Mart 18, 2010

Sausalito Street Style



Su hayatta gormekten en cok hoslandigim resimlerden biridir mutlu ciftler. Hele ki bu cift belli bir yasin ustundeyse degmeyin keyfime! Gecen Kis, karda dusmemek icin birbirlerinin elini sıkıca tutan 80 yaslarindaki cifti gorunce arabayi durdurup haykirarak aglamam hep bundan! Mutlu ciftler, bana umit veriyorlar, Neden olmasin? dedirtiyorlar, askin devamliligi icin caba-emek-ozen gostermek gerektigini hatirlatiyorlar. Hastalikta ve saglikta, iyi ve kotu gunde bir omur beraber olanlar da var bak gor iste diye bagiriyorlar. Herseyi hizla tuketip bitirdigimiz bu ahir zamanlarda bitmemis, tukenmemis beraberlikleri, asklari gozume gozume sokuyorlar. Ahhh ahh! Mutlu ciftler bana yasam enerjisi veriyorlar, ask atesimi yakiyorlar, yasasin hayat siz de cok yasayin, hic ayrilmayin dedirtiyorlar.
Iste bu harika cift de onlardan biri, Sausalito'da karsilastim onlarla, yanlarina yaklastim gozlerindeki "ASK" piriltisinin saskinligiyla "Harikasiniz! Cok mutlu gorunuyorsunuz!" diye birseyler geveledim birbirlerine bakip gulumsediler, tesekkur ettiler, onlari cok mutlu ettigimi soylediler. Fotograflarini cektim, ayrildik. Hani Secret kitabinda vardi ya sahip olmak istediginiz, hayal ettiginiz seyleri zihninizde canlandirin ya da bir panoya resmini asin diye iste benim hayal panomda da bu cift var artik..

I met this lovely couple in Sausalito. They were so happily in love I couldn't resist taking their picture.

12 yorum:

  1. benimde tek hayalım sevdiğim insanla o yaşlarda bile aşk dolu sevgi dolu olmak..harika bi fotoğrafla güzel bir konuya değinmişsin...çok çok şirinler

    YanıtlaSil
  2. ne kadar çok yakışıyorlar aşkın resmi gibi...

    YanıtlaSil
  3. cnm duygularını çok güzel paylaşmışsın..
    geçen sene sevgilimle tartışırken yanımızdan böle tatlı ve mutlu bir çift geçmişti sevgilim bana dönüp 'seni böle olana kadar seveceğim diyrm anlyr musun' demişti çok mutlu olmuştumm bir an da neden tartıştğmızı bile unuttuk o an geldi aklımaa uihh çok duygulandm

    YanıtlaSil
  4. Cok tatli cift, cok da guzel giyinmisler..

    YanıtlaSil
  5. Ah DenizimYerliFıstığım,ben de kocama:
    -"seninle yaşlanmak istiyorum,kızlarının düğününde damatlarına pis pis bakıp mutluluktan ağladığın günleri görmek,birbirimize hâla aşkla bakıp-ne güzel bir çifttik-biz demek,ben buruş buruş muhallebiye dönmüşken bile-tatlım sence ben kaç yaşında gösteriyorum,pek yaşlanmadım ben değil mi-diye sormak :P istiyorum"derim hep.
    Senin bu güzel hanımdan farklı olacağını sanmam güzellik!Neşe içinde,hayata sımsıkı tutunmuş,hâla tarz giyinen klas bir hanımefendi olursun.

    Yorum yazmadığıma bakma sana bakmadan günüm geçmez benim.
    Sana sımmmsıkı sarılmak istiyorum her okuduğumda,çok pozitif bir elektrünk alıyom senden.Canımsın Deniz....

    YanıtlaSil
  6. Moda-Yemektarifleri umarim gonlunce olur hersey bunu kalbimden diliyorum senin icin!

    irma gercekten cok yakisiyorlar Allah ayirmasin!

    Pambik Prenses ne mutlu bana sana o guzel ani hatirlattiysam ;) Siz de boyle hep mutlu olursunuz insallah!

    Esra cok tatlilardi cook!

    Dikkat!biyo var yazilarindan takip ettigim kadariyla harika, sicacik bir yuvan var. Tam hayallerimdeki gibi deli dolu, matrak, yillar icinde enerjisini kaybetmek yerine eklenen kuvvetlerle (cocuklariniz) daha da guclenmis, guzellesmis bir aile. Allah bozmasin mutlulugunuzu! Guzel sozlerine cok tesekkur ederim! Daha once tanimadigim hic kimse bana sımmmsıkı sarilmak istememisti, nefis bir duyguymus bu ;)

    YanıtlaSil
  7. Canımm ben senin twitter hesabını bulamadım hala verdiğin link bozuk çıkmıştı :(

    YanıtlaSil
  8. ben de geçenlerde bunu düşünüyordum. nedense türkiyede göremiyoruz böyle tablolar ama burda (ingilterede yani) camdan dışarı baktığımda görüyorum elele tutuşup dolanan tonton çiftler.. bazen otobüste boynum eğilmiş yüzümde salak bi gülümsemeyle oları izliyorum.

    biz de öyle yaşlanırız umarım.

    YanıtlaSil
  9. Nilom halloldu sanirim problem ;)

    ursula cok haklisin guzel yasayamadigimiz icin guzel de yaslanamiyoruz guzel vatanimda :( Gayri safi milli hasıla cok onemli bir unsur, yuksek olan ulkelerde boyle ciftleri gormek mumkunken bizde maalesef boyle guzel ciftlere pek rastlanamiyor!

    Amin!

    YanıtlaSil
  10. Çok çok güzel bir kare,umut vaadediyor gerçekten:)

    YanıtlaSil
  11. bende böyle mutlu yaşlı ama genç bir çift olrum inş. ilerde :)

    http://sunsetvillage.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  12. çok güzel bir fotograf,aynı duyguları bende patlaşıyorum.ve bende böyle yaşlı el ele çiftleri görünce aynı duyguları temenni ediyorum.:)
    secret'a gelince ben secret'a inanıyorum.ve benimde bilinçaltı fotograflarımd böyle bir çift var:)

    YanıtlaSil