Nisan 01, 2010

New Age





Size yazdigim bunalimli "Bugun Benim Dogum Gunum" postundan sonra evde intihar egilimli Sylvia Plath tadinda duvarlara baka baka geziniyordum ki saatler 12.10'u gosterdigi sirada sevgilim bana beyaz bir zarf uzatti ve "Dogum Gunun Kutlu Olsun" dedi . Heyecanlandim tabii, yirtip actim bir solukta zarfi. Icinde tam da benim ihtiyacim olan sey vardi, "Spa'da 1 gun" ceki. Sabah erkenden kalkip attim kendimi SPA'ya ve sauna, masaj, manikur, pedikur, cilt ve sac bakimi, yesil cay, kuru kayisi ve bademlerle dolu harika bir dogum gunu gecirdim ayiptir soylemesi! Peki bitti mi hayiir! Eve gelip koltuguma bir Kleopatra edasiyla uzanmistim ki sevgilim isten, elinde kocaman bir karanfil buketiyle donup "hadi fondüye" dedi. Sonrasini zaten hatirlayamiyorum; erimis cikolata ve peynire gomdum butun kederimi, yedim de yedim adeta 4 gundur yaptigim rejimin acisini cikarttim!!!! Burdan sevgilime tekrar tesekkurlerimi sunuyor eger imkanlar dahilindeyse senede 1 gun kendimizi boyle simartmaliyiz, evet bunu yapmaliyiz ana fikriyle yazimi sonlandiriyorum.

*Bu arada herkese guzel dilekleri icin tek tek tesekkur ederim! Inanin cok mutluyum bu blogu actigim ve sizleri tanidigim icin! Klasik bir tanisiklik degil belki aramizdaki ama pozitif enerjinize ve dileklerinize minnet duyuyorum! Sagolun, varolun.. Yarin begeneceginizi umid ettigim bir surprizim olucak size! O zamana kadar sevgiler, opucukler benden size gelsin..

Pants: Diesel
Jacket: Bebe
Shoes: Mango
Fedora& Backpack&Necklace: Thrifted

4 yorum:

  1. Blogunu dun kesfettim ve 1 gunde neredeyse butun postlarini okudum!
    stiline hayranim! tebrikler...

    * bu arada gecmis dogum gunun kutlu olsun :) *

    YanıtlaSil
  2. nice sağlık ve mutluluk dolu yıllara güzel bir doğumgünü geçirmişsin bu arada ağzımın suları akmış durumda...

    YanıtlaSil
  3. Pantalon harika durmuş Deniz! Ayakkabıları algılayamadım, merak ettim!

    YanıtlaSil
  4. Denizcim geçte olsa iyi ki doğmuşsun :) Yeni yaşın tüm dilediklerini birden getirsin sana...Kombin her zaman ki gibi pek şık,spa da 1 gün yaramış ;)

    YanıtlaSil