Mart 25, 2013

Lacivert+Yesil+Kareli

Cok ozel ve guzel bir haftasonunun ardindan geldik nasil gectigini anlayamadigim pazartesi aksamina. Instagram, Twitter ya da Facebook gibi sosyal mecralardan da beni takip edenlerinizin bildigi uzere cuma gunu oglumun 1. yas gunuydu. Ozel gunlerin olabildigince sade ve ailece kutlanmasi her zaman tercihimiz oldugu icin minik bir kutlamanin ardindan kendimizi yalanci gunese aldanarak Efes'e attik. Ahhh guzel Efes, Turkiye'nin essiz hazinesi; anaokulundan beri kacinci defadir gittigimi hatirlamayacak kadar cok gormeme ragmen, her defasinda o gorkem, zevk, kurulan bolgenin guzelligi ve yasanmisligindan etkilenmekten kendimi alamiyorum. Cektigim fotograflari buradan da paylasacagim ancak simdilik benden bu kadar. Guzel bir hafta olsun!

 


 

 



 Ceket: Ralph Lauren
Etek&Canta&Kemer: Vintage
Bot: Bcbg

5 yorum:

  1. muhteşem üçlü olmuş! çok çok sevdim <3

    YanıtlaSil
  2. Etege ve cekete bayildim ;))) Minigin Dogum Gununude kocaman kocaman kutluyorum, saglikla huzurla, sewgiyle dolu yillari olsun... Opuyorum xxx

    YanıtlaSil
  3. yazlik uzun eteklerin kilolu ve orta yasli gorunmeden nasil giyilebilecegine dair bir fikriniz varmi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kilonuz musaitse gobegi acikta birakan ustlerle ya da salas kol oyuntusu oldukca acik tshirtlerin icine bustiyer ya da bikini ustleriyle kullanabilirsiniz.

      Sil