Mayıs 20, 2010

SiCK




Herkese merhaba! Uzun zamandir post yapamadigimin farkindayim ama gecen cumartesiden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum. Siddetli bas agrilari, bademcik ve son olarak sirtimin tutulmasi ve uzerimde hissettigim muthis agirlik beni oldukca yorgun dusurdu. Bunlar yetmezmis gibi bugun de Yaz okulum basladi :( dun butun gece!! bu hafta verilen kitabi bitimek icin ugrastim ve Tylol Hot icip yattim. Dersten sonra ise bu postu hazirlamaya karar verdim. Umarim siz afiyettesinizdir ;)

Fotograflarda gordugunuz ceket benim tek ve degerli Huseyin Caglayan parcam. Siyah jean kumasindan yapilmis bu harika ceketimi cok seviyorum ve oldukca sık giyiyorum, ozellikle siyah duz elbiselerime biraz karakter katmak istedigim zaman KURTARICIM diyebilirim. Yakindan fotograflarla uzerindeki dikis isciligini gostermeye calistim ama gercekten ciplak gozle cok daha iyi anlasiliyor.
Ne oldu bana anlamadim ama biran once ayaga kalkmak istiyorum!

Jacket: Hussein Chalayan
Leggings: Mango
Tshirt: Mango
Shoes: Aldo

16 yorum:

  1. çok geçmiş olsun, umarım bir an önce toparlanırdın. Vücudun sanırım direniyor şu an. Tylol Hot sadece semptomları azaltır ama yok etmez bunu unutma. Buarada Deniz, boyun kaç?

    YanıtlaSil
  2. Ceket harikaa! Çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun canım...
    ballar limonlar tüm bunların karışımı iyi gelebilir.
    dinlen birde.o şekilde geçiyor ancak.
    bu arada ceketin gerçekten çok şık (:

    YanıtlaSil
  4. Oncelikle gecmis olsun, sonrasinda soylemeliyim ki ayakkabilarin ve tabi ki ceketin harika. Bir Hussein Chalayan tasarimina sahip oldugun icin cok sanslisin.

    YanıtlaSil
  5. evet ceket cok orjinalmis, benim olsa bende cok sik giyerdim herhalde. manken gibi duruyorsun bu fotograflarda denizcim!! :)

    get well soon!

    Nesli

    YanıtlaSil
  6. Çoook geçmiş olsun canım, dikkat et kendine..vitaminler le de takviye yap derim ..

    bu arada ceket SÜPER

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmiş olsun Deniz.O sırt ağrıları fecidir,ve üşütmen geçmedikçe de geçmiyor maalesef!Bol bol dinlen,bulabilirsen ıhlamur türevleri tüket.

    YanıtlaSil
  8. Ceket güzel, bu Aldo'ların peşinden az koşmadım geçen yaz ama gelmedi buraya:( En kısa sürede iyileşmen dileğiyle x :)

    YanıtlaSil
  9. ceket cidden güzelmiş de ben de hastayım // dün sabah boğaz ağrısıyla başladı ve şu an başımda feci bi basınçla birlikte karnım da ağrıyo // okulda dayanamadım babamı aradım evdeyim şimdi // en kısa sürede iyileşelim =))

    YanıtlaSil
  10. Denizcim çok geçmiş olsun! Bir an önce iyileşmeni diliyorum!

    YanıtlaSil
  11. Canım benim geçmiş olsun umarım çabuk iyileşirsin...

    YanıtlaSil
  12. MISSRED'S DIARY,
    Z FASHION,
    KELEBEK,
    TUGUNA,
    NESLI,
    GOFRETT,
    ITIR,
    MODA CADISI,
    FASHIONCHOLIC GiRL,
    NONi ve

    ELVAN

    Coook tesekkur ederim iyi dileklerinize ve tavsiyelerinize ;) Bugun doktora gitmeye karar verdim, kendi haline biraktim 6 gun oldu gecmedi aman doktor bir care bul diyicem :(

    Cook harikasiniz cooook :)Bu blogculuk gercekten cok hosuma gitmeye basladi, gurbetin zorlugunu hafifletiyor sanki!

    Herkesi opuyorum!

    YanıtlaSil
  13. geçmiş olsun deniz. sana tavsiyem bol bol limon ye beni ayağa kaldıran hep limon olmuştur :)
    bu arada ceketin gerçekten harika

    YanıtlaSil
  14. deniz, ceketin ve marnivari aldoların ve dış mekan ve genel olarak tarzına bayıldım desem iyileşir msin:) artık takipçinimmm:)

    YanıtlaSil
  15. Iyilesirim Sedacim iylesirim ;) Cok tesekkur ederim!

    YanıtlaSil
  16. Ahh ahh en begendigim resimler bunlar iste! Kucuk detaylar, ceket, hele o ayakkabilar...tek kelimeyle bayildim:) Tren raylari bana hep ilham verir, fundamentals of video dersinde ilk kisa filmimi orda cekmis, fotografcilik dersinde ise gene orda cektigim resim dergiye basilmisti...hep sansli gelir bana tren raylari :)

    YanıtlaSil