Mart 08, 2013

Simsiyah

Bugunun kiyafet postu Bruksel'den. Kasvetli ama bir o kadar da keyifli bir sehirdi bizim icin. Nacizane tavsiyelerimden olusan ayri bir post yapacagim. Simdilik benden bu kadar. Hepinize harika bir haftasonu diliyorum.






 
Palto: Burberry
Atki: Betsey Johnson
Canta: Vintage
Cizme: Prada
Gozluk: Celine

8 yorum:

  1. Blogumdaki çekilişe beklerim!İtalya'dan aldığım kozmetikler var :)

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. merhaba, her zamanki gibi çok şık ve zarifsiniz. style boom'un 2-3 gün önce yayınladığı sizle ilgili postunu gördünüz mü merak ettim : )bundan bi kaç yıl önce yine sizden bahsettiği bir yazısıyla bulmuştum blogunuzu, hala takip ediyorum.bu yazısıyla yeni kaşifler olmuştur : )
    ayşe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gormez olur muyum hic ;)? Sagolsun bitanedir Boom! Sevgiler..

      Sil
  3. deniz seni inanılmaz beğeniyorum bi kadın kıyafetleri nası bu kadar güzel taşıyabilir aklım almıyor cidden. kıskanılası bir durum :)

    sana bir sorum ayrıca bir tebriğim var. boyunu çok merak ediyorum. çünkü kalem etekler çizmeler falan sende inanılmaz güzel duruyor bunun içinde boy lazım elbet.

    tebriğime gelince. malum türk bloggerler bebek yapmaya görsünler. her yerde boy boy bebeğin fotoları, doğum anı, ıvır vızır bir sürü şey yapıyolarlar. bunu yapmadığın seni çok çok tebrik ediyorum. iki insanın belkide hayatlarında gerçekten sahip oldukları bir şeyi, bir bebek yani o, nası bu kadar ele ayağa düşürebildiler aklım ermiyor açıkçası. belki çok saçma bir sebep ama aylardır tam da bu yüzden okuduğum tek blog sensin. sadece kendini ve tarzını paylaştığın için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iltifat ediyorsun cook tesekkur ederim ^_^ Boyum Turkiye ortalamasinin uzerinde diyelim mi? ;) Ozeli acma konusunda biraz cimriyim ben. Bu konuda ya ciddi elestiriler aliyorum ya da ovguler.. Ama herkes kendini nasil iyi hissediyorsa onu yapmali bence. Ben boyle mutluyum. Basindan beri beni takip edenler bu duruma coktan alisti zaten. Sevgiler..

      Sil
  4. wow..kombin çok cool
    http://zoomlabakalim.blogspot.com

    YanıtlaSil