Aralık 05, 2012

NADiDE

Beni biliyorsunuz, kombinlerimde en az bir parca olmazsa kendimi ciplak hissedecek kadar cok seviyorum vintage'i. Bu kombinin ozel parcasi da 80'lerden Christian Lacroix kemer. Dolabimin en nadide parcalarindan. Oyle ki; benimle gecirdigi dorduncu senesine ragmen bu ikinci gun isigina cikisi. Sadece cok ozel gunlerde biraraya geliyoruz. Bugun de iste oyle guzel, oyle ozel gunlerden biriydi.Bir blogger olarak trendleri cok takip etmedigimi sizler eminim farketmissinizdir. Bu ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama sanirim vintage parcalara olan tutkum, cocuklugumdan beri icimde yanan farkli olma atesinin disavurumu. Yoksa neden tum okul gri ve siyah Loft jeanlere burunmusken ben Levi's 607 jean'imle mutlu mesut yasayayim ki? Onlari belki bu yuzden cok seviyorum, kim bilir?


Pelerin: Ralph Lauren
Tayt: Forever 21
Kemer: Christian Lacroix
Canta: Furla
Saat: Michael Kors

6 yorum:

  1. Merhaba,

    Blogunu yeni kesfettim ve kombinlerine bayildim. Cok guzel gercekten :)

    Sevgiler,


    http://www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil
  2. Deniz'cim harika bir kombin yine... Seni birbirinden guzel vintage parcalarin olmadan gormek buyuk ihtimalle bize de garip gelir... :))) O parcalari oyle guzel kombinliyorsun ki icimdeki vintage aski senin blog'una her baktigimda daha da fazla artiyor :))) Malesef ben burda o kadar nadide parcalar bulamiyorum :((( ama bulduklarimda benim dolabimin gozdeleri oluyor :DDD xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cogu zaman elim bos donuyorum aslinda. 10 gidiste 1 nadide parca hatta oranim ;)

      Sil
  3. merhaba deniz..blogunu sürekli kontrol edenlerdenim acaba hngi güzel parçaları birleştirdiğini incelemek cok hoş.kombinlerini genel olarak begeniyorum ama dikkatimi birşey çekti dogumdan sonra stilin daha sert oldu.renk olsun modeller olsun daha bi sert rüzgarlar esiyor sanki.bebişine bol bol öpücükler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Operim ablasi zaten bahane ariyorum opmeye :) Kombinlerini genel olarak begeniyorum ama dedigine gore son zamanlardaki halimden pek hosnut degilsin sanirim. Aslinda bunu soyleyen ikinci kisisin. Evet renklerde biraz daha koyuya kaciyorum bu ara ancak tarz degisikligi ben cok da goremiyorum baktigimda. Zaman ayirip yazdigin icin tesekkur ederim.

      Sil