Eylül 27, 2010

Make Love, Not War



New York'ta yasadigim bir donemde (2006) okudugum bir semt gazetesinin kapagiydi bu. Eve getirip cerceveletmistim ;) bu posta yakisir diye dusundum, siz ne dersiniz?


Sometimes I wake up and feel I don't want to wear any of my clothes in a traditional way. This is one of these days when I wanted to become a hippie. That day I went to buy organic tomatoes from a local farmer (thanks to Esra for the recommendation) and now I stocked 10 pounds!! of incredibly delicious tomato puree in my fridge. I'm ready for winter, fearless of terribly boring winter tomatoes!

Size de oluyor mu bilmiyorum ama ben bazi sabahlar dolabimdaki hicbir kiyafeti alisilmis kombinleriyle giymek istemiyorum. Iste bu kiyafet de oyle uyandigim gunlerden biri. 1 gunluk de olsa hippie olmanin keyfine vardim bu kiyafetle. Nereye giydim derseniz, arkadasim Esra'nin bulup tavsiye ettigi organik domateslerden almaya giderken ;) 5 kilo domatesi aldim pure yapip derin dondurucuya attim ya artik KARA KIS'a hazirim, korkmuyorum.

Dress: Jovovich-Hawk for Target
Vest: Second hand
Clogs: Nine west
Bucket bag: Vintage Dooney&Bourke
Sunglasses: Vintage Christian Dior

8 yorum:

  1. kocaman gözlüklerin saç bandın ve püsküllü yeleğinle çok şıksın(:
    gazetenin kapağı çok güzel yanlız :D fikir harikaa

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Deniz bu kadar uğraşıyorsun bu kadar güzel fotoğraflarla karşımıza çıkıyor bize yani okuyucularına değer veriyorsun ama özensiz kılıklarıyla evinin önünde fotoğraf çekilenlerden \ yabancı bloglardan,dergilerden copy paste yapılmış postlardan daha az yorum alıyorsun.Seni çok takdir ediyorum çünkü biz haketmediğimiz halde sen bizlere vermeye devam ediyorsun.Ben yapamazdım motivasyonum kırılır devam edemezdim.Sana çok teşekkür ederim kendi adıma :))) birde söz bundan sonra hep yorum bırakmaya çalışıcam sana :)))

    YanıtlaSil
  3. cok cok guzel, fotograflar,kompozisyon, kiyafetler ve siz...

    kombinler konusunda acayip bir yeteneginiz var, izleyene enerji veren..

    kisaca, takipteyiz..

    YanıtlaSil
  4. Deniz bacakların ne kadar pürüzsüz, selülit yok, varis yok, ne kadar şanslısın farkındasın di mi!!!!

    YanıtlaSil
  5. ya yerim çok çok tatlı olmuşsun! =)

    YanıtlaSil
  6. Daha once de soyledim yorumlariniz benim icin cok onemli, olumlu ya da olumsuz hic farketmez ;) icinizden ne geliyorsa yazin bana! Yorum birakanlara tesekkur ederim ;)

    Nonicim yok tatlim keske oyle olsa sadece esmer oldugum icin daha az belli oluyor ;) Yoksa o belalarin hepsi olmasa da bir kismi bende de mevcut :(

    YanıtlaSil