Mayıs 13, 2010

Waldorf Towers I



Okulun yogun temposundan bir turlu firsat bulunup el surulememis bir suru is birikmis onlarla ugrasiyorum kac gundur!! Yavaslamanin sebebi vakitsizlik yani bosvermislik degil.. En yakin zamanda donucem eski tempoma size soz..

Dress / Elbise & Necklace / Kolye & Bracelets
/ Bilezikler: Vintage
Snake skin clutch / Yilan derisi el cantasi: Arden B
Shoes / Ayakkabi: Urban Outfitters

9 yorum:

  1. Seni kaybettigimi sandim:))Uzerindeki elbiseyi tasimak oyle kolay olmasa gerek.Sirt dekoltesindeki iscilige bayildim:))Giydigin her sey,seninle bambaska bir havaya giriyor.Cok guzelsin,durusun ise harika.Senin havanda STAR isigi var:))Bir hayranin..

    YanıtlaSil
  2. Yani bu elbisede vintage ise epğer harika diyorum.. Bide eğer 3-5 pounda aldım deme lütfen düşre bayılırım şimdi ..Çok hoşsun yine tebrikler

    Tuba

    YanıtlaSil
  3. Keşke burdada böyle güzel vintage parçalar bulabilsek :(
    Harika olmuşsun!

    YanıtlaSil
  4. Ortamla birlikte öle bi bütün içindesin ki çok masum ve asil duruyorsun..Amaaa sıkı bir at kuyruğu ile dahaa feminen bi görüntü kazanmanın yanındaa elbisenin sırt kısmındaki muhteşem motifinide ön planda tutmuş olurdun..buda benim nacizane yorumum işte ;)

    YanıtlaSil
  5. Elbisene bayildim Denizcim, cok sik ve ortama uygun! Bu arada linkini blog listemde degistireyim derken utanarak seni hic eklemedigimi farkettim. Neyse simdi yeni adresinle listemizdesin! :) Kendine iyi bak derslerinde basarilar!

    Nesli

    YanıtlaSil
  6. elbise harika, renk ve sırt modeli çok uyumlu, ayrıca kıyafetleri üzerinde çok güzel taşıyorsun.

    YanıtlaSil
  7. Elbisenin sırt detayına bayıldım...

    YanıtlaSil