Mayıs 22, 2009

ANTiBiOTiC


Eveeeet efendim bugun ogleden sonra gerceklestirdigim doktor ziyaretinden sonra anlamis bulunmaktayim ki benim ust solunum yollari ayvayi yemis :( Sadik yarim Augmentin antibiyotigi iceren recetemi alip kös kös evime dönerken dusundum de ; Sagliktan daha onemli hicbirsey yok bu hayatta! Hicbirsey icin uzulmeye deg-mez bunu bir kez daha anladim. New York donusunde kendimi ruhen ve bedenen saldigim icin bu hastalik bana saldirdi, zayif bir animdi biliyordu, kolayca ele gecirebilirdi beni! Cunku ben ufacik, boktan icerikli ve benim elimde olmayan seylere kafami takacak kadar simarmistim! Allah da isaretini gonderdi!

Mesaj alindi! Yola devam..

15 yorum:

  1. Ne yazık ki insanoğlu olarak böyleyiz Denizcim.Elimizdekinin kıymetini bizden biraz uzaklaşınca anlıyoruz.Diş ağrımız varken,diş ağrısız zamanlarımızın süperliğini mide sancılarıyla kıvranırken sancısızlığın aslında ne süper şeyler olduğunu fark ediyoruz.
    Sadece sağlıkta da değil her daim yanımızda olanlardan uzaklaşınca da aslında onların yanında olmanın mükemmelliğini çokta olağan sıradan birşey olmadığını fark ediyoruz.Ve bu farkındalıklar 'kıymet' kavramını geliştiriyor sanırım..
    İyileş hemen!
    öpücük :)

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle,takma kafana bi şey:)))
    Bu arada ayakkabılarına bayıldım.

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun deniz.)
    bu arada bloğunu bayadır zevkle takip ediyorum, çok güzel yakıştırıyosun giydiklerini ve fotoğrafların harika.)
    görüşmek üzere..:)

    YanıtlaSil
  4. canım geçmiş olsun ne güzel herşeyden bir ders çıkarıyorsun herkes bu düşüncede olsa dünya daha güzel biyer olurdu. bu fotorafı çekildiğin yer neresi çok güzelmiş.tugba

    YanıtlaSil
  5. nerde yaşadığını çok merak ettim. fotoğraf çektiğin dış mekanlar harika.

    YanıtlaSil
  6. Kelebek ben aldim mesaji ;)

    Itir zor ya takmamak :( Ama deniycem Polyannaligi!
    Bu ayakkabilar cok guzel ITIR, yakindan cekiyim bir dahaki giyisime ;)

    Sinefin cok tesekkur ederim begendigine cok sevindim, gorusuruz ;)

    Tugbacim aslinda cok dogru bir noktaya parmak basmissin ders ala ala yolumuza devam etsek ya yok yine yapicaz yapicaz :( Ama kararliyim bu defa Polyanna olucam hicbirseye kafami takmiycam ;)

    Adsiz, Amerika'da yasiyorum ve burasi doktordan cikip evime giderken gectigim koprunun alti ;)

    YanıtlaSil
  7. bence buralar senin hastalığını gidermeli // doktor yolunda bu kadar müthiş bi park wow :) çok sevdim ben burayı // ankarada herşey toz-duman (gerçi şu sıralar bahar geldi ws her yer yeşillendi de kısa sürcek ) // orda olmak istedim bi an

    YanıtlaSil
  8. öncelikle çok geçmiş olsun. sizde hava nasıldır bilemiyorum ama Ankara'da tam anlamıyla büyüklerimizin söylediği "hastalık havası" var. sonra da şunu söylüyorum; ayakkabılarına tek kelimeyle bayıldım. bittim, aşık oldum bi de =)

    YanıtlaSil
  9. Fashioncholic, ben de iyileseyim diye ugradim zaten parka ;)

    Yasemin tesekkur ederim biraz daha iyiyim bugun, ayakkabilar benim de favorilerimden biri ;) Bir ara yakin cekim yaparim. Gorusmek uzere!

    YanıtlaSil
  10. bende olası bir bronşiti atlattım. ancak o zaman anlıyor insan. "şu hastalıktan kurtulayım başka bişey istemem" diyorsun. kurtulunca da eski tas eski hamam aslına bakarsan :D

    neyse tatlım sana çok geçmiş olsun muck

    YanıtlaSil
  11. Deniz, giydiğin herşeye bayılıyorum, hem de istisnasız. Ayrıca geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  12. Cok tesekkur ederim elbruze ;)

    Krystal thanks :)

    YanıtlaSil
  13. Ay bayılıyorum su yeşillik, çiçek, böcek, dere kenarı arka planlara :)

    YanıtlaSil
  14. Bulmussunuz mis gibi Istanbul'u size de bortu, bocek guzel geliyor ;) Alin siz burayi verin Istanbul'umu bana!

    YanıtlaSil