Şubat 24, 2014

Uzun Zaman Sonra

Cok uzun zaman oldu farkindayim. Hakli sebeplerim ve itiraf etmem gerekir ki bir o kadar da cok bahanelerim vardi blogumdan bu denli uzak kalmak icin. Tabii bu sirada blog icin fotograf cekmeyi ihmal etmedim ama ne bunlari yukleyecek zamanim ne de hevesim oldu cok uzun bir sure. Icin icin darildim bazi seylere belki de en cok kendime. Ve ben ne zaman kendime darilsam en sevdiklerimden uzaklastiririm kendimi. Bir nevi kendini cezalandirma sureciydi benim icin bu donem. Internetten olabildigince uzaklasip kendimi dinlemeye cabaladim, bol bol okudum, yazdim, dinledim, izledim. Yenilenmeye, dinle(n)meye ihtiyacim vardi ve sanirim bunu basardim. Simdi yeniden sizlerleyim. Bu arada blogumu da stil postlarindan otesine tasimaya karar verdim :) Artik benim hayatimda ne varsa blogda da onlar olacak. Ne giydim? Ne yedim? Nereye gittim? Ne aldim? Neyi begendim? Neyi sevmedim? gibi basliklar altinda elimden geldigince sizinle her seyi paylasmak niyetim. "Deniz'e Sor" postlari da devam edecek --> (Sorularinizi denisbaran@hotmail.com'a gonderebilirsiniz) Kisacasi biraz icerik degisikligiyle yine yeniden blogumdayim beklerim efendim ;)






Kurk yelek: Michael Kors
Jeans: J Brand
Gozluk: Celine
Saat: Michael Kors
Yilan derisi bileklik: Gucci
Kunye: Vintage
Kolye: Vintage Chanel
Bot: Lucky Brand
Canta: Furla

6 yorum:

  1. Hoşgeldiniz,çok iyi yaptınız:))
    Yeniliğe saçlarınızda başlamışsınız,iyi günlerde kullanın.
    İlknur from İzmir

    YanıtlaSil
  2. bloğunuzu çok severek takip ediyorum. hiç yazmamış olsam da..lütfen bizi postlarınızdan eksik bırakmayın, çok güzeller...

    YanıtlaSil
  3. Para kazanma telasi olmadan yaptigin blogun bana hep samimi geldi..Samimiyetsiz sunumlardan,samimiyetsiz bloglardan ( kal ) geldi.. Hos geldin :)

    YanıtlaSil
  4. Para kazanma telasi olmadan yaptigin blogun bana hep samimi geldi..Samimiyetsiz sunumlardan,samimiyetsiz bloglardan ( kal ) geldi.. Hos geldin :) Gulumsun Cile

    YanıtlaSil
  5. Gozlukler cikarilmis ve okuyucuyla eye contact kurulmus! Himm. Bence de yenilenmissin:) New York da nerde ne var postlari,stil postlarinin yaninda super olabilir mesela..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Kilolari ne yaptın deniz..sen ne kadar şikayet etsende kendinden harika görünüyorsun

    YanıtlaSil