Mayıs 04, 2010

What a week!







Her seyi yazamasam da bloguma geriye donup baktigimda, gecen haftami tanimlamak icin korkunc, berbat sifatlarini kullanirsam abartmis olmam sanirim. Ama bircok yonden de ders niteliginde bir haftaydi gecen hafta! Haftanin bu ilk gununde, alinmasi gereken dersler, mesajlar alinmis ona gore durusunu gozden gecirmis, kararlar almis cok ama cok huzurlu ve mutlu bir Deniz vardi sabah aynada.

Neyse gelelim hafta sonuma, Subat sonunda yakaladigim bir firsat!! sayesinde yaptirdigim rezervasyonla; dekorasyon, araba, sanat ve aslinda sanirim hayatin genelinde fazlasiyla klasiklikten hoslanan beni fazlasiyla tatmin eden Waldorf Towers'da harika bir hafta sonu gecirdik sevgilimle.. Annemin ameliyatindan dolayi ilk baslarda gitmek istemesek de yapilan rezervasyonun geri dondurulemez olmasi ve cok cok onceden ayarlanmis bu planimizi onun icin bozmamiz halinde kendine ve bacagina iyi bakmamakla bizi tehdit eden!! annem sayesinde gitmeye karar verdik. Zaten bu tehditlerin hemen oncesinde sagligiyla ilgili o kadar guzel gelismelerden bahsetti ki 1 haftadir yasadiklarimin sonucu olarak cokmus ruh halim bir anda degisti, duzeliverdi. Iyi ki de gitmisiz! Harika vakit gecirdik, yuruduk, yedik, konustuk, dertlestik, gulduk T'mle ve bol bol fotograf cektik. Bir sonraki bulusmamizda hepsini paylasacagim sizlerle ama simdilik bana musaade, Carsamba gunune yetisicek son bir odevim, aksam yemegine yapilacak Inegol kofte ve piyazim, icilecek bir nane cayim beni beklemekte..

Silk Dress&Earrings: Vintage
Shoes: Kenzo
Sunglasses: Christian Dior

13 yorum:

  1. denizcim, çok büyük geçmiş olsun.
    güzel ve şifalı günler diliyorum, ve öpüyorum. nnenin şu anda çok iyi olmasına çok sevindim!
    waldorf towers keyfine de:)
    görüşürüz!

    YanıtlaSil
  2. bu paylaşımını,resimlerini görünce üniversite 1de 80 kişilik inkılap tarihi dersine 5 dakika geç girdiğinde hocanın Monaco Prensesi Stephanimizde geldiğine göre dersimize başlayabiliriz dediği aklıma geldi:)))Gerçek bir prenses gibi çıkmışsın burada.Hep havalı,hep okulun tüm kızlarını fesatlıktan çıldırtan,güvenlikgörevlisinden,hocalara,asistanlardan,okulun tüm erkek nüfusunun beğenesini kazanmış yegane insan oldun sen!Sonunda İTÜ'ye kaptirdik seni hala daha İTÜ'lünleymişsin meşhur T o dediler helal olsun kız sana neredeyse 10 yıldır aynı adamla kalmadı senin gibiler buralarda:(((Geçenlerde yine yorum yazmıştım cevaben demişsinki mail at kimsin merak ettim? Ben adsız kalma hakkımı kullanmak istesem kızarmısın bana?

    YanıtlaSil
  3. Seda cok tesekkur ederim, Amin! Gorusmek uzere ;)

    Adsiz: O olayi sen soyleyince hatirladim simdi ;) evet biraz siradisi bir asker hocaydi kendisi ben de seyi hatirliyorum hep derdi ki ama her ders istisnasiz her ders kesin hatirlarsin!! karimi cok severim, cok samimiyimdir kendisiyle ama kolumu soyle bir sallayinca (hizla yukari kaldirip indirirdi kolunu) kolum hanima carpmaz!! Bir de cok ilginc bir sey soyleyeyim mi? ben bu hocamizin takinti halinde bize soyleyip durdugu seyi hafta sonu T'ye anlattim ;) Herkesin iliskisinde belli bir mesafe uzaklik birakmasinin cok dogru olacagini ogutlerdi hep bize, o zaman komik gelirdi cok gulerdik hocamizin bu hallerine ama haklilik payi da yok degil hani! Hayat bilgisi dersi de vermis ara ara bize! Adini soylememek tercihinse saygi duyarim tabii ama merak etmedim degil. Pek bir havalara girdim yorumunu alinca saat gece 3:11 burada, odev yapiyordum :( tam uykum gelmis yatsam mi? diye dusunurken yorumundan sonra 1 saat daha okurum enerjisi geldi bana! Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. gecmis olsun denizcim! resimler cok güzel ve hareketli. elbisen cok yakismis!

    take care!

    YanıtlaSil
  5. pek güzel gözüküyorsun. Annenin iyileşmesine de pek sevindim =)buradan annenin de anneler gününü kutlarım bu arada..

    YanıtlaSil
  6. Sen elbise giymek icin dogmussun Deniz,cok yakismis:) Annenin durumuna da cok sevindim, sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. burcu d. cok tesekkur ederim!

    tropik ruya tesekkurler, ben de tum annelerin anneler gununu kutlarim ;)

    tuguna cok tesekkur ederim! Sevgiler benden..

    YanıtlaSil
  8. chic and fasbulous...I love vintage

    YanıtlaSil
  9. prensessin işte prenseeees!Baaak sadece biz söylemiyormuşuz =)

    YanıtlaSil
  10. girl u r beautiful

    YanıtlaSil
  11. ya simdi ne alaka diceksin ama ben senin hep boyunu merak ediyorum:)(galiba ben cok kisa oldugum icin bi takintim var bu konuda)
    gene her zamanki gibi supersin cok guzelsin ona dicek bisey yok zaten:)
    bua arada ben senin sessiz sessiz takipcinim cok uzun zamandir
    kendine iyi bak...

    YanıtlaSil
  12. denizcim cok büyük gecmisler olsun,Allah annecigine acil sifalar versin...

    YanıtlaSil
  13. Annenin iyi olmasına çok sevindim, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Sen hep böyle mutlu ol, çok güzel gözüküyorsun:)

    YanıtlaSil