Nisan 23, 2009

NaNköR \ InGRaTe



Bugun Mr T ile gittigimiz Cin lokantasinda fortune cookiemin icinden bu yazi cikti. Ne kadar dogru degil mi?
Dun, hayatin ona kucuk yaslarda yasattigi olumsuzluklardan dolayi cocuklugu hatta bebekliginden beri destek oldugumuz, hepimiz tarafindan cok deger verilmis ve sevilmis biri tarafindan buyuk bir hayal kirikligi yasatildi aileme ve bana :(Insanoglu ne nankör ne hoyrat!
Neden bilmem??bugun aklimda hep Casper vardi. Casper benim kopegimdi!!9 yil canim gibi sevdigim melegim, en yakin arkadasimdi.Annem ve babam seyahatte iken onlardan izinsiz alip eve getirmistim kizimi. Ilk gun, ne yer ne icer bilemedigimden onune sut ve su koymus sonra onu bir guzel yikayip biraz oynatip yatmistim. O gece huyundan suyundan emin olamadigim icin yattigim odaya almamistim Casper'i. Sabah okula (Lise 1) gitmek icin kalktigimda, kapinin onunde biraktigim terliklerimin uzerine annemlerin odasindan surukleyerek getirdigi geceligimi koyarak kendi yatagini yapmis daha 7-8 saattir aldigi kokumu ozleyen melegimi gormustum. Canim kizim, melek huylu Caspercim 9 yil boyunca 1 kere bile aglamama izin vermedin, aglama taklidi bile yapsam cirpindin, ne yapacagini sasirdin, ellerimi yaladin.
Durduk yere sen geldin aklima bugun. Offf yaa daha fazla yazamiycam!

8 yorum:

  1. iadeyi ziyarete geldim :) son cumlene hatta tum yazına , sonuna kadar katılıyorum.Lanet olsun...

    YanıtlaSil
  2. benim de ibiş ve dobiş'im vardı (kaplumbağa bunlar)

    ama öyle bi duruma geldik ki öle donuk hayvan modundan çıkıp üstümde dolaşırlardı // elimde uyurlardı // çok özledim onları :(

    YanıtlaSil
  3. hepimiz demekki aynı sorunları yasıoruz.bende bugune kadar yanında oldugum ama su anda yasadıklarıma ragmen beni arama zahmetınde bıle bulunmayan dostum sandıgım nankör kısıyee lanet olsun!!!!!!!!!!!!!!!!! of deniz yaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

    YanıtlaSil
  4. Dolunay ve Ecem hosgeldiniz!
    2 gundur inanin soktayim! Hakettiginden fazla deger verilen herkesten nankorluk bekliycem bundan sonra. Belki o zaman su yasadigim hayal kirikligini yasamam!
    Hosgeldiniz!

    Fashioncholic orda kilit nokta onlara verdigin elektrik! Insan yeter ki sevmesini bilsin. Hayvan seven insandan korkmam ben.

    YanıtlaSil
  5. Denizcim ben de sana sonuna kadar katılıyorum. İnsanlara hakettiklerinden fazla değer verdiğimizde sanırım onları fazla şımartıyoruz ve bize ne yaparlarsa yapsınlar hep affedileceklerini sanıyorlar, herşeyin bir tahammül sınırı var ama di mi....

    YanıtlaSil
  6. ooo sinirli görünüyorsun... ama kabullen hiçbir insan bir köpek kdr hadi onu geçtim kedi kadar insan değildir

    YanıtlaSil
  7. Hiç böle düşünme Deniz, sen gene sevdiğin, sevebildiğin insanlara güven ama muhakak ki bir yerlerde yüzde 10 lu bir güvenmeme payı bırak ki, hayal kırıklığına karşı seni korusun.Bu dediğim her türlü ilişki için(eş,dost,çoçuk vs..) geçerli bir kişisel kural. Daha çok gençsin,kötümserliğe izin verme.Bu arada evet haklısın bazen hiç hak etmeyecek insanlara fazlaca değer veriyoruz,sırf kendimiz gibi gördüğümüz için.Oysa ki onlar ayşe, fatma,.. deniz değil.:)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Deniz,

    Tesadüfen bloguna rastladım. ve bütün günkü ruh halimi açıklayan bu yazınla karşılaştım :(
    Üniversitede 4 sene boyunca sürekli beraber yiyip içtiğimiz,dostum dediğim kişinin nankörlüğüne uğradım ben de. Ve bu durum çok canımı sıkıyor. En çok da o kişiye kızmak dışında, insanları tanıyamadığım için kendime kızıyorum.. Şimdi geriye dönüp baktığımda keşke başka insanlara daha çok zaman ayırsaydım, başkalarına değer verseydim diyorum.. Ama nerden bilebilirdim ki :(

    Demek ki herkes benzer şeyleri yaşıyor..
    Umarım bir daha böyle pis insanlarla karşılaşmayız..

    Görüşmek üzere

    Özge

    YanıtlaSil