok içtensiniz ikiniz de...

    YanıtlaSil