Mayıs 08, 2010

Like A Stone





Bugun, yani 7-Mayis-2010 itibariyle Politika masterimin son dersinin son odevini teslim etmis bulunmaktayim! Mezun olmak icin yapmam gereken tek sey gelecek donem iyi bir tez yazmak ve sunmak olacak ki o da sanirim beni benden alacak zira simdiden basladim stres yapmaya.

Bu arada fotograflarda taktigim filli kolyeden daha once 3 kez sattim bu taktigim 4.su bunu da yarin Ebay'e koyacaktim kiii bugun girip ciktigim her yerde o kadar cok kisi sordu, begendi ki vazgectim satmaktan. Bu fil kolye haricinde 2 fil, bir Aslan, 4 Koc, 1 ahtapot, 2 deniz ati, yilan, tavsan ve kelebek figurlu aksesuarlarim var. Aksesuar dolabim hayvanat bahcesinden farksiz diyebilirim hatta. Anali kizli pek unlu olan blogcular Sea of Shoes ve Atlantis Home sayesinde piyasasi artan bu hayvan figurlu taki ve kemerler aslinda burada yani Amerika'da vintage butiklerde oldukca fazla rastlanan objeler! Ozellikle bros ve kolyelerde, daha seyrek olsa da, kemer ve kupelerde kendini gosteriyor hayvan figurleri. Zamaninda oldukca populer oldugunu bu kadar cok karsima cikmasindan anlayabiliyorum.
Zaten moda denen sey de tekerrurden ibaret degil mi? Benim de ufak bir kolleksiyonum var ve daha once de soyledigim gibi kiyafetlerimi buyuk, renkli ya da hayvan figurlu aksesuvarlarla hareketlendirmeyi cok seviyorum. Hatta burada o tarz parcalara "conversation piece" diyorlar. Yani uzerinizde tasidiginiz obje o kadar siradisi ki karsi tarafin dikkatini cekip sohbet baslatiyor. Ozellikle kalabalik ortamlara girilmeden once insanlarla tanismak icin harika bir arac denenmistir, tavsiye edilir!

Yakin bir zamanda paylasmak istiyorum sizlerle de bu kolleksiyonumu! Simdilik benden bu kadar..

Pants \ Pantalon: Vintage Levi's
Shirt \ Gomlek: Gap
Shoes \ Ayakkabi: Nine West
Belt \ Kemer: Moschino
Bracelets \ Bilezikler: Emporio Armani, Juicy Couture, Vintage
Sunglasses & Purse & Necklace \ Gozluk & Canta & Kolye: Vintage

9 yorum:

  1. Bayıldım, kombin tam anlamıyla oturmuş sana!Böyle kombinler yansıtıyor sanki seni daha da arttırmalısın:)

    YanıtlaSil
  2. Denizcim kolyeni ben de çok beğendim!
    DipNot:Yılan kolye/kemer alabildim sonunda bir gümüş bir altın renk buldum hem de :)
    Vintage koleksiyonunu görmeyi merakla bekliyorum canım.
    Sevgiler
    Yağmur

    YanıtlaSil
  3. Bence de süper bir kolye, kombin de çok şık olmuş! Bu arada ebayde sattıklarına arada göz atmak için linki alabilir miyim? Olur da fikrin değişirse diye:)sevgiler burcu

    YanıtlaSil
  4. bende istiyorum o kolyedeeen :(

    YanıtlaSil
  5. Deniz yine pek bir hossun:) Sen daha onceden yayinlamistin aksesuarlarini diye kalmis aklimda.Hayvan figurlu aksesuarlara ben de bayiliyorum. Ozellikle baykuslu kolyeleri hic affetmem, gorunce alirim:)Senin su taktigin fil figurlu kolyeden de bu ara burdaki vintage dukkanlarda karsima cikti,bronze renkte olani, alsa miydim?

    YanıtlaSil
  6. Deniz,kiyafetin butunu super ama ben ozellikle kemerle kolyene bayildim.
    yalniz ebaydaki dukkanini nasil bulabilirim.adres lutfen.
    enerjin cok guzel,umarim hayatinda her sey gonlunce olur.kolayliklar diliyorum.

    http://it-stylist.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Ozan tesekkur ederim, katiliyorum ;)

    Yagmurcum cook sevindim icime dert olmustu inan, her girdigim yerde bakiyordum senin icin ;) Gule gule kullan!

    Burcu baska fikirlerim var aslinda bu ara Ebay'den ziyade, bakalim hayata gecirebilecekmiyim?

    Busybean bulursam bir tane daha satisa cikartirim tekrar ;)

    tuguna evet ama onlar bir kismiydi simdi hazir zamanimda varken guzel bir post yapmak istiyorum hepsini kapsayan! Ben ayird etmiyorum yeter ki guzel detaylari olsun, bastan savma olmasin figur ;) Ben de gumus rengini gormustum bi ara almamistim ama simdi pismanim :(

    zerrin Ebay disinda bir secenek dusunuyorum bu ara aslinda bakalim, tembellik yapmazsam paylasicam en yakin zamanda! Tesekkur ederim guzel dileklerine..

    YanıtlaSil
  8. deniz lütfen bu kolyeyi bana sat, ilgilenirsen,
    nehirkurt@gmail.com
    sevgılr

    YanıtlaSil
  9. Nehircim bu kolyeden daha once 3 kez sattim ama bunu kendime sakladim eger elime baska gecerse soz sana haber vericem ;)

    Sevgiler benden..

    YanıtlaSil