Nisan 29, 2010

In Her Shoes






Bu ayakkabilarin icinde 10 yillik ayakkabilar var dedim ya ben cok kolay esyalarini atabilen, verebilen biri degilim! 6 aydir para harcamiyorum elime ne gecerse biriktiriyorum artik tuketim olayindan feci yorulmus vaziyetteyim, gercekten. Mesela 2010'a girdigimizden beri hic ayakkabi almadim ve 2011'e kadar almayi da hic dusunmuyorum.

Tuketime degil hayata para harcamaya karar verince dedim ki kendi kendime hep T mi beni tatile cikaracak? Bir kere de ben onu cikartsam fena mi olur? veee New York'un en harika otellerinden birinde yer ayirttim. Yani ben bu hafta sonu buralarda olamayacagim.. Yenilenmis bir vaziyette donmeyi planliyorum bu mini tatilden, Maya'yi da goturuyoruz yanimizda, ilk Central Park deneyimini yasaticaz ona, muhtemelen cildiracak o kadar kopek ve insani bir arada gorunce! Hava sicakligi 32 dolaylarinda olunca ne alacagimi bilemedim yanima giymek icin saat su an gece 1:50 ve valizimde sadece siyah bir elbise var o da aksam yemegi icin! Malum kara kistan ciktik daha soyle bir agiz tadiyla corapsiz cikmisligimiz yoktu sokaga ama kismet New York'aymis deyip yazlik elbiseleri doldurur orada karar veririm herhalde cunku hic halim yok!

Hepinize harika bir hafta sonu dilerim!

10 yorum:

  1. neredeyse 60 ayakkabın var ve hepsi yeni gibi gözüküyor bunun sırrı nedir:)

    YanıtlaSil
  2. hayat felsefene hayranım.
    bu tüketim çılgınlıgında aynı fıkırdeyım.senın bır yıl ayakabı almama olayını bu yıl ben çantada gerçekleştirdim.önümüzdeki yılda hedefım ayakkabıda :)
    iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  3. cok iyi düsünmüssün Denizcim, zaten yeterince (!) secenek varmis sende! keyifli hafta sonlari! Umarim annenin durumu düzelmistir..

    Nesli

    YanıtlaSil
  4. Ayakkabıların harika bitanem.. Hepsine de bayıldım:) Umarım güzel bir haftasonu tatili olur, iyi eğlenceler... Fotoları dört gözle bekliyor olacağım:))

    YanıtlaSil
  5. İyi tatıller Denizcim! Gitmeden ayakkabılarını afise etmeseydin keske, sen yokken kalkıp oralara gelip kapmayalım sonra o cicileri :))

    YanıtlaSil
  6. bence de ayakkabiya hic ihtiyacin yok,hepsi harika...

    YanıtlaSil
  7. Keşke gardrobunu da göstersen deniz:) açıkçası çok merak ediyorum düzenleme falan nasıl ya da sen en iyisi odanın tamamının fotoğraflarını bizimle paylaşsan çok süper olur^^ :)

    YanıtlaSil
  8. senin beyaz converselerin gerçekten beyaz yani kirlenmemiş☺ benimkiler çok kirlendi beyazlatmak için yaptığın özel bişi varmı ?

    YanıtlaSil
  9. ben de geçen sene kendi kendime böyle bir söz vermiştim.Hiç alışveriş yapmayacağım diye..ufak tefek o da ihtiyaç dışında olan şeyleri saymazsak başarılı olmuş olacağım ki geçen gün almak istediğim halde alamadım beğendiğim bir ayakkabıyı.Bir şeyler alma melekemi kaybettim galiba:))
    Bir de ayaküstü sohbet ettiğim mağaza görevlisine ,artık neler demişsem,siz zor ayakkabı alırsınız dedi bana:)))

    YanıtlaSil
  10. Isik: bunlar yazlik ve baharliklar! Sonbahar ve Kislik olanlari da Eylul'e sakladim. En az bu kadar da Istanbul'da T'nin evinde var :( Evet bu isin bir sirri var ama biz bu durumdan hic memnun degiliz!! Maalesef bulundugumuz yerde sut, ekmek almaya bile arabayla gidiyoruz yurumeye boyle hasret kalinca ayakkabilar da boyle yeni kaliyor :(

    naki: hadi bakalim ;) Ben de cantayla basladim aslinda bu az ama oz alma felsefesini uygulamaya ama inan bana ayakkabida daha fazla zorlanacaksin ;)

    Nesli: tesekkur ederim iyi dileklerine iyi biraz daha cok sukur!

    Elvan: tesekkur ederim, cektik bol bol resim ama bakalim hangi zamanda duzenleyip koyulacak onlar bloga :(

    biu tesekkur ederim harikaydi, cok iyi geldi bana bu minik tatil ;)

    esra tesekkur ederim ;)

    adsiz su ara duzeldi aslinda epey dolabim giyilmeyen her seyden kurtulunca ;) Eger yakalayabilirsem guzel kareler neden olmasin ? ;)

    summer en cok giydigim ayakkabim o desem? Siyah bogazli kumas ve pembe suet haric Converselerimin hepsi deri, parlak deri olanlari nemli bezle, beyaz derileri ise icine azicik camasir suyu koyulmus yine nemli bir bezle sildim 1-2 kez baska da sirrim yok ;)

    Itircim durmak yok yola devam o zaman ;)

    YanıtlaSil