Mayıs 26, 2010

Women







I'm not sure about yours but I had a marvellous weekend, in fact, it still goes on thanks to Memorial Day! I literally talked 25hrs with one of best friends and her mother. Many tears were shed, some of laughter, some of gloom. That's why women live longer. We love to talk. Men, however, keep it to themselves and chose to repress.

Sizinki nasildi bilmem ama ben harika bir haftasonu gecirdim! Hatta devam ediyor diyebilirim cunku yarin sevgilim ise gitmiyor ;) En iyi arkadaslarimdan Esra'nin annesi burada. Cuma tum gun yapilan alisveris sonrasi sabah 4'e kadar onlarda, Cumartesi ise mangal sonrasi bizde neredeyse sabaha kadar suren balkon sefasi ve dogum gunu kutlamasiyla toplamda herhalde bir 25 saat falan konustuk da konustuk! Laf lafi actikca acti bazen kahkahalardan, bazen de huzunden gozler doldu doldu bosaldi.. Biz kadinlar bu yuzden erkeklerden daha cok yasiyoruz bence! Dertlerimizi paylasip azaltiyor, sevinclerimizi ise paylasarak cogaltiyoruz. Erkekler streslerini de, mutluluklarini da iclerinde yasiyorlar. Bir yazi okumustum kadin ve erkegin isini kaybettiginde buna nasil tepki verdigiyle ilgiliydi ve diyordu ki; Kadin isten kovuldugunda; cocuk yapmaya karar verir, sacini degistirir, evindeki esyalarin yerlerini degistirir, arkadaslariyla gun yapmaya baslar, yeni hobiler edinir, kursa yazilir vs., erkek ise; bunalima girer, utancindan kendini eve kapatir, saci sakalina karisir ve hatta beyazlar, libidosu duser, karisini/sevgilisini kaybeder vs.
Toplum olarak erkeklerden cok mu sey bekliyoruz ne?

Dress: H&M
Bag: Marc Jacobs
Belt: Vintage
Bangles: Vintage, Target
Sunglasses: Christian Dior
Sandals: Franco Sarto

15 yorum:

  1. Tarzın çok hoş olmuş.. Kıyafetinin modelide, rengide gayet iyi duruyor. Aksesuarlarlada güzel bir uyum yakalamışsın. Özelliklede kemere bayıldım. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. ooovvv kemer supermis. sahaneee

    YanıtlaSil
  3. bu ayrımı ırklar üzerinden de yapabiliriz belki. Eş dost ile rahatlayabilme durumundan dolayı terapistlerin kapısını çok aşındırmayan yurdum insanı, şimdi şimdi yüzünü batıya dönmeye başladı. tanıdık yüzlere değil de yabancı odalara, yüzlere yönelmeye başladı. İçimizdeki yabancılaşmanın bir sonucu mudur yoksa yeni dünyanın mı bilmiyorum ama?

    YanıtlaSil
  4. kemerindeki ay-yıldız detayına bayıldım. Elbise, bilezikler de harika, çok yakışmış canım.

    YanıtlaSil
  5. Sevgılı denız bır sekılde TURK kızı oldugunu yazılarınla yada kullandıgın objelerle bellı ediyorsun:))Ben senin bu milliyetciligininde hayraniyim:))DENIZ hayraniyim die yaziyorum genellikle,bu hayranlik sadece giyimin deil.Anlasilacagi uzere sen benim icin idolsun:))Harikasin gene...

    YanıtlaSil
  6. Ve tanrı kadını yarattı... (:

    YanıtlaSil
  7. Yorumlariniz, guzel sozleriniz icin cok cok tesekkur ederim ;)

    YanıtlaSil
  8. herşey yine çok güzel; sadece çanta rahatsız etti gözümü.

    YanıtlaSil
  9. Bloglar şirkette yasaklandığından beri uzun zamandır giremiyordum Denizciğim neyseki 60dakikalık süre tanımışlar o arada hemen girdim ;) Yine harika gözüküyorsun!!! Kaçırdığım tüm fotoğraflarına baktım ve kendime yine aynı soruyu sordum: her kıyafette nasıl bu kadar muhteşem görünmeyi beceriyor acaba?
    Öpüyorum kocaman canımmmm!
    :)

    YanıtlaSil
  10. Biz çok şey beklemiyoruz Deniz'cim Onlar yapamayacakları bir çok şeyi vaad ediyorlar.. biz de beklentiye giriyoruz dolayısıyle..
    O zaman ben de senin verdiğin örnekle hemen hemen örtüşen gerçek bir deneyden söz edeyim.. Dişi ve erkek fare üzerinde doğum sancısı etkileri üzerine bir deney yapılıyor..
    sonuç : dişi fare turp gibiyken, erkek fare aynı sancı anında daha fazla dayanamayıp ölüyor.. :)

    YanıtlaSil
  11. sırt dekoltesi çok seksi olmuş, hoşş,hoşş..

    YanıtlaSil
  12. Great pictures and dress!

    YanıtlaSil
  13. Nonicim haberlerini aliyorum blogundan inan bana cok mutlu oldum senin adina :) Yarin mail aticam sana! Bu arada simartiyorsun beni ama sikayetci oldugumu soyleyemem bundan ;)

    Ruken valla benim babam da hasta oldugunda yeri gogu inletir ama annem oluyor olsa sesini cikartmaz! Deney sonuclari gercek hayatla ortusuyor yani ;)

    Esra tesekkur ederim ;)

    The Man From Amsterdam thanks ;)

    YanıtlaSil
  14. denizzz yine bu kemeri takmışsınn, mail atmıştım sana hatırlarsan, istiyorum ya bana da bul bu kemerden oralarda, bayılıyorum ülkemin bayrağına, ayına yıldızına

    YanıtlaSil
  15. lady emerald sans dusuk biraz vintage oldugu icin :( zira bugune kadar aldigim hicbir seye bir daha rastlamadim ama bulursam soz haber vericem sana ;) Ben de bayiliyorum bayragimiza, cok guzel ve anlamli!

    YanıtlaSil