Nisan 09, 2009

PeMbE \ PiNk


Bugün çok yorgunum izninizle ben yatıyorum. Estoy muy feliz :) Buenas noches!

Dress:
Go International
Boots: Marc Fisher

9 yorum:

  1. Merhaba Deniz,
    Blogunu Moda Cadısındaki linkten gördüm. Gayet hoş bir blog olmuş. Seni favori bloglarım listesine ekledim.

    Sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Denizcim hoşgeldin, çok güzel bir blog olmuş tebrik ederim! Kesinlikle izleme listeme alacağım bu güzel postların devamını bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. Tesekkurler Nil cok sevindim begendigine! Izlemedeyim :)

    YanıtlaSil
  4. elbisen ayakkabıların çok güzelmiş çok beğendim. ayrıca arkadaki pembe çiçekli ağacın cinsi ne gerçekten çok merak ettim?

    YanıtlaSil
  5. blogunun linkini verdiğin için öncelikle teşekkür ederim :) ve gerçekten de güzel bi blog olmuş // ve sana da "Buenas noches" :D (en çok istediğim şeylerden biri de sadece günlük kelimelerini bildiğim ispanyolcayı bi ispanyoldan daha ii öğrenmek ) ;)

    YanıtlaSil
  6. Hola guapa, me gustan mucho tus fotos y el luego donde las has tomado. Tu traje y el arbol me encantan muchisimo!
    Hasta pronto y besitos

    Nesli :)

    YanıtlaSil
  7. denizcim yorum için çok teşşkür ederim:)inanılmaz güzel fotoğraflar ve elbisene baydım 70 lerin çiçekli elbiseleri gbi ve arka fonla muhteşem uyumlu!!

    YanıtlaSil
  8. Muchas gracias guapa :)
    besos y abrazos

    Deniz

    YanıtlaSil
  9. Fashion.zip cok tesekkur ederim begendigine cok sevindim, agacin cinsine baktim internetten ama bir dolu benzerinin icinde onu bulamadim :( Sanirim buranin yerlilerine sormaliyim.

    Tesekkur ederim Hande, bahar mevsiminde dogdugumdan midir nedir? Bayiliyorum cicekli herseye ama burda papatya ve lale yok :( Gecen ay Turkiye'deydim ve Aydin'dan Izmir'e giderken otobanin kenarindaki cayir cimen papatya ve lale kapliydi :(

    Melike cok tesekkur ederim! Ispanyolcayi cok iyi konusmayi ben de cok isterdim! Ama belli olmaz istemek basarmanin yarisidir :)

    YanıtlaSil