Aralık 18, 2012

MANZARA

Ben, her gun bu nefes kesici manzaraya uyaniyorum aslinda. Ama bu sabah, gun oyle guzel oyle baska dogdu ki her seyi bir kenara birakip sadece gunun dogusuyla ilgilendim. Plakcalarda Dean Martin "You Belong To Me". Bilmiyorum sebebini ama iste farkli bir sabahti bu sabah. Bana boylesi degisik duygular yasatinca sizlerle paylasmazsam olmaz dedim ve aldim makinami elime asagidaki fotograflari cektim.

Bu arada, son zamanlarda aklimda bir fikir var, bakalim sizler ne diyeceksiniz? Diger blogger arkadaslarimi hic bilmiyorum ama bana sizlerden inanilmaz emailler geliyor. O kadar ciddi, o kadar detayli bir sekilde hayatinizi bana aciyor, benim fikrimi soruyorsunuz ki emaillerinizde, ben de dusundum tasindim ve *Neden bu soru(n)larinizi ve benim size verdigim fikir ya da cevaplari bloga tasimayalim? dedim. Isim, gercek email adresi, mekan yani kimliginizi aciga cikartacak hicbir detay vermek zorunda degilsiniz. Yasadiginiz bir sorun, olay ya da benim fikrimi merak ettiginiz herhangi bir konuyu bana yazin. Ben de size ozel cevabimla birlikte konuyu bloga tasiyayim hatta belki yine sizlerin tartismasina acayim. Ne dersiniz? Bana yazmak, sormak ister misiniz?

10 yorum:

  1. Eger bu evinin manzarasiysa wauuw diyebilirim :) Harika ! Buarada ictenligin cok hos Deniz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evimin manzarasi wauuw diyebilirsin ;) Tesekkur ederim sen de oylesin ama.

      Sil
  2. bebeğini merak ediyorum benimde oğlum var hangi ürünleri kullanıyosun mesela.. sevgilier

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir hippiden hallice buyutuyorum oglumu. Eskiden bizim oldugu gibi; oglumun da su an minumum urun ve kozmetigin kullanildigi, dogal, boyasiz, pamuklu notr renkli kiyafetler giyip, tahta oyuncaklarla oynadigi televizyonsuz, ipadsiz bir hayati var su anda. Surdurebildigim kadar boyle surdurmeyi dusunuyorum. Dolayisiyla bu konuda ne kadar yardimim olur sizlere bilemiyorum. Ogluna opucukler! Sevgiler benden..

      Sil
    2. türkiye'de en hava atılan model bu şu an,yalnız çocuk büyüten,çaresiz kalınca ipad veren anneleri böyle ezip mındar ediyorlar:)bak mesela bunu yaz benim gibi sana hayran bir okurun bile çemkiriyorsa ohoo:)

      Sil
    3. Inan bana kimseyi kinamak adina yazmadim yazdiklarimi. Surekli okuyucumsun sen de gayet iyi biliyorsun ki ne hamileligimde, ne de oglum dogduktan sonra ahkam kesmedim hicbir konuda. Bunlar cok hassas konular ve herkes cocugunu diledigi gibi yetistirmekte ozgur. Bizim bir bakicimiz yok zaten Amerika'da neredeyse imkansiz bu. Dolayisiyla ben de yalniz cocuk buyutuyorum ve gururla soyluyorum ki oglum oyalansin diye ipad'e, televizyon ya da iphone'a basvurmuyorum. Cok zorlaniyorum, cok yoruluyorum ama basvurmuyorum. Bu konuda cok ciddi arastirmalar var, cok okudum ve onu bu tarz cihazlardan tutabildigim kadar uzak tutmaya karar verdim. Bu demek degildir ki bunu yapan anneleri kiniyorum. Herkesin gercegi farkli. Umarim kimseyi kirmamisimdir :(

      Sil
    4. çok tatlısın deniz yaaaa çok seviyorum seni:)2 yaşına kadar no tv,aynen bende çok zorlandım ama 2 yaştan sonra yarım saat ipad izni var artık,ben seninle aynı taraftan bakıyorum aslında ama artık tepki olmuş içimde anneler birbirini öyle yerden yere vuruyor ki burada,emzirmek,normal doğum gibi olağan şeylerimizle bile:)

      Sil
    5. Kadin kadinin en buyuk dusmani maalesef :( Kolay gelsin bize!

      Sil
  3. Manzaraya bayıldımmmmm. Masa üstü yapabilirim değil mi? ;)))

    YanıtlaSil