Mayıs 25, 2010

Go Away Rainy Days



eBay sales keep me so busy these days. I'm such a terrible perfectionist. What a big headache that makes me unhappy. That's all for now.

Bu aralar eBay satislarimdan dolayi oldukca yogunum! Mukemmelliyetcilik takintisi bende bas agrisi ve mutsuzluga yol acsa da umarim mallar yuksek fiyatlara gider ve gectigimiz 2 yorucu gunumu unutabilirim. Simdilik benDeniz'den bu kadar..

Pants&Purse&Necklaces: Vintage
Cardigan: Bebe
Shoes: Jeffrey Campbell
Sunglasses: Christian Dior

10 yorum:

  1. deniz sana ebayde nerden ulasabilirim? sattiklarini hangi isim altinda bulabilirim????? cok sevinirim eger paylasirsan
    sevgiler
    cansu
    bu arada kombinini cok begendim:)

    YanıtlaSil
  2. evet bende ilgileniyorum, lutfen soyler misin ebay adresini? thanks!!!

    YanıtlaSil
  3. su gibisin..ne giysen yakışıyor.o yüzden ne yazıcağımı bilemiyorum.çünkü aynı şeyleri tekrarlıyor gibi oluyo.sevgiyle kal..
    zeynebb

    YanıtlaSil
  4. Muhteşeeem!
    O kolyeler nasıl birşeydir?
    Ayrıca anonymous a katılıyorum. Her zaman okadar güzelsin ki sürekli aynı seyleri tekrarlıyoruz. (:
    Sevgiyle kal.
    T ile tanısma hikayeni de merakla beklıyorum. (:

    YanıtlaSil
  5. Cok tesekkur ederim! Cansucum bu defaki Ebay parcalari biraz pahali oldugu icin Turkiye'ye gonderim yapamayacagim maalesef gumrukte problem yasamamak adina :( Sevgiler benden..

    Neslie merhaba, bu defa Amerika ici satis maalesef :(

    Zeynebbcim sen yaz yine de ;) Bana cok iyi geliyor! Sevgiler benden..

    Nazli yazma lutfen diyor T ama! Sir kupu mubarek ne kendisini gostermek ne de hikayeyi anlattirmak istiyor ama dur bakalim ikna olur belki ;) Tesekkur ederim guzel sozlerine!

    YanıtlaSil
  6. belki arkadaşımız var usa ye kargolatcaz:)
    alabilirmiyiz ebay adresini lütfen..

    YanıtlaSil
  7. selam,

    ben DE ALMAK İSTERİM EBAY ADRESİNİ.. AYRICA BİR KAÇ KEZDİR İLGİMİ ÇEKTİ ÖZELLİKLE Mİ VERMEK İSTEMİYORSUN, ÖYLEYSE SORMAYALIM BOŞUNA:( BEN LA'DEKİ ARKADAŞIMA GÖNDERMEK İSTİYORUM.. BİR ONA HEDİYE BİR DE BANA MÜMKÜNSE:)

    SEVGİLER
    ZERRİN

    YanıtlaSil
  8. ebay adresin nedir? amerika icin:)

    YanıtlaSil
  9. Adsiz 1-2 ve Zerrin uzuluyorum ama :( ben neden Ebay adresimi vermek istemeyeyim satis yapmak istemez miyim? Ama koydugum parcalar Simdi al ya da en iyi teklifti ve satildilar ;) Pahali seyler oldugu icin gumrukte problem yasanmamasi adina bu defa Amerika icine satis yapabildim sadece, durum bundan ibaret! Sonbahardan itibaren blogumda yer alacak bir link ile sattigim hersey gorulebilir hale gelecek! Yanlis anlamayin lutfen..

    YanıtlaSil
  10. I love that combination! The details!

    YanıtlaSil