Ekim 02, 2013

Scr3w You

Fotograflardaki canta yeni. Uzun suredir, cok buyuk olmayan bordo bir canta arayisindaydim sonunda NY'de favori vintage butigimde karsilastik kendisiyle. Satici, cantayi rafa birkac saat once koydugunu ve neredeyse kullanilmamis durumda olan vintage Cartier bir cantaya daha once hic rastlamadigini da ekledi. Cantanin yasina gore inanilmaz iyi durumda ve tam istedigim renk olmasi; canta konusunda epey kararsiz olan beni bile ikna etmeye yetti. Eve geldikten sonra bir sey farkettim bilmem siz de farkettiniz mi ama sizce de Sofia Coppola'nin Louis Vuitton icin tasarladigi cantaya benzemiyor mu? Bence model olarak epey benziyorlar hatta boyut, kilit ve kilidi disina sarili deri kilifa kadar her sey neredeyse ayni. Cartier'in bu modelinin en az 25 yillik oldugunu varsayarsak bu benzerligi?!? dunya basinina tasimanin sirasi gelmis olabilir ;) Guzel bir gun olsun hepimize..


Dress: Top Shop
Sapka: Urban Outfitters
Ayakkabi: Jessica Simpson
Canta: Cartier
Gozluk: Celine

9 yorum:

  1. Yine çok güzelsin Deniz'cim...Git gide daha da zayıflıyorsun...Oğlun da arkadan da görsek çok tatlı maşallah..:) Annesi gibi zarif bir çocuk olacağı attığı adımdan belli..:) Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim! Hala kalan 3-4 kiloyla ugrasiyorum maalesef ama oyle gozukuyorsa ne mutlu bana :) Sevgiler benden..

      Sil
  2. benzerliği bilmiyorum ama çok güzel bir çanta, güle güle kullanın :) ben de bordo bir çanta arıyorum ama bulamadım daha :) oğlunuz konuşuyor mu? 18 aylıkken yüzme kursunda yüzmeyi öğrenebilir mi? ben de oğlumu göndersem o aylarda diye soruyorum da ama burası tr tabi :)) ig da yazamadım burdan soruyorum ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulursun umarim! 2 sezondur bordo gozde renk biliyorsun ;) Oglum konusuyor evet, erken basladi diyebilirim hatta. Bizim evin bol sohbetli olmasi ve anneannenin surekli torunuyla sozlu iletisim halinde olmasinin etkisi sanirim yoksa erkek cocuklari biraz gec basliyor diye biliyorum konusmaya. Bizim basladigimiz yuzme kursu haftada 2 kez. Cuma aile gunu; herhangibir hoca olmaksizin aileler ve cocuklari 2 saat geciriyor havuzda, diger gunde ise hoca esliginde ebeveynlerden birinin bebekle havuzda kalarak ders aldigi yarim saatlik bir program. Hocasi ilgisi ve becerisine gore ogrenme sureleri farkli olsa da ogrenebilecegini soyluyor. Bakalim onumuzdeki gunler ne getirecek? Sevgiler, kolayliklar!

      Sil
  3. çok şık..çok çekici..
    http://zoomlabakalim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Dekorasyon fikirlerini bizmlede paylaşın lütfen :) Sabırsızlıkla bekliyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dusunuyorum aslinda ama benim zevkim biraz farkli! Fazla eclectic gelebilir ;)

      Sil
  5. Sweet pics! :)
    Love
    Tabea

    http://wolkedrei.blogspot.de/

    YanıtlaSil