Mayıs 31, 2010

9




Maybe just because I'm an Aries, I've always been so stubborn. When I was little and angry at my parents, I used to pick a number, and say to myself "once they call me that many times to dinner, I will go!". Well, that never happened. They managed to stay below that number and I managed to spend many many hungry nights. When you grow older and socialize, you learn, improve, and smooth out the sharp edges. Cause inside you know, if you don't change, you'll die alone!

Koc burcu oldugumdan midir nedir? cok inatciyimdir ben. Kucukken aileme kustugum zaman, yemege cagirdiklarinda gitmezdim masaya sonra kafamda bir sayi belirlerdim artik aklima ne gelirse genelde 9 olurdu bu sayi derdim ki icimden 9 defa cagirsinlar gidicem yemege. Neredeyse hic tutturamazlardi o sayiyi hep 1 ya da 2 altinda kalirlardi. Inadim ya gitmezdim ben de yemek kokulari burnumda, televizyon ya da gulme sesleri kulagimda, karnim gurul gurul bu sefer de baslardim dua etmeye hadi bir kez daha cagirsinlar Allahim, cagirsinlar da gideyim diye. Insan yedisinde neyse yetmisinde de o olur derler ya genel hatlarimizla sekillenmis olarak dunyaya geliyoruz bence! Buyudukce, sosyallestikce ogreniyoruz, gelisiyoruz, torpuleniyoruz biraz belki ama icerde aslinda hep ayniyiz. Siz peki? Geriye donup baktiginizda degisme mi gelisme mi goruyorsunuz kendinizde?

Pants: Urban Outfitters
Blouse: Ralph Lauren
Purse: Vintage
Watch necklace: Betsey Johnson
Sandals: Cole Haan

14 yorum:

  1. çantana bayıldım bayıldım=) çok güzelsin bi de=)

    YanıtlaSil
  2. ben geliştiğimi düşünüyorum.Değişim de var ama bu değişim istemeden değil isteyerek,beğenmediğim herşeyimi değiştirdim.Daha olumlu ve donanımlı bir insan olma yolunda ne gerekiyorsa öyle davraniyorum.
    Senin söyledğin olay bende de vardı.İtiraf ediyorum hala var.Mesela bir arkadaşımla bir olumsuzluk yaşıyım.Derim ki bu gece 23.00 a kadar aramazsa beni sevmiyor:p
    Betsey johnson aşk :)

    YanıtlaSil
  3. Aynısını bende yapardım okuyunca kendi küçüklüğüm aklıma geldi :) Hala yapıyor muyum? Evet :D Bi gelişme yok yani..

    Sarı favorim! Tam bir yaz rengi

    Emel

    YanıtlaSil
  4. öncelikle çok şık görünüyorsun.
    bir söz vardır yanlış hatırlamıyorsam'insan yedisinde neyse,yetmişinde de odur'diye.büyüdükçe ne kadar değişsekte bazı huylar sabit kalıyor ve bizimle beraber büyüyor..
    sevgiyle kal :)) zeynebb

    YanıtlaSil
  5. deniz,kusura bakma.senden okuduğum sözü yazmışım.dalgınlık mı dersin iş yoğunluğumu bilemiyorum:(birde yanlış hatırlamıyorsam eğer diyorum :))cümleyi yazmadan..(yedisinde neyse yetmişindede odur)neyse.. öptüm zeynebb

    YanıtlaSil
  6. gurur duygumuz bile ne kadar ufak yaşlarda oluşuyor demekki :) yiğitliğe birşeyler sürdürmemek için yemek masasına geç oturmalar falan... ben de çok inatçıyımdır ama koç değil yengeç burcuyum. Küçükken de öyleymişim, kreş öğretmenimle karşılaşmıştık bir kaç yıl önce. Bana sordu - pınar çok inatçıydın küçükken hala öyle misin? diye :) ben daha ağzımı açmadan annem atlamıştı hemen - evet aynısı hiçbir değişiklik yok. Diyeceğim o ki çok haklısın Denizcim büyüdüğümüzde sadece sosyalleşerek topluma uyumlu hale geliyoruz, yabancılara daha hoşgörülü ama yalnızca yakınlarımıza o çocuk benliğimizi gösterebiliyoruz...

    YanıtlaSil
  7. yağışlar bitti herhalde. renkler geri dönmüş :D sevindimm

    YanıtlaSil
  8. guzel deniz kizi,uzun zamandir gozluksuz goremedim seni belki siradaki postta gulen gozlerinle br tane poz lutfen.

    yemege kusulmez demediler mi sana hic:) biz de yemege cok kuserdik ama eninde sonunda yenirdi o tabak,allah kimseyi aclikla sinamasin :))
    super b post olmus, tesekkurler...

    YanıtlaSil
  9. 3 yaşında bir oğlum var,onda kendi huylarımı görüyorum.Yani bazı karakterlerimiz o kadar baskın ki bırakın bazılarını değiştirmeyi bilenmeyi falan,diğer nesillere aktarılmasına bile engel olamıyoruz.Genlerin üzerimizdeki etki oranını ancak bir çocuğu olunca anlıyor insan.neyse..

    YanıtlaSil
  10. Bende inanılmaz takıntılı bi insandım,insanlar ne derse kafama takar belki biraz yanlış anlar düşündükçe düşünürdüm.Yani ne derdin var kızım küçücüksün baK dalgana dimi ama :)İlerleme kat ettim,hemde çoook...Annem sağolsun benim bitanem :)

    YanıtlaSil
  11. didinstyle tesekkur ederim, iltifat ediyorsun ;)

    www.modaduygusu.com ;p seninki de iyiymis, ne delilik ama ;)

    Emel cocuk akli iste ;) dusununce sasiriyor insan ama di mi?

    Zeynebb cok guldurdun beni bugun, tesekkur ederim ;) Sen de sevgiyle kal..

    Ozan tesekkur ederim!

    Pinar ne guzel anlatmissin, bayiliyorum bu paylasimlarina ;)

    Bayan Mor yarin yine yagisli gosteriyor ama :(

    z.u.z.u olur ;) Amin!

    Esra tesekkur ederim! Genlerin uzerimizdeki etkisi yadsinamaz ama tabii gelisime de acik olmak lazim ;)

    Marshmallow aynen ben de bazen bakiyorum ne kuruntular ne kuruntular o kucucuk yaslarimda ;) Benim de harika bir annem var ki cok katkisi olmustur kendimi gelistirmeme, degistirmeme!

    YanıtlaSil
  12. belki inanmıcaksın ama bende bu sekıldeydım deniz benım de burcumun boğa olmasından dolayı belkı ama bende yemeğe gtmez illa 5 kere çağırsın der yada odama kadar gelıp benı çağırsınlar dıye ınat ederdım :)
    ama şimdi tabiki böyle değiliz değiştik olgunlaştık onların yerıne kendimizi koyarak düşünmeye başladık.bizler için ne kadar çok fedakarlıklara katlandıklarını gördük.bazen aklıma geliyor bu yaptıklarım çok üzülüyorum :(
    ama geride kaldı artık ben onlar için kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalısıyorum,hedeflerimi gerceklestiriyorum.
    TUBA :)

    YanıtlaSil