Nisan 30, 2009

FLORENCE





Bugun sabah bloguma yeterli ozeni gosteremememin uzuntusuyle yanip kavrulurken aklima gecen yaz Mr T ile yaptigimiz Italya seyahati geldi. Gitme sebebimizden midir?? nedir? Hayatimin en mutlu gunlerini sorsalar hic dusunmeden bu seyahati soylerim. Zaten kim turist olarak gittigi bir yerden aglayarak ayrilir ki? Ve hatta kim tatil donusunde bagisiklik sistemini cokertip annesinden gunde 3 igne yer??O kisi ben olduguma gore, bu seyahatin ne kadar guzel oldugunu ve Italya'dan ayrilirken yasadigim buhrani varin siz dusunun :(

Neyse 2 bavul!!, 2 fotograf makinesi ile ciktigimiz 7 gunluk seyahatimizden 3000'e yakin fotograf ve 3 bavulla :) donduk ve ben onlari bugunden itibaren sizinle paylasmaya karar verdim. Boylece ben finallerimi teslim edene kadar birbirimizden uzak kalmamis olacagiz :)
Bugun Floransa'yla basliyorum. Guzel Italya'nin bu guzel sehrinin Latince originli isminin anlami 'flowering in bloom'. Ne fotograflarin, ne kelimelerin guzelligini anlatmaya yetmeyecegi bu sehire omrumuzun sonuna kadar tekrar tekrar gitmek istiyoruz desem belki daha iyi anlasilir ne kadar begendigimiz :)

Dress: H&M
Sandals: Via Spiga
Sunglasses: Vintage Christian Dior

8 yorum:

  1. SAHANE bir elbisen var!

    YanıtlaSil
  2. denizcim fotograflar super, floransa sahene, sense cok guzelsin=)
    Bu arada rengarenk elbisene de bayıldım=)

    YanıtlaSil
  3. denizcim blogunu takip etmeden duramıyorum çok değişik bir havan var ne giysen yakışıyor:)elbisen çok güzel ama ben gözlüklere takıldım çok beğendim!

    YanıtlaSil
  4. emin ol ki elbiseyi başkası giyse ne denli güzel olursa olsun senin fotoğraflarının yanında hiç kalırdı // ben de Dubai'ye giderken hacim olarak götürdüğümüz 2 bavuldan daha büyük bir bavulla geri döndük (ailemle tabi ki) // ayrıca ordaki köprü Prag'daki Charles köprüsünü andırıyor // orayı da şiddetle tavsiye ederim // mükemmel bi tarihi dokusu var // geçenlerde benim de bi arkadaşımın bağışıklık sistemi çok çok çok zayıfladığı için hastanede yatmıştı // ama şimdi gayet iyi // post.ların devam ettiği sürece be de iyi olucam :D (;

    YanıtlaSil
  5. Denizcim Floransâ'yı ben de çok seviyorum. Fotograflarında ne kadar güzel çıkmışsın. O kadar kendine özgü ve hoş bir havan var ki ben de diğer arkadaşlara katılıyorum ne giysen yakışıyor. Bu arada finallerinde başarılar dilerim:)

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar güzel resimler bunlar!
    Santa Croce,Floransaya 40 km uzaklıkta küçük bir kasaba.Eşim, dönem dönem iş nedeniyle oraya gelir.Ben de kuyruk olarak peşinden:)Şimdi bu çok sevdiğim bu şehri böyle güzel resimlerle görünce birden orada olasım geldi.Arno nehri kıyısında yürümek, Gigli'den bademli çikolata yemek,meydandaki atlı karıncaya binmek,....Bu sınav dönemindeki İtalya postlarını dört gözle bekleyeceğim.:)Ci vediamo:)

    YanıtlaSil
  7. süper bir fikir, kendi adıma henüz görmediğim bir yer ile ilgili fikir edinmek ve tecrübelerden faydalanmak güzel olcak.. yalnız ben baştan sona doğru okumaya başladığım için bu post'a gelene kadar İtalya'dasın diye düşünüyorudum şu günlerde :)

    YanıtlaSil
  8. Elvan,Dilek,Itir,Lizzy, Miss Cupcake, Fashioncholic ve Gofrett guzel yorumlariniza coook tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil