Mart 10, 2010

Twisted Fantasy





*Yukaridaki karanlik kombinimin esin kaynagi *burada bahsettigim Alexander McQueen'e selam olsun!

*I salute my inspiration, *Alexander McQueen, for the dark outfit above.

Dress: Hawks by Geren Ford
Leather jacket: Bebe
Hat: H&M
Watch necklace: Vintage
Bunny ring: Urban Outfitters

17 yorum:

  1. Deniz elbiselerine bayılıyorum, bacakların çok güzel bu yüzden hep böyle mini giymelisin sen, şapkan da çok şekermiş!
    Hurt Locker filmini izlemedim ama ben de artık bu ödül işini tamamen siyasete çevirdiklerini düşünüyorum... James Cameron & Avatar'a çok ayıp ettiler bence!

    YanıtlaSil
  2. Su son paragrafin her kelimesine katiliyoum. District 9 ve Ingloruious Basterds The Hurt Locker'la yarismayacak kadar iyi filmlerdi. Gecen yil Slumdog Millionere'i sevmistim ama ben:)

    Kiyafetini sevdim, inanilmaz yakismis sana.

    YanıtlaSil
  3. adamların bütün ekonomik politikası savaş ve sömürme üzerine kurulu olursa,hollywood'du da etkiler işte .keşke Inglourious Basterds,alsaydı.

    YanıtlaSil
  4. Renkler şahane, aksesuarlar şahane :)

    YanıtlaSil
  5. Söylediklerine aynen katılıyorum Deniz'cim. Ayrıca McQueen esintili kıyafetini de çok beğendim!

    YanıtlaSil
  6. Nil sayfanda operation aborted diye bir yazı çıkıyor ve blogun açılmıyor, Deniz kanalıyla sana bilgi vermek istedim ;)

    YanıtlaSil
  7. bayıldım ben buna da :) elbisen ve ceketin çok hoş

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,
    Umarim yanlis anlasilmam. Hurt Locker'i ben de bayilarak seyretmedim, ama belki de farkli bir bakis acisiyla seyrettigim icin, filmin Amerikan askerlerinin propagandasini yaptigini da dusunmedim. Filmin en basinda, siyah ekran uzerindeki yazida, zaten savasla ilgili gorusleri yaziliydi (bagimlilik oldugu). Filmin icindeki cesitli sahnelerde de bu gorusu desteklediklerini dusunuyorum. Ne var ki en iyi film Oscar'ini hak edecek bir film oldugunu dusunmuyorum. Yine de o tip bir filmi, oyle bir butceyle (yuz milyonlarca dolar harcanarak, tam da Amerikan propagandasi yapan populist Avatar'in aksine -evet, Avatar'i da sevmedim) yapmis olmalari ve kucuk butcelerle de film yapilabildigini gostermeleri acisindan (evet, ne yazik ki piyasada bunun gorulmesi gerekli) iyi bir sonuc oldu.
    Oscarlarin verilis nedenine gelince, maalesef Hollywood sanat icin film yapmiyor. Bagimsiz filmleri seyretmeye calismak, nisbeten daha tatmin edici. Ben Los Angeles'ta yasiyor olmama ve film piyasasinin icinde bulunmama ragmen, Oscarlari seyretmiyorum senelerdir, haber sitelerinden sonuclari ogrenmek yetiyor da artiyor bile.
    District 9'a ise gercekten yazik oldu. Bazi insanlarin o filmi de sadece vahsi bir bilim kurgu olarak gormeleri uzucu.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Renkler, en sevdiklerimden! Ne hoş olmuşsun yine Deniz, şapka da farklı ve güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  10. Slm aksam haberlerınden sonra ALI KIRCA nın arka kapaktakı konusması sankı senden alınmıs gıbıydı.oda sanatin politikaya karitigindan bahsediyordu.Vietnemda Afganistan da Irakta (KAHRAMAN) askerlerini, zaferlerini ne kadar iyilik sever olduklarini anlatan ABD nin yaptiklari zalimlikleri: nasil elbise giydirip susleyip, pusleyip tum dunyayi sunduklarini ve bu elbiseler ustune olsada olmasada kuzu, kuzu giyildigini anlatan filmler oldugunu anlatti.KENDI depremini, kendi kurtulus filmini,kendi teror belasini adam gibi korkmadan film yapamayan biz gecmisi imparotorluk olan bu milletin cocuklari iste boyle kuzu kuzu elalemin kalbimizin yakin yerine bicak sokan adamlarinin sunduklarini izleriz:(( LUTFEN SIZLER turkiyedeki yurt disindaki gencler artik aklinizi basiniza koymaya baslayin..BIZ buyukleriniz olarak sizelere cok iyi seyler birakamadik ama sizlerin cocuklarinin durumu cokta ic acici deil:((CESARETINIZI kaybetmeden her ne olursa olsun taklitsiz sadece siz olmaya calisin.Korkakliktan ve pisirikliktan uzaklasin..BEN DEIL BIZ OLUN..SEVGILI deniz blog yazisindan uzak bir yazi oldu ama,sana gelen ziyaretcilerden birkac tanesi etkilense bile ne mutlu bana..Basrilar dilerim guzel KIZ:)))

    YanıtlaSil
  11. Nonicim tesekkur ederim, simartiyorsun beni ;)

    tuguna tesekkur ederim ;) Slumdog Millionaire goruntu olarak guzel, zengin bir filmdi ama konusu cok sigdi bana kalirsa :(

    Itircim haklisin :(

    Cadi,Nil,Sihir,Melike ve Nar cok tesekkur ederim ;)

    mz senin soyledigin gibi filmin Amerikan propagandasi yapmadigini dusunmuyorum! Siyah ekran uzerinde diger harflerin kaybolmasiyla birlikte "Bagimli" kelimesinin ortaya cikmasi ya da kendisine Beckham dedirten cocukla cesedini buldugu cocugu karistiran bomba imhacisinin o sahte uzuntulu, berbat oyunculuklu sahnesinin ya da uzerine bomba baglanmis Irakli genc adamin uzerindeki bombalari uzun sure kesmeye calistiktan sonra basaramayinca yine berbat bir oyuncukla pardon deyip gitmesini vs. ben bunlarin hicbirisini samimi bulmadim. Bu sahnelerin zavalli ayak oyunlarindan baska hicbir sey olmadigini dusunuyorum. Avatar'in nasil Amerikan propagandasi yaptigini dusundugunu ise hic anlayamadim??? zira illa bir baglanti kurulmasi gerekirse sakin sakin hayatini surduren Kizilderililerin toprak, Irak halkinin petrol yuzunden hayatlarinin kaymasi ve yasadiklari topragin cehenneme cevrilmesiyle iliskilendirebiliriz Avatar'i. Bu arada evet haklisin bagimsiz-alternatif filmlerin yarisma alani Oscar degil diger festivaller ama boyle acik acik abukluklar da yapilmamali bence!! Hangi yy'da yasiyoruz Allah askina?
    District 9'a da Inglorious Basterds'a da yazik oldu bunda hemfikiriz hic degilse ;)
    Sevgiler benden mz..

    Ahmet Tasal fikirlerinizi paylastiginiz icin cok tesekkur ederim. Haklisiniz,baska ne denir hic bilemiyorum :( Guzel ve yalniz ulkemi cok seviyorum!

    YanıtlaSil
  12. Merhaba Deniz hanım,
    blogunuzu takip ediyorum, hoşuma gidiyor fotoğrafları sizmi çekiyorsunuz yoksa başka birisimi çekiyor eğer siz çekiyorsanız çok güzel pozlar yakalıyorsunuz.
    Affınıza sığınarak söylemek istiyorum pozlarınız dediğim gibi güzel ama bazı pozlarınızda ayaklarınız içe çarpık çıkıyor
    sevgilerimle...
    deniz ece

    YanıtlaSil
  13. denizcimmm ödülünn varrr :))

    http://thequeeenofdreaaams.blogspot.com/2010/03/ilk-odulumm-ve-yaratc-blogger-odulleri.html


    Sevgiler,xoxo...

    YanıtlaSil
  14. denizcim bu kadar olur,bugün arkadaşımla buluştuğumda telefondan senin blogunu gösterdim.çok severim ben denizi,çok tatlı bi kız dedim.sende izle dedim.hatta arkadaşım dediki pek begenmedim.bide ona kızdım.denize laf söyletmem,hem alçak gönüllü hemde öyle başkaları gibi küçük dağları ben yarattım edası yok onda dedim.arkadaşımda dediki anladım sen çok sevmişsin dedi:)üstüne eve gelip laptopu açınca senin yorumunu görünce bu kadar olur dedim:)kalp kalbe karşıymış:)
    vede yine çooook hoşşş görünüyorsun denizcim:)

    YanıtlaSil
  15. Deniz Ece cok tesekkur ederim! Annemin surekli beni uyardigi bir konu bu adimlarimi ice dogru atma durumu :( dikkat etmeye calisiyorum ama arada bir oluyor yine de! Biraz daha caba gostermem gerek sanirim ;)

    the Queen of Dreams cok tesekkur ederim odulun icin, cok mutlu ettin beni ;)
    Sevgiler benden!

    modamakyajveben tesekkur ederim! Ne guzel boyle sevilmek, binlerce kilometre oteden korunmak kollanmak! Kalp kalbe karsiymis hakikaten ;) Sevgiler,opucukler..

    YanıtlaSil
  16. Aksesuarlar ve ceket harika!
    Yine güzel bir kombin olmuş:)

    YanıtlaSil