Mart 02, 2010

Bodega Bay





Allahim off! Cuma gunu okuldaki bir *munazaraya katiliyorum eyvahlar olsun ben cok korkuyorum. 3 gundur takim arkadasim Kristine'le bulusup bulusup tum departmanin dedikodusunu yapmaktan ne acilis konusmasi, ne power point hazirlayabildik ama kararliyiz yarin ciddiyetimizi takinip oturucaz basina. Hocamiz da sagolsun karsimiza dunyanin en cok konusan, her konuda mutlak surette birkac cumlesi olan Belcikali bir arkadasimizi koydu. Biz de kallesce baska bir plan yaptik. Kristine'in Fransiz sevgilisi, Belcikali arkadasi bu aksam icmeye davet edip agzindan laf almaya calisacak, yani bize casusluk yapacak. Eger yapabilirse ne ala! Hos o cocuk iskenceyle bile tek kelime etmez gibi geliyor ya bana :( Neyse sans dileyin bana olur mu?
*İlmî, kaideye uygun olarak yapılan münakaşa

I am really nervous about the debate which will be held on Friday. Please wish me the best of luck!

Smiley face tshirt: Ebay
Coat: H&M
Jeans: Diesel

10 yorum:

  1. Hayatın boyunca hep sıradışı hep kıskanılan biri oldun,etrafından hayran kitlen hiç eksik olmadı.Bunu bilen biri olarak(seninle aynı üniversitede okuduk)ismini googleladığımda nedense karşıma çıkan bu harika bloğuna hiç ama hiç şaşırmadım.Görüyorumki değişen hiçbirşey yok..Yine o sıradışı Deniz yine o aynı asaletli yere burnu düşse eğilip yerden almayacak hava!Gurur duymadım desem yalan olur!

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Denizciğim,

    Bloğunu gezip yat marinasını görünce tam iç çekerken, yazının devamında kahkahaya boğuldum :))) Hain planınızın işe yaramasını umarım, hoş sen her durumda başarırsın canım kardeşim. Sana bol şans diliyorum, Mr.T ile birbirinizi benim için öpün, sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. yaparsın sen,hepsinin hakkından gelisin,ciciş:)

    YanıtlaSil
  4. Hahaa, iyi plan bakalım işe yarayacak mı??? İyi şanslar Denizcim.

    YanıtlaSil
  5. Casual Deniz de hiç fenaa değil hanii:)

    YanıtlaSil
  6. Ay güzelim COK tatli olmusun, yani bir cok halini begenmisimdir, ama galiba ilk kez seni normal bir kot ve tsörtle görüyorum ve süper buldum! Cok basarilar dilerim, eminim sen yaparsin hic korkma!

    YanıtlaSil
  7. Adsiz merak ettim bak simdi kim oldugunu?? Keske yazsaydin ismini :( Tesekkur ederim yorumuna eger ismini aciklamak, kendini hatirlatmak istersen mail yoluyla ulasabilirsin bana ;)

    La Capitanam Aslim operiz tamam zaten firsat ariyoruz ;)

    Itircim yaparim di mi?

    Aslicim yaramadi :( Cok tesekkur ederim!

    Ozancim tesekkur ederim ;)

    BenimProje cok tesekkur ederim! Korkuyorum cok :(

    YanıtlaSil
  8. Senin casuslara falan ihtiyacin olmaz sen basarirsin bence.Dusuncelerini bukadar guzel dile getiren, birisini alt edeceklerini sanmam:)Planinizi bende kahkahalarla guldum.cok yasa sen emiii:))Samimiyetin hic bitmesin.BASARMANI GONULDEN DILIYORUM...

    YanıtlaSil
  9. Gulumsuncum kalles,hain planlarimiz 2.80 yatti maalesef! Is basa dustu yine ;) Tesekkur ederim cok!

    YanıtlaSil
  10. t-shirtüne bayıldımmmm ve planların işe yaramıştır umarım :)

    YanıtlaSil