Eylül 25, 2010

Sad Soul



I was very depressed lately but now I am back to normal (Thank GOD!) I have lots of posts I would like to share with you but I'm so busy with my thesis right now. I will try my best for the next days. Stay tuned for the updates.

Inanilmaz depresif bir hafta gecirdim ama gecti bitti Allah'a sukurler olsun! Bu arada blog biraz yavasladi farkindayim :( aslinda bloga konulmak icin bekleyen bir suru kiyafet postu var ama bir yandan da tezimi hizlandirmak durumundayim dolayisiyla elimden geldigince iyi bir blogger olmaya gayret ederek bir denge tutturmaya calisacagim onumuzdeki gunlerde, umarim basarabilirim siz de bana kizgin mailler yerine yorumlarinizi birakabilirsiniz boylece ;) Hepinizi cok opuyor ve seviyorum, iyi ki varsiniz!

Dress (worn as a blouse):
Yaya
Leggings: American Apparel
Shoes: Mango
Bag: Banana Republic
Lucite necklace:
Self made

5 yorum:

  1. hayatımızda her zmn her şeye yetişemioruz denizcim sıkma kendini. ben gibi sıkı takipçilerin sabırla seni beklicektir inan :) kombinin her zmnki gibi çok başarılı,çok güzelsin.

    bana da beklerim;
    belki bi yerlerde adın fln geçmiştir ;)

    www.utopikprenses.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Kendine iyi bak yahu, ihtiyacımız var sanaaa! Deprsif ayaklar falan, ııh olmaz (: Kop gel yeni postlarla!

    YanıtlaSil
  3. Bende kızıyordum son zamanlarda hep tek fotoğraf var diye :) Sıkma canını Deniz'cim herşey hallolur gider biliyorum şu tez meseleleri çok zor hala rüyalarıma giriyor benim inş. sen rahatlıkla halledersin :)

    YanıtlaSil
  4. Umarım tezini en güzel şekilde teslim edersin kolay gelsin merak etme zaten gayet iyi bir bloggersın :)

    YanıtlaSil
  5. Sen hep mutlu ol, naif ve zarif ruhunu hiçbir kötü ruh etkilemesin! tezinde de bol şansss ;)

    YanıtlaSil