Nisan 05, 2010

Giveaway Winner

Merhaba! Gecenin 1:03'unde (yeni geldik) yaptigim cekilisle kazanan kisiyi (Dikkat!biyo var!) belirlerken inanin cok heyecanlandim.. Belki cok buyuk bir sey degil ama benden hic tanimadigim birine bir hediye gidecek olmasi beni cok mutlu etti. Gonul isterdi ki hepinize; usenmeden yorum yazan, tavsiye ve elestirileriyle beni aydinlatan, ovguleriyle havalara sokan, 3 gundur telefonuma baktikca yuzumu gulumseten, Washington sokaklarinda sevgilime, telefonda anneme okudugum mesajlarin siz sahiplerine, benden minicik bir seyler gelsin ama maalesef mevcut sartlar buna elvermiyor:( Hepinize cok tesekkur ederim, iyi ki varsiniz! Yazdiklarinizin hepsi dikkate deger, cok onemli noktalar. Hatta en cok tekrarlanan 2 tavsiyeden biri annemin, biri de T'nin blogumu actigim gunden beri bana tekrar tekrar soyledikleri seyler ;)

Bu arada Biyooocum tebrik ederim canim, hepsini iyi gunlerde kullanirsin umarim! Sevgiler, opucukler..

87 yorum:

  1. Deniz senin blogunu cok cok severek takip ediyorum neden mi? En basta cok kaliteli gerek gorseller gerekse yorumlarin =) Boyle devam et sakin birakma buralari =)

    YanıtlaSil
  2. Deniz'cim bir süredir siteni severek takip ediyorum. Google ana sayfamda her gün sürekli bakıyorum yeni yazı var mı diye. Neden?

    Siteni Nil sayesinde keşfettim ve o zamandan beri sessiz sakin takip ediyorum. İlk gördüğümde şunu hissettim, stil sahibi, giydiğini yakıştıran, yalnızca moda ya da giyim değil, hayatı da paylaşan, pozitif enerji fışkıran biri var karşımda. Hala bu hisleri duyuyorum. Bir yakınımı okur gibi okuyorum seni. Umarım hep böyle, güzel paylaşımlar devam eder.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Bloğunu büyük bir beğeniyle izliyorum çünkü enerji saçan bir insansın içim açılıyor, lakin yazılarını da büyük bir keyifle okuduğum için daha çok yazı yazmanı tavsiye ederim. Son olarak süpersin:)

    YanıtlaSil
  4. seni takip ediyorum cunku stil sahibisin.senden ogrenecek cok seyim var :)

    YanıtlaSil
  5. Deniz Baran okuyorum çünkü hiç kimseye benzemeyen fotolarına bakmaya, demode denilen şeyleri evirip çevirip süper tarzlar yaratmasına ve en önemlisi tüm bunları yaratan kadının boş beleş biri değil, eğitim ve bilim adına çalışan bir insan olmasına bayılıyorum. Sadece dergi okuyarak değil, kütüphanede ders calışırken de şık olunabildiğini gösterdiği için tebrik ediyorum:)))

    YanıtlaSil
  6. Deniz Baran'ı okuyorum ve seviyorum çünkü zevki mükemmel. Fotoğraf karelerine baktığınızda "waww bunu çok iyi düşünmüş" dedirtebilen birisi.
    Cesaretli olduğunu söylememe gerek yok sanırım ki bunu görüyoruz, umarım görmeye de devam ederiz.

    Sevgiler.
    Gülşah Özyılmaz

    YanıtlaSil
  7. ''slm seni okuyorum çünkü - çok orjinalsin - zıt renkleri üstünde inanılmaz çekici bir hale sokuyorsun - güne güzel başlamamı sağlıyorsun - bana çok samimi geliyorsun -çok mütevazisin -çok güzelsin - çok başarılısın -çok disiplinlisin - çok fotojeniksin - vintage kıyafetlerine bayılıyorum - daha devam edeyim mi :)))sevgiler ''fehime ''

    YanıtlaSil
  8. Deniz Baran'ı okuyorum çünkü kendimi özgür hissettiriyor.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba, Deniz Baran'ın blogunu takip ediyorum ve seviyorum. Vintage kombinleri çok hoşuma gidiyor. İngilizce metinlerin daha fazla olmasını isterim. Bunun dışında bizimle paylaşabileceği herşeyi paylaştığı için başka bir şey demeyeceğim. Sevgiler. kzerrink@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Deniz Baran ı okuyorum çünkü cesur ve yeniliklere açık olan kişileri takdir ediyorum:)

    YanıtlaSil
  11. denizi okuyorum çünküüü yaşadıklarını akıcı,sıkmadan samimi bir şekilde anlatıyor.tüm kombinlerini de beğeniyle takip ettiğimi söylememe gerek yok heralde;)

    YanıtlaSil
  12. sabah gezmesi2 Nisan 2010 10:02

    deniz baran'ı düzenli takip ediyorum çünkü neredeyse hergün blogunda birşeyler paylaşıyor. Kendi tarzını ortaya koyduğu ve hertelden çalmadığı için deniz'i seviyorum ama stillerimiz pek uyuşmadığı için ona kızıyorum =P

    YanıtlaSil
  13. denizi seviyorum çünki özgür çünki gerçek çünki içi dışı bir..çünki duygularını kaybetmemiş ..o bir bulut.
    not:çekilişe katılmak istemiyorum.:)

    YanıtlaSil
  14. Deniz'cim seni seviyorum ve hergün okuyorum çünkü; rahat ve cool tarzına, harika fotoğraflarına ve gülümsemene bayılıyorum ;D

    YanıtlaSil
  15. Seni takip ediyorum cunku farklisin,enerjin guzel,sahicisin..
    Seni kesfedeli cok uzun zaman olmadi ama hergün siteni ziyaret etmek cok keyifli..
    Hersey gonlunce olsun.
    Sevgiyle kal,

    Firdevs :)

    YanıtlaSil
  16. Blogunu 2 gun once kesfettigimde, hemen favorilerime ekledim. Cok guzel bir sekilde kiyafetlerini birbirine uyduruyorsun ve kendine yakisani biliyorsun. Gordugum kadariyla MODA diye giymiyorsun, tarzin bu oldugu için giyiyorsun ve bence bu çok onemli!
    Her sabah postunu merakli bir sekilde beklemek rutinime dahil oldu... tesekkurler! :)

    YanıtlaSil
  17. okuyorum çünkü, kendine özgü tarzın, hoş üslubun, giydiklerini taşıyan zarifliğin ve asil duruşunla sana hayranım. Kendine yakın hisettiren, sıcacık yazılarınla seni okumamak, vakit bulamadığım zaman ise güzel fotoğraflarına göz atmamak benim için mümkün değil Deniz. Sevgiler. NİLAY.

    YanıtlaSil
  18. Deniz Baran'ı takip ediyorum neden mi?Bir stili olduğunu düşünüyorum ayrıca çok fotojenik ,Türkiye de olmamasıda belki artı bir durum,bizi bu güzel fotolardan ve yorumlarınmdan mahrum bırakma diyorum son olarakda :)))

    YanıtlaSil
  19. Deniz Merhaba,
    Sayfanı izliyorum, yayınladığın görseller çok hoşuma gidiyor. Ayrıca verdiğin ışık muhteşem. Hep böyle kal...
    Bu arada çantaya bayıldım :)

    YanıtlaSil
  20. deniz baranı okuyorum çünkü; sabah sabah bana pozitif enerji veriyor.daha öncede yazmıştım,enerjisi,samimiyeti pc ekranından bile hissediliyor.ve keşke deniz daha fazla resim koysa,daha fazla yazsa :)) zeyneb

    YanıtlaSil
  21. Siteni hemen hemen hergün ziyaret ediyorum; çünkü yapaylıktan uzaksın, içtenliğini yansıtıyorsun yazılarına, yayınladığın fotoğraflara bakmak, yaptığın kombinleri görmek hoşuma gidiyor. İlham kaynağı oluyorsun bize. Senin ve siten hakkında inan olumsuz bir şey görmüyorum :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  22. deniz baran'ı okuyorum ve seviyorum. ÇÜNKÜ; harika bir tarzı olduğunu, gayet stil sahibi olduğunu düşünüyor gözümü gönlümü açıyorum.
    sevgiler deniz:)

    YanıtlaSil
  23. Merhaba Deniz…öncelikle blogunu çok beğendiğimi soylemek istiyorum..senin blogunu okuyorum çünkü nezaman okusam kendimi iyi hissediyorum.. aynı fikirleri paylaştığımızı görmek beni Sevindiriyor..özellikle de inglourious basterds ve oscarlar konusunda :) benim fikrimi sorarsan daha fazla fikir paylaşmalısın bizlerle...sadece moda konusunda değil her konuda senin fikirlerini okumak daha yakın hissetmemi sağlıyor..oyuzden resimler kadar yorumlarda yazmanı bekliyorum...buarada stilini çok ama çok beğeniyorum..bana güzel bi rehber oluduğunu söylemeliyim bu konuda oyuzden teşekkür ederim..
    Kıyafet ve aksesuarlarını nerlerden aldığını yazman da çok güzel gerçekten.. umarım hep sürdürürsün blogunu..başarıların daim olur umarım..

    YanıtlaSil
  24. denizi okuyorum çünkü samimi fotografların altında gerçek hislerini paylaşıyor bizimle kuru kuruya baktırmıyor yasanmışlıgı hissettiriyor bu ilk nedenim giyim zevkin aksesuarlar muhtesem gezi fotografları farklı yerler hiç söylemiyorum bile deniz bana enerji veriyor:))

    YanıtlaSil
  25. çekimlere ve kombinlere bayılıyorum ! takipçinim :)

    YanıtlaSil
  26. Deniz Baranı Okuyorum çünkü;samimi bir anlatımı ve harika kombinleri varrrr :)

    YanıtlaSil
  27. Bu blogu yeni takip etmeye basladım ve cok kısa surede her gun Deniz bu gun yeni bir post koymus mu acaba diye merakla tukladıgım bir adres haline geldi. Deniz'in tarzını seviyorum çunku moda olan parcaları moda dergilerinden kopyalayarak degil kendi zevk süzgecinden gecirerek kullanıyor. Uçlara kacmadan şık tarzını ortaya koyabiliyor.

    YanıtlaSil
  28. deniz iyi ki yazıyosun çünkü kimseye benzemiyosun

    YanıtlaSil
  29. okuyorum çünkü; özentiden uzak gönlünce takılıyor.. cesaret edemediğim bir çok şeyi yapark ve bunları paylaşarak ilham kaynağım oluyor...

    YanıtlaSil
  30. Deniz'ciğim seni yaklaşık nil ertürkün yazdığı tarihte beri izliyorum.Hem kıyafetlerin ve stilin çok hoşuma gidiyor hem de amerikada burslu okumandan dolayı çok takdir ediyorum.sevgiler hep böyle devam...

    YanıtlaSil
  31. Sizi izliyorum çünkü kendinize özgü bir tarzınız var ve bu size çok yakışıyor.Çok farklı ve özgün olmanızı takdir ediyorum.Başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
  32. çünkü; kombinlerini çok güzel ve farklı buluyorum.bazen asla giymem dediğim şeyleri öyle güzel yakıştırıyorsunki..bravo!

    YanıtlaSil
  33. daha sadece 3 gün oldu blog unu keşfedeli, çok beğendim ve hemen bookmarks a ekledi.
    Henüz şöle yapsan, bööle etsen diyebilecek kıvamda değilim ama bu beni çantadan alıkoymamalı.
    ha buarda spring time ve sweet dreams are made of this postlarındaki kıyafetlere bayıldım.

    YanıtlaSil
  34. merhaba öncelikle belirteyim umarım bana çıkar çünkü ben kazanmak istiyoruuumm :))

    cümlemi yazıyorum:

    "Deniz Baran'ı okuyorum çünkü stilini ve tarzını çok beğeniyorum ve bana çok güzel fikirler veriyor."

    işte budur:) Fransada sevgiler!

    YanıtlaSil
  35. Denizcim giydiklerini o kadar güzel taşıyorsun ki bir sonraki postunu hep heyecanla bekliyorum, dış mekan fotoğraflarını çok beğeniyorum ve her zaman söylediğim asil havana bayılıyorum! Hiçbir zaman aşırıya kaçmıyorsun, kalitenden asla ödün vermiyorsun, işte bu yüzden seni çok seviyorum!
    Hep böyle kal zarif prenses!
    Mucuk :)

    YanıtlaSil
  36. Deniz Baranı seviyorum çünkü içten.

    YanıtlaSil
  37. Deniz BAran'ı okuyorum çünkü, farklı stili ilgimi çekiyor..

    YanıtlaSil
  38. Merhaba, Deniz Baran' ı yeni keşfettim ve yeni okumaya başladım..Başladım çünkü Deniz Baran' ın farklı olduğunu hissediyorum 6. hissimin dürtmesiyle..Deniz Baran' ın bana artılar katacağı kanaatini taşıyorum..Deniz Baran' ın sıradışı olduğunu görüyorum..Albenisi beni çekiyor, engel olamıyorum..Haaa..Hediyelerini de çok istiyorum, Deniz Baran' dan bana gelen iyi gelecek her türlü hissediyorum..

    YanıtlaSil
  39. Deniz Baran'ı keyifle takip ediyorum çünkü renkli kombinasyonlarını çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  40. deniz merhaba!! öncelikle seninle ve bloğunla yeni tannıştım:) stilini çok beğeniyorum en çokta samimiliğini ve içtenliğini. umarım hep seni takip etme fırsatını verirsin:))

    YanıtlaSil
  41. deniz seni ilgiyle takip ediyorum, yapmak isteyip de yapamadıklarımı, giymek isteyip de giyemediklerimi sende görüyorum, mutlu oluyorum. yazıların samimi.seni takip etmekten keyif alıyorum.devam...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  42. denizcim sadece samimiyetin ve farklı tarzın seni okumama yetiyor ilk nil'in sayesinde tanıdım seni iyi ki tanımışım her gün baktığım nadide bloglardan birisi burası senin gibi mükemmel birine verebilceğim bir tavsiye olamaz bir ev kızı olarak :( hersey gönlünce olsun sen hep yazzz :)

    YanıtlaSil
  43. okuyorum takip ediyorum çünkü cesur, farklı ve doğalsın...

    YanıtlaSil
  44. Aslında sizinle yeni tanıştım takip ettiğim moda blogları vardı ancak sizin tarzınız,havanız beni hemen içinize aldı:)Henüz 16 yaşındayım ve Trabzon'da yaşıyorum oldukça moda anlayışına uzak bir yer yani:(Burda sevdiğim şeylerş bulmam çok zor oluyor bulamıyorum o yüzden sizi takip ederken bir çok şeyi buluyorum sizde.Moda'yı moda olduğu için değil sevdiğiniz ve bir stiliniz tarzınız olduğunu belirtmek için yapıyorsunuz.Sadece birtakım ünlüleri buraya yapıştırarak moda blogu olunmaz gibime geliyor:)Blog sahibleri genellikle yüzlerini gizliyerek yorum yapmakla yetiniyorlar kendi tarzlarından haberimiz bile yok.Sizin bize istediğiniz gibi giyin imajı veriyorsunuz.Bende sizin gibi yurtdışında eğitim görüp her anlamda 'kişiye özel'bi insan olmak isterim.Tarzınız,stiliniz hep sizinle olsun:)xoxo...

    YanıtlaSil
  45. Deniz Baran ı okuyorum ve takip ediyorum,çünkü;
    Diger bloglardan cok farklı bir yeri var benim için..Paylaştığı resimler çok ilgimi çekiyor ve yazılarını da çok içten buluyorum.
    Böyle şeylerde pek şansım yoktur bloglarda olan yarışmalara hep katılır ve kazanamam :/
    Umarım bu sefer şansım döner
    Sevgiler
    Yagmur

    YanıtlaSil
  46. Deniz Baran'ı okuyorum vede çokda beğeniyorum...zevkli vede çok tarz seçtikleri...tebrikler...devam lütfen Deniz Baran...

    YanıtlaSil
  47. İtiraf ediyorum; bu blogu takip etmemin ilk sebebi harika görsellerle dolu olması !

    Fotoğrafların içeriğini ve kalitesini ilk gördüğüm anda takibe almıştım seni, sevgili Deniz.

    Sonrasında, yazdıklarını okudukça samimi duruşunla, paylaştıklarınla Reader'ımın "post girmesi 4 gözle beklenenler" kısmındaki yerini aldın :D

    nxx.

    YanıtlaSil
  48. okuyorum çünkü çok doğla çok kendi gibi birisini görüyorum yazdıklarında oukyorum çünkü benim ibi sıcağı ve güzel ve yalnız ülkesini seven genç bir kızın satırlarından keyif alıyorum okuyorum çünkü çookkkkkkkk uzaklarda hiç tanışmadığı ama arkadaşım gibi gelen birini akip etmek mutlu ediyor beni hediyede ister çıksın ister çıkmasın umrumda değil yorumumu yaptım rahatladım :)))))))

    YanıtlaSil
  49. Poh Poh Perisi2 Nisan 2010 22:20

    Deniz makyajla da ilgili yazılar yazsa, fotoğraflar çekse daha da mı güzel olur ne:)

    YanıtlaSil
  50. Denizcim blogunu okuyorum çünkü seni, hislerini, düşüncelerini kendime çok yakın buluyorum:) Okumaya da devam edeceğim yazdığın sürece!
    Milanodan öpücükler yolluyorum sana:)

    YanıtlaSil
  51. Deniz Baran ' i okuyorum cunku yurtdisindan yerler gormeyi seviyorum. bir de vintage olan kiyafetlerini :)

    YanıtlaSil
  52. naturel & marjinal...
    çok uzaklarda & sanki yanıbaşımda...

    YanıtlaSil
  53. Denizi seviyorum çünkü gerçekten çok şık giyiniyor:))
    Denizi seviyorum çünkü saçma şeyleri bir arada giyinip tarzım diye, onları sergilemiyorr..
    DEnizi seviyorum çünkü bazen hayatla ilgili düşüncelerini açıklayıp sıcak paylaşımlarda bulunuyor(örneğin geçenlerde dostlukla ilgili yaptığı paylaşım ,ramazan ayı ile ilgili bir paylaşımı)
    Denizi seviyorum çünkü ben güzel olan bir çok şeyi severim:))
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  54. seviyorum çünkü;stilini beğeniyorum..
    seviyorum çünkü;hayata bakışını ve yaşayışını takdir ediyorum..
    seviyorum çünkü;adaşım..
    kızıyorum çünkü;çok fazla post girmiyor.. :)
    DENİZ'den DENİZ BARAN'a

    YanıtlaSil
  55. Yeni yasini hep mutlu yaslar gecirmen dilegiyle kutluyorum.Ben uzun zamandir seni sessiz sessiz takip edenlerdenim. Kendine guvenin, cekim yaptigin mekanlarin ve kombinlerin guzelligi cok hosuma gittigi icin seni takip ediyorum. Bu konuda tebrigi cidden hak ediyorsun. Yapici bir elestirim olabilir mi diye dusunuyorum; ama bulmak zor. En fazla, kombinlerinle ilgili duygularin veya dusuncelerin ve uzerinde bir araya gelme hikayelerini de okumak daha zevkli olabilirdi belki. 'Blogunu sevmiyorum cunku...'de bosluklari doldurabilecegim bir cumlem yok. Sevgiler. Cekirge

    YanıtlaSil
  56. seni takip ediyorum ve seviyorum çünkü tarzını çok beğeniyorum.modayı kendine çok yakıştırıyorsun ve en önemlisi kendi tarzın çok daha ön planda..harikasın;D devaaammmm..

    YanıtlaSil
  57. MErhaba Denizcim,
    Oncelikle blogunun yilini senin de yeni yasini kutluyorum,hep mutlu olman dilegi ile,
    Ben seni cok cok sewerek takip ediyorum hatta Nil seni blogunda paylasinca ogrendim senin siteni,tebrik ediyorum istikrarin icin,duzenli yazi we gorsel girdigin icin,zaten en cok gorsellerini begeniyorum,kalitei fotograflarini,
    samimiyetin we akilli olusun seni takip etmemdeki en onemli etkenler,basarilarinin dewamini dilerim
    sewgiler

    YanıtlaSil
  58. denizi seviyorum çünkü olduğu gibi..

    YanıtlaSil
  59. okuyorum, çünkü çok farklısın, özellikle vintage ürünleri kullanmanı çok seviyorum

    YanıtlaSil
  60. deniz baran'i okuyorum cunku kendine has bir stili var ve vintage delisi :) benim gibi vintage bagimlisi bir insana ayri bir guzel geliyor o yuzden, ayrica fotograflar da cok iyi. ama biraz daha sik post hazirlasa ve de vintage magazalarinu bize de aciklasa daha guzel olcak!!
    basarilarinin devami dilegiyle :)

    YanıtlaSil
  61. Deniz Baran'i seviyorum cunku onun blogunu okudugumda yalniz hissetmiorum:)
    PS:Cekilise katilmak da istemiorum x

    YanıtlaSil
  62. Deniz'i okuyorum; çünkü blogunu ve okuyuculaırnı ciddiye alıyor, onlara saygı gösteriyor; güzel ve özenle çekilmiş fotoğraflar yayınlıyor ve en önemlisi "samimi" yazıyor. Ben hediye istemiyorum aslında, random'a beni katma olur mu, sadece yazmak istedim, birkaç saniye gülümse diye :)

    YanıtlaSil
  63. Bu "giveaway" gerçekten bahane oldu yorum yazmama.
    Ben blog yazarı değilim ama gerçekten çok iyi bir blog okuyucusuyum diyebilirim, düzenli takip ettiğim elli civarı blog var. Çok değil daha bir kaç gün önce okuduğum bloglar içinde bana en sempatik ve ilham verici geleni hangisi diye düşünüyordum ve Deniz Baran'ı 1 numaraya koymuştum. Benim için benzeri diğer bloglardan en önemli farkı doğallık sanırım, burayı okurken sessiz ve kendi halinde bir bahçede gibiyim. Özellikle bazı fotoğraflardaki o sevimli ve biraz muzip gülüş; ona bayılıyorum en çok.
    Senin üzerinde her bir parça farklılaşıyor sanki, güzelleşiyor.
    Tabi ilham alıyorum ben de senden sık sık.
    Sanırım verebileceğim tek öneri blogun aynen böyle devam etmesi...
    Doğum günün kutlu olsun

    YanıtlaSil
  64. ben fotograflarini,kombinlerini,dobra tarzini,yani blogunu her seyiyle begeniyorum.bir turlu yorum yazamiyirum,yorum kisminda problem mi vardir nedir.istanbuldan sevgilerimle...ESRA.

    YanıtlaSil
  65. fotolar,kombinler,dobra tarzin harika,aynen devam.ESRA

    YanıtlaSil
  66. Ben seni seviyorum çünkü pozitif enerji veriyorsun ve bir çok blogtaki gibi 3 kuruşa aldığın şeylerle 300 dolara almış gibi övünmek yerine stil sahibi olmanın ve bunun için çok da markaya ve paraya ihtiyaç olmadığının ipuçlarını veriyorsun.. Cesaretine de hayranım, seni okumak keyifli sahiden..Belki biraz daha ne neyse iyi gider, nasıl tarzlar karıştırılabilir hakkında yazılar da yazabilirsin..Dilerim herşey gönlünce olur!:) Sevgiler

    zerrin İ./izmir

    YanıtlaSil
  67. Merhaba,
    Okuyorum çünkü stilinin farklılığını, ortamlara uygulayışını seviyorum. Tek başına beğenmeyeceğim parçaları bile yakıştırman benimde önyargılarımı kırıyor.
    Hoşçakal Esra

    YanıtlaSil
  68. Denizcigim, pek yorum birakmiyorum sana, ama begeniyle hep okuyorum yazdiklarini. aslinda pek sansli degilimdir, ama bende 'acaba' diye yorum birakayim :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  69. İlk Yorumu yapmakkk inanılmazz sevindiriciii ama randomun ilk yoruma verdiği şans az olabilir:))) Olasılıkları zorlarım umarım..
    Denizcimm bloğunu her gün takip ediyorum. Yurtdışında bir türk olarak -kii öğrenci olman da benim için çok önemli.
    Deniz Baranı Okuyorum Çünkü, ben gibi kendime çok yakın sıcak buluyorum...
    Deniz Baranı Takip ediyorum Çünkü, görselleri, düşünceleri, yazıları, stilleri ve yurtdışında böyle bir Türk'ün olması gurur verici...
    Deniz Baran bize daha çokkk fotoğraf sunsa daha çok yazı yazsa:PPP doyamıyoruz Çünkü....
    Deniz Baran Türkiye'ye dönecek mi? birde bunu merak ediyoruz....
    Seviyoruz seni....Good Luck;)

    YanıtlaSil
  70. deniz baran; seni okuyorum çünkü kıyafet tercihlerini renkli, yeni şeyler deneme açısından cesur ve eğlenceli buluyorum. Fotoğraflarını çekerken emek harcadığını hissediyorum ve moda blogu yazmaktan keyif aldığın bu fotoğraflara yansıyor...

    YanıtlaSil
  71. Deniz Baran'ı okuyorum cünkü blogunun fotoğraflarını başarılı buluyorum ve Deniz Baran'ın kombinlerini takip etmek oldukça eğlenceli:)

    YanıtlaSil
  72. takip ediyorum çünkü farklı kombinler renkli ve keyifli fotoğraflar içeriyor.

    YanıtlaSil
  73. senin siteni yeni tanıma şansı buldum :) şans diyorum çünkü farklı tarzları denemen hoşuma gidiyor ve çok içten ve samimi davranmanı da beğendim:) resimlerinin formatı da büyük olduğu için rahatlıkla inceleyebiliyorum;) çok teşekkür ederim böyle küçük hediyelerle takipçilerini sevindirmen de çok ince:) hoşçakal dostçakal:)) not: gördüğüm kadarıyla spor tarza biraz daha az yer vermişsin, daha çok olursa sevinrm

    YanıtlaSil
  74. DENİZ BARAN'ı okuyorum çünkü kalbinin,içinin ve düşüncelerinin güzelliği gerçek güzelliğinden bile önde olan harika bir insan.Kendisi yabancı blog alemindeki tüm fıstıklara inat benim deyimimle "bizim yerli fıstık"olurlar ayrıca.
    Olumsuz bir özellik değil ama şu meşhur sevgiliyi de görmek isterim ben mesela.Fotoğrafına da"enişte amma şanslı ve ballı bir adamsın yahu"yazmak istiyorum çünkü:)

    Sarılayım sarılayım denizimmm

    YanıtlaSil
  75. Deniz'i severek takip ediyorum çünkü vintage parçalarla günümüz trendlerini çok güzel yakalıyor:) Bir de fotoğrafları içimi açıyor...

    Sevgiler
    Cindrella

    YanıtlaSil
  76. Deniz Baran'ı okuyorum çünkü:1.sebep fotoğraf kalitesi harika olan bir blog,nedense bu blog'a girdiğimde içim açılıyor hem blog'un temasından dolayı hemde blog sahibinin karamsar olmayan giyiminden dolayı en çok da fotoğrafların altına yazdığın yazılar hoşuma gidiyor bazen sırf fotoğraf koyunca sıkıcı oluyor açıkcası her çektiğin fotoğrafın altına az da olsa biraz yazı yazmalısın şahsen benim daha çok dikkatimi çekiyor yazıcak bişe bulamasan bile o anki ruh durumunu özetleyen bişi bile yazabilirsin birde yaşadığın yer Türkiye den daha çok moda şehridir galiba emin değilim tam sokak modasıylan ilgili sırf bayanlardan oluşmayan erkeklerinde olduğu sokak modası fotoğrafları yüklemelisin.

    YanıtlaSil
  77. Merhabalar,

    Blogun cok hos,bende takipteyim...
    Gunluk kiyafet kombinlerini begenerek takip ediyorum.Yazilarin hos...

    Blogumda bahsettim, belki cikar, sans :)
    (http://ferahfezas.blogspot.com/2010/04/pomelo-london-ve-diger-seyler.html)

    Sevgiler,

    Ferahfeza

    YanıtlaSil
  78. denizi okuyorum cunku
    cok icten ve samimi..
    ne giydim ne giyiyorum ne giyecegim ve ne aldimdan ziyade tum hissettiklerini de yaziyor.paylasiyor.oldugu gibi.cizgisini moda tutkusunu paylasirken bunu kendince ifade ediyor.ve cok asil.
    bir de keske gorusebilseydik :(
    hissediyorum bu sefer sansl kisi benim
    xoxo
    yours
    B =)

    YanıtlaSil
  79. Seviyorum çünkü fotograflarından inanılmaz bir enerji alıyorum...

    YanıtlaSil
  80. Seni ya da blogunu demek daha doğru olur düzenli olarak kontrol ediyorum çünkü resmen gözüm gönlüm açılıyor (: tarzına bayılıyorum üniversiteyi yurt dışında okuman gezmen vs daha da cazip kılıyor seni gözümde çünkü tam olarak hayal ettiğim şeyler..

    YanıtlaSil
  81. burayı takip etmemin en büyük nedeni her şeyin bu kadar özenli olması...giydiklerinin resim kalitesinin güzelliği dışında çektiğin mekanlar bile nasıl bi özen olduğunun kanıtı.her şey mükemmel uyumlu bi şekilde sunuluo bizlere.o yüzden ben hiç öyle yap böyle yap diyemiycem olduğun gibi devam et yeter :)

    YanıtlaSil
  82. Okuyorum ve seviyorum çünkü stil sahibi, güzrl giyiniyor,giydiğini yakıştırıyor

    YanıtlaSil
  83. deniz baran'ı takip ediyorum çünkü vintage seviyorum.
    deniz baran'ı okuyorum çünkü çok içten ve sevimLi.
    deniz baran'ı seviyorum =)

    YanıtlaSil
  84. bloğunu keşfedeli çok olmadı nilin bloğundaki tavsiyesi üzerine buldum burayı ve ilk gördüğümde türk olduğuna inanamadım çok avrupai bir görünümün var , tarzın hem şık hem rahat çok beğeniyorum , aksesuar kullanmayı hiç abartmıyorsun ve kemerlerinle şapkalrına bayılıyorum , umarım blog camiasında hep yer alırsın seni takip etmek ve senden ilham almak çok eğlenceli. tatilinde iyi eğlenceler:)

    YanıtlaSil
  85. takip ediyorum çünkü tarzını seviyorum ve ne giydiğini merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
  86. Okuyorum cunku yabanci bloglardan resimleri kopyalayip bloguna yapistiran ve moda blogu yaptigini iddia edenlerden nefret ediyorum!!!!!!!!!!!Okuyorum cunku bloguna gosterdigin ozen okuyucularina duydugun saygindandir diyorum.Okuyorum cunku tarzinin hastasiyim :))))

    YanıtlaSil
  87. Denizcim,nasıl sevindim nasıl anlatamam canım.Bu benim ilk sanal hediyem olacak:)
    Sana bugün bissürü:P mail attım.Mailleşiriz.
    Biyo

    YanıtlaSil