Mart 01, 2010

NY




Twitter'dan takip edenler bilicektir bu Cumartesi, benim "Bakarsan bag bakmazsan dag olan." cildimin pesinden kar-kis-kiyamet dinlemeden yine New York yollarindaydik. Yola biraz gec ciktik cunku sevgilim burdaki bir Lise'de duzenlenen Bilim Yarismasinin gonullu jurilerinden biriydi ve ben evde sinirli sinirli onu beklerken neyse ki o da bos durmayip sorulariyla cocuklarin canina okumustu!!! Neyse T geldi yola ciktik ve saat 4'de bir vardik ki eriyen karlarin sulari/erimeyen kar yiginlari NY'u teslim almis. Ben favori siyah suet cizmelerimi giydigime soylene soylene camur-kar-tuz-su karisimiyla dopdolu yollara bata cika tam Zina'ya varmis tuzdan beyazlasmis cizmelerimi cikartip, bembeyaz bornozumu giyip mercegin altina huzurla uzanmistim ki bu sefer basladi Zina soylenmeye *Sicak suyla dus alma! Saunaya girme! Tebrikler artik karma degil kuru yamalarla dolu hassas bir cildin var! gibi moral bozucu sozleriyle beni davul gibi gerdi ve hatta en sonunda bakti olmayacak "Ne yapiyorsan onlari artik YAPMA!" dedi!! Moralim bozulmus, kalbim kirik ben ne yaptim, ciktim oradan Bereket Turk Lokantasi'na gidip kendimi bol sarimsak-limonlu iskembe corbasi ve donere bogdum. Pisman miyim? Hayir! Su an olsun yine yerim.

I was in New York this Saturday for my monthly skin care and it was a total mess due to the recent snow storm. What a bad day to wear my favorite suede boots! Malicious salt attack, they look pretty white now.


Coat: Guess
Sweater dress: H&M
Boots: Urban Outfitters
Bag&Earrings&Belt: Vintage

10 yorum:

  1. Aramıza hoşgeldin Denizcim:( baharatlı yemek yok, dışarı güneş kremsiz çıkmak yok hava yağmurlu olsa bile... cilt üşüdüğünde ya da sıcaktan yandığında kurulukların kızarması da cabası :( valla kalp kırıklığı geçiyor ama onlar geçmiyor. Tek yapabildiğim gönüllerini hoş tutup iyice kuruyup pul pul dökülmemelerini sağlamak ve kızartmamak. Geçmiş olsun canım. Çantan ve kemerinde gözüm kaldı ;)

    YanıtlaSil
  2. Bu cumartesi ben de kuru bir cildim olduğunu öğrendim Denizcim. Normalde cildim yağlı, T bölgem pırıl pırıldır ama MAC makyözü fondöteni sürerken yanaklarınız ne kadar kuru dedi, şaşırdım, yağlı ciltler için kullanılan kremlerle kurutmuşum herhalde iyice:((

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel görünüyorsun Deniz; bu defa da saçlarını çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  4. Pinarcim aynen kizariyor bir de :( Off!

    Aslicim senelerce siz misiniz? yok burnum parliyor yok T bolgemden sikayetciyim diye hayiflanip duran alin size kupkuru alanlarla dolu hassas cilt dedi bence Allah,agzimizdan cikan sikayetlere dikkat etmeliyiz cok bu da bize ders olsun ;)

    Nar ben de senin saclarina bayiliyorum ;)

    Ozancim en sevdigim cantalarimdan biri, cok orjinal di mi?

    YanıtlaSil
  5. umarım becerebilmişimdir,
    kayıt mı oldum ne oldum bilemiyorum:)
    vintage arastırırken senin siteni buldum denizcim.bayıldım inan.umarım senin için hersey gonlunce olur,daha coooooookkkk basarılarda adın yazılıur.cunku bu site baslı basına basarı olmus zaten.
    cildindeki sorun iki yıl once bende de vardı ama super iki urun sayesınde eser kalmadı ;)
    tavsiye etme4k için yazıyorum,yoksa bloga filan yazmışlıgım yoktur hiç.sen cok samimi geldin yazmak istedim ;)
    URIAGE markasının gul esanslı nemlendiricisini siddetle tavsiye ederim.acık pembe bir rengi var.kızarıklıkları alıyor,pullanmadan eser kalmıyor.bu yogun kıvamdaki nemlewndirici.
    bir de yaz+bahar mode daha subazlı bir urun bioderma da.o da kızarıklık+yatıştırma için.ikisini de eczaneden almıştım.
    tam net adı ezberimde yok.bulman için aksama bakıp yazabilirim istersen.
    sevgiler özge

    YanıtlaSil
  6. Ozgecim merhaba! Oncelikle soylediklerin cok guzel, bir de uzun uzun yazmissin tavsiyeler vermissin cok tesekkur ederim ;) Evet bu Kis bu tarz problemlerim oldu cildimde maalesef. Havalarin biraz isinmasiyla kurtuluyorum sanirim biraz biraz ama inan canima okudu bu problem tum kis boyunca.Urunlerin tam isimlerini yazabilirsen bir zahmet bana,bir denemek isterim. Kullandiklarimin olumlu etkisini gorsem de beni tamamen bu problemden kurtaracak birsey yakaladigimi soyleyemem :(
    Sevgiler benden ;)

    YanıtlaSil
  7. Canım,o kadar içtenki blogun yakın arkadasın gibi tavsiyeler yazmışım gercekten ben de bir tuhafım heee,sevdim mi hemen ilgi alaka 1500 ;))
    canım umarım havalar ısınır biran önce cunku anladımki sen de bnm gibi tam bir yaz cocugusun,gunes actıkca mutlulugun da artıyor ;))
    izmir de hava bulutlu ama arada gunes kırpıyor gozunu,inşallah haftasonu da guzel olur da vururuz kendimizi sokaklara ;))(nispet yapar gibi oldu ama buralardan haber vereyim dedim,belki okuyunca gulumser mutlu olursun)
    sozun özü:)kremlerin adları soyle imiş:
    uriage roseliane anti redness
    bioderma sensibio

    YanıtlaSil
  8. Ozgecim cok tesekkur ederim! Insallah bulucam bu urunleri ve halledicem tum sorunlari ;) Burasi hala buz gibi Nisan ortasi hatta sonuna kadar da isinmaz,sanmam :( Siz benim adima da cikartin tadini ;)

    YanıtlaSil
  9. LILYUM UN Yazısını okuyunca kesın egelıdır demıstım:)) Sicak egemin, guzel IZMIRLIMIZIN sicacik tavsiyelerini okudugumda:))nekadar ilgincki bize bir damla sevgi verilince, biz caglayan oluruz:))Havasimi yapar,suyumu yapar bilmemki:)) Sevgili DENIZ bir hemsehrin olarak seninle gurur duyuyorum:))Uzerine giydigin her seyin hakkini veriyor olman,yaptigin isi ciddiye alarak bizlere moda cekimi havasinda sunman,detaylari gostermeden, gosteriyor olman super birsey.soyleyecek bisey bulamadim bu arada super birseyi oylesine yazdim:((Sevgili Deniz harikasin:))Kem gozler senden irak olsunnn...

    YanıtlaSil