Aralık 17, 2012

HUZUR

"Onu kollarimin arasina alir almaz hissettigim huzuru nasil anlatmali? Gozyaslari ancak tek bir kisinin kucaginda dinen bebeklere oldugu gibi, icimi derin, yumusacik ve kadifemsi bir mutluluk sessizligi sarmisti."

Orhan Pamuk'un o cok sevdigim; Masumiyet Muzesi romanindan bu cumleler. Oglumu kucagima aldigim anda hissettigim duygulari, bu iki cumleye o kadar guzel sigdirmis ki. Her ani, oglum ve sevgilimle birlikte evde gecirilmis yagmurlu bir hafta sonundan sonra pazartesi gunune dinlenmemis, yenilenmemis girmek mumkun mu? Hepinize harika bir hafta diliyorum.

 


Etek&Kurk&Kolyeler&Kemer: Vintage
Jean gomlek:Levi's
Canta: Vintage Carlos Falchi
Cizme: Balenciaga

7 yorum:

  1. Allah mutluluğunu hiç bir zaman bozmasın Deniz'cim..Seni tekrar görmek çok çok ama çok güzel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Deryaa, Amin! Kalpler karsilikli :)

      Sil
  2. Vintage giysileri çok güzel taşıyorsun arkadaşım.

    YanıtlaSil
  3. Huzurun ve mutluluğun gün geçtikçe katlanır umarım Deniz'cim... Hiç tanımadığım halde çok sevdiğim, stiline, yaşam tarzına, fikirlerine, karakterine hayran olduğum saygı duyduğum bir insansın. Yıllardır takip ederim seni, ilk yorumum da bu olsun :)
    Sevgiler
    Vildan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiiin! Ne guzel seyler soylemissin boyle Vildan cok tesekkur ederim. Ilk yorumun bu olsun kabul ama son olmasin olur mu? ;) Sevgiler benden..

      Sil
  4. Duygularini cok iyi anliyorum. Ayni olmaz tabiki ama 16 yasimdayken kardesimi kucagima aldigimda benzer seyler hissetmistim ve o gun bu gundur ne zaman bir skintim olsa onun koynuna girmek, kucaklamak, sarilmak butun korkularimi ve skintilarimi dindirir.
    Buarada koleyelere bayildim :)

    YanıtlaSil