Mart 31, 2013

MUTLU YILLAR BANA

Bir onceki ic karartici postumdan sonra kendimi affettirmek icin bolca renk kullanilmis bir kombin, dogum gunum serefine :) Evet, bugun yani 30 Mart benim dogum gunum. Genelde yaptigimin aksine ic hesaplasmalardan kacindigim, annem ve oglumla yazliga giderek keyif yaptigim bir gun olarak kayitlara gecti. Sehir hayatinin disina cikip dogaya karistigi; temiz, iyotlu havayi derin derin cigerlerine cektigi an tazeleniyor insan. Herkese guzel bir pazar gunu diliyor ve huzurlarinizdan ayriliyorum. Iyi ki dogmusum, iyi ki bu blogu acmis, uzaktan da olsa sizleri tanimisim :)








 
 

 
Deri trenckot&Bustiyer&Ipek etek: Vintage 
Cizme: Aldo  
Saat: Vintage YSL 
Bileklik(Kolye): Vintage Swarovski  
Nazar boncuklu bileklik: Kafkas
Gozluk: Celine

11 yorum:

  1. Mutlu yıllar Denizzzzzzzzzzzzzz ;)

    YanıtlaSil
  2. nice seneler :)

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. renkleri kullanmayı cok iyi beceriyorsunuz ama sanki bu defa içteki pembe olmamış gibi geldi belki turuncu olabilirdi:) saatinize ise bayıldımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman da ayakkabiyla cok benzerlik olurdu sanki :) Tesekkur ederim!

      Sil
  4. Deniz,cim boyle civil civil renklerin icinde harika gorunuyorsun ve isildiyorsun :))) Gecmis Dogum Gunun de Kutlu Olsun Canim, upuzun saglikli ve huzurlu yillarin olsun... Opuyorum kocaman xxx

    YanıtlaSil
  5. çok kırosun vasatın ötesinde saçmasapan giyiniyorsun . bu linke bi bak ordan öğren biraz http://www.brooklynblonde.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa dur hemen acip bakip ogreneyim ;) CANIMSINNN!!!

      Sil
  6. Harika bir kombin, bu kadar çok vintage parçayı böyle ustaca birleştirebilmek herkesin harcı değil. Favorim ise trenchcoat oldu, hatta bayıldım. Bir de mutlu yıllar dıyeceğim ama aylar geçmiş :)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil