Mayıs 24, 2010

LOST










Since Seinfeld and Friends, Lost was the only series I have loyally followed, which eventually ended last night. Quiet frankly, I have not enjoyed it after the first season but I watched it anyway. As everybody else, I was waiting for some explanations but the producers failed to deliver. We made them rich and I felt cheated. By the way, I developed a serious obsession for vintage. I noticed today that I no longer wear like above. In college, I was all into jeans and high heels...

Seinfeld ve Friends'ten sonra omru hayatimda kararlilik ve baglilikla tek takip ettigim dizi olan Lost bu aksam nihayet sona erdi. Hayir 1. sezondan sonra zevk alarak mi izledin? diye sorsaniz her bolum ayri bir sinir harbiydi benim icin, hani senaristleri / yapimcilari kazara bir yerde falan gorsem iskenceyle oldurucem o vaziyette. Paragoz Turk yapimci mi kacti ne kacti iclerine bilmiyorum ama sundurdukce sundurduler guzelim diziyi, canimiza okudular! Neyse bugun son bolum diye boyle 4,5 saatlik bir program hazirlamislar, herneyse bitecek ya oyle mutluydum ki tum gun.. Aklimda da 2 secenek var ya cikip " Valla biz konuyu dagittikca dagittik sonunda da toparlayamadik, kusura bakmayin deyip kendilerini affettirmek icin toplu halde sevisecekler ya da "Her sey kontrol altindaydi, hepsini kafanizi karistirmak icin bilincli yaptik ama simdi alin size butun cevaplar!!" diye izdiraplarimiza son verecekler. Ama yok ikisi de olmadi maalesef, kendimi kandirilmis hissediyorum su an! Tek istedigim uyumak ve bu diziyle ilgili her seyi unutmak!

Bu arada vintage kiyafet olayina bulastigimdan beri artik pek ustteki gibi giyinmedigimi farkettim bugun. T bile sasti bu kiyafeti gorunce ve dedi ki iste tanistigimiz zamanlardaki Deniz! Soyle bir dusundum de tam 8 yil 4 ay once onunla tanistigimizda, Mango'dan siyah bir jean, Laleli'den aldigim zimbali!! kot ceketim ve en sevdigim siyah botlarim vardi uzerimde yani neredeyse ustteki kiyafetimin aynisi..

Offf zaman ne cabuk geciyor :(

Jean: Guess
Blouse: Forever 21
Jean jacket: Abercrombie
Platform: Miss Sixty
Sunglasses: Vintage Christian Dior
Bag: Vintage Gucci
Jewelry: Vintage, second hand

18 yorum:

  1. Denizim zayıfladın mı sen? Hayır zaten çok düzgün fizikliydin ama bu kıyafet ayrı bir hatun yapmış seni bayıldım :) Bluzun ve ayakkabılarına kocaman kalp kalp kalp :)

    YanıtlaSil
  2. I see dead people? ahahahah
    ya inanmazsın, finalin geyiğini yapıyorum diye insancıklar bana küstü burada, twitterlarından filan sildiler . ne acayip insanlar var.

    YanıtlaSil
  3. Bu kombin tamamiyle aksesuarlarin guzu olmus.O takilarini, pabuclarini nasil sevdim.

    Lost'u ben de bu aksam izleyecegim, beklentilerim oldukca dusuk, begenecegimi saniyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Bluz mükemmel ötesi.:S
    Bu zamana kadar gördüğüm en mukemmel bluz diyerbilirim.
    Çok güzel olmussun Denizcim.
    T Türk mü ve nerede tanıştınız bunu fazlaca merak ediyorum.(:
    Çok öptüm.

    YanıtlaSil
  5. ghost whispererdan melinda gordon'u getirselerdi finalde onları o uğurlasaydı bari, az biraz komedisi olurdu en azından:)Herşey açıklanmadı ama duygusallık hakimdi o kısmını sevdim. Ve sen bu kıyafetlerle çok daha hoş olmuşsun.

    YanıtlaSil
  6. Denizcim cok begendim yine! :) Bluzun cok guzel, bu sezon mu ? finalleri atlatirsam ben de gidip bakayim neler var forever 21da.
    Vintage olayina nasil giriliyor bana bir iki tuyo verebilir misin ? Bizim buralarda var mi yok mu baktim ama bir iki sey buldum...

    YanıtlaSil
  7. ben de ne zamandir tren yoluna cikmadi diyordum, hah soyle:)
    Şıklık yine yerinde, akrepli kolye disinda hepsini begendim.Pahali cantalarla da aran iyi, eh hadi bakalim:)

    YanıtlaSil
  8. Denız hayranı24 Mayıs 2010 21:58

    sadece WAWWWW dıyebılıyorum:))

    YanıtlaSil
  9. Sadece WAAWW demek istiyorum:))

    YanıtlaSil
  10. deniz çok şık ve güzelsin yine ;) :)

    YanıtlaSil
  11. little miss sunshine
    In love with every bit of this

    YanıtlaSil
  12. Lost konusunda sana kesinlikle katılıyorum. 6 sene boyunca boşuna izlemişiz diziyi.Seyirciyi aptal yerine koydular resmen:( Her neyse,yine çooooooooook güzelsin. Kombinine bayıldım. Kolyeni de çok beğendim. Akrep burcu olduğumdan mıdır nedir akrep figürlü her şeyi çok seviyorum ben:D

    YanıtlaSil
  13. Nilom kilo vermedim aldim hatta cok! Herkesin istahi kesilir yaz gelince benimki acildi valla bu aralar :( Tesekkur ederim iltifatlarina melegim benim ;)

    Asli valla ne diyeyim Allahlarindan bulsunlar :( Kizginligim oyle boyle degil!!

    tuguna tesekkur ederim! Ben de azbucuk tahmin ediyordum, beklentilerim dusuktu ama yani yuzsuzlugun bu kadarina pes :(

    Nazli tesekkur ederim! Tanisma hikayemiz cok ilginc anlatirim belki bir gun ;)

    kumsepeti aynen! Yok belliydi toparlayamayacaklari da bu kadarini da beklemiyordum acikcasi! Guzel sozlerine tesekkur ederim ;)

    Felicity en yakin zamanda bu konuyla ilgili bir yazi yazmayi dusunuyorum, bakalim ;) Bluzu 1 ya da 2 sene once almistim, yeni sezon degil maalesef!

    Esra seviyorum tren yollarini ;) Esracim, 6 yildir toplam 6 canta aldim! Cok para harcamadigim icin cantaya senede bir guzel bir sey alabiliyorum! Onu da Ebay satislarimdan kazandigim parayla aliyorum yani haydan gelen huya gidiyor biraz :(

    Deniz hayrani tesekkur ederim, simartiyorsun beni ;)

    z.u.z.u tesekkur ederim ;)

    Adsiz evet valla zengin ettik adileri :( Tesekkur ederim, ben Koc burcuyum ama vakti zamaninda tum yakin erkek arkadaslarim Akrep burcuydu!

    YanıtlaSil
  14. Merhaba
    cok sık ve güzel gözüküyorsun...
    sakıncası yoksa boy ve kilonu öğrenebilirmiyim nasıl böyle 8 yıl aynı bedende kalabiliyorsun...
    herşeyinle çok çok güzelsin bay T çok şanslı...
    denizece

    YanıtlaSil
  15. Are these miss sixty shoes belong to new season?
    I couldnt find them on the web page of miss sixty, but they look great

    YanıtlaSil
  16. waow!!!demek sevgilin onunla ilk tanistigindaki kiyafetini hatirladi...kiyafeti filanda begendim ama erkek arkadasinin ilk gunku kiyafetini hatirlamasini daha cok begendim. sevgiler deniz...

    YanıtlaSil
  17. Selam Deniz.. Bir ayakkabı tutkunu olarak cut out botlarına bayıldım!

    YanıtlaSil
  18. meraba deniz;
    annemlerin yanımda olması sebebiyle epeydir seni takip edememiştim.Yazılarını zevkle okuyorum sana yapılan yorumları da merak etmeden geçemiyorum :)
    Mr T'nin uzun bir aradan sonra seni ilk tanıştığın zamankı gibi hatırlaması da ayrıca çok güzel bir duygu olsa gerek:)
    gerçekten çok şıksın herzamanki gibi :)
    TUBA :)

    YanıtlaSil