Mart 15, 2013

Ann Demeulemeester

Her sey 5 sene once model Arlenis Sosa' nin ayagindaki sandaletleri begenip, dergiden asagida gormus oldugunuz sayfayi kopartmamla basladi. Kisa bir arastirmanin ardindan hem daha once cok fikir sahip olmadigim bir designerla ilgili her seyi ogrenmis hem de 5 sene surecek nurtopu gibi bir obsesyona sahip olmustum. Ben bunlarla ugrasirken Sea of Shoes ( son foto ona ait ) blogunun sahibi Jane'in sandaletleri blogunda giymesiyle, once sandaletler tum dunyada tukendi sonra zaten fahis olan fiyati eBay'de daha da fahis hale gelerek deyim yerindeyse kara borsaya dustu. Ilk haliyle zaten yeterince "Bir sandalet icin deger mi?" sorularini kendime sormus ve kararimi suruncemede birakmistim ama karaborsa haline "Hadi canim sende!" diyerek yol verdim. Iste o zamandan beri ara ara aklima gelir hislenirdim "Ahhh tukenmesine niye izin verdim de almadim diye.". Ancak Bruksel gezisinde ogrendim ki Belcikali designer Ann Demeulemeester bu sandaletlerden sinirli sayida tekrar uretmis ve sandaletler www.saks.com 'da satistaymis. Kader aglarini ormus ve yine bizi karsi karsiya getirmisti iste. Hem dogum gunum 30 Mart'a sunun surasinda ne kaldi, bu bir tesaduf olamaz diyerek once kararimi sonra siparisimi verdim. Simdi beklemedeyim. Ama sunu soyleyebilirim ki bu yaz, Beni ve Ann Demeulemeester sandaletlerimi, ayrilmaz sevgililer gibi yapis yapis her yerde, hep birlikte gorebilirsiniz.





7 yorum:

  1. yehuuuuu sonunda almissin ! Nasil, anlattigim duyguyu, aldiktan sonraki o rahatlamayi sende yasadin mi ? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldim ama 8 kucuk geldi 8,5'la degistirmem gerekecek :( Daha bir rahatlama yasayamadim o sebeple..

      Sil
  2. hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın da bişey merak ettim. geçen yıllardaki bir postunuzda buna benzer birşey giymiştiniz. bluz ve etek beyazdı, abartılı kolyeler ve bu sandaletin daha uzunu vardı ayağınızda. tren raylarında çekilmişti fotoğraflar. bunlar onlara benziyor işte, bilmiyorum hangi fotoğraflardan bahsettiğimi anladınız mı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim! Ne kadar dikkatli bir izleyicisin :) Dogrudur bir Avustralya markasi Shakuhachi'nin ayakkabilari ayagimdakiler cok benziyor onlara degil mi? ;)

      Sil
  3. buldum buldum, 7 ekim 2011, after a while başlıklı posttaki ayakkabılar : ) benzemiyor mu ama

    YanıtlaSil
  4. Seviyorum ben onları, hala bulunbilmesine şaşırdım doğrusu! Güzel günlerde giy, şimdiden doğum günün kutlu olsun :)

    YanıtlaSil