Nisan 25, 2009

RoCk ’N’ RoLL





Hafta sonu bizim universitenin International Bazaar' i vardi. Benim icin, eBay disinda, tasarladigim yada artik kullanmadigim seyleri satip para kazandigim platformlardan biri olan bu guzide pazar, okulda ogrenci olan 1001 cesit ulkenin insaninin ulkesini tanitmak ve kuluplerine para kazandirmak amaciyla sattigi yemek ve icecekler sayesinde genel kulturumuzu ve nezaketimizi gelistirmemize faydasi oldugunu dusundugum bol dansli, bol muzikli bir panayir ayni zamanda.
Genel kultur ve nezaketin gelismesinden kastim su; biz nasil bir yabanci bir Turk yemeginden ovguyle bahsettiginde sevincle cosuyorsak, bir Koreli'ye "aaa ben sizin Kimchi'nize bayiliyorum, biz onu acisiz yapiyoruz, adina da lahana tursusu diyoruz" ya da bir Taiwanli'ya "ben Bubble Tea'siz yasayamam, bir gun her Starbucks Bubble Tea satacak" dediginizde, onlar da size ayni sevgi ve coskuyla yaklasiyor. Sonucta, hem siz mutlu oluyorsunuz hem de karsinizdakini mutlu ediyorsunuz.
Herkesin memleketi kendine guzel ama TURKIYEM bir baska guzel diyor, bu vesileyle de Ata'mizin cocuklara armagani gecmis 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramimizi kutluyorum.

8 yorum:

  1. resimlerin çok samimi çok cana yakın çıkmış.Yazını çok sevdim dediklerini aklıma yazdım ilerde bir gün taiwanlı birisini görünce söyleyeceğim.
    buarada sana miss gibi ç.kale kokusu gönderiyorum:)Türkiyenin kokusunu özlemişsinidr:)

    YanıtlaSil
  2. Kiyafetini cok begendim Denizcim, sapka cok yakismis sana!

    Nesli

    YanıtlaSil
  3. Tesekkurler Nesli, Jojee, Fashioncholic ve Moda Cadisi :)

    YanıtlaSil
  4. sana bir ödülüm var:)sayfama girmelisin:)

    YanıtlaSil
  5. such cute outfits and fun photos!

    YanıtlaSil
  6. ahh...LOVE IT! the hat, the button down...pretty much everything :-)

    YanıtlaSil