Ekim 30, 2011

Jealous






Hi :) Photos belong to last week. It has already started snowing here and it is quite shocking cause I know my mom is still swimming in my home country. I don't think I'd ever stop complaining about the weather in Northeastern US.

Fotograflar gecen haftaya ait zira burada 2 gundur kar yagiyor :( Ekim sonunda kara kavusmanin!!! sokunu annemle paylasayim da biraz rahatlayayim diye actigim telefona ise dert ortagim annem yerine; denizden yeni cikmis, sicacik dusunu almis ve yine ayni gun icinde kendi elleriyle tuttugu baliklari kizartan bir kadinin cikmasi ise pek rahatlamama yol acmadi tahmin ederseniz. Yok annecim gozum yok, iyi keyifler sana ;)

Skirt
\Etek:
Vintage
Jacket\Ceket: Bebe
Silk blouse\Ipek bluz: Vintage
Snakeskin clutch\Yilan derisi canta: Vintage
Sunglasses\Gunes gozlugu: Urban Outfitters
Shoes\Ayakkabi: Pour la victoire

12 yorum:

  1. Ayakkabının dekolte yerleri süper görünüyor. Çok şık bir outfit !

    YanıtlaSil
  2. Fotograflar mükemmel :)( Her zamanki gibi çok şıksın. Ve mekana, atmosfere bayıldım süpper :) Halloween postuma beklerm ama korkmak yok :P
    Sevgilerimlee :)
    www.lovesfromfashion.com

    YanıtlaSil
  3. bende dicektim oraya kar yağmıyor muydu die ama okuyunca anladım=))) yine çok güzelsin=))

    YanıtlaSil
  4. Eteğin çok yakışmış!

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Su puantiyelere bayiliyorum

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Deniz'cim, neler hissettigini anliyorum, ben de burda hava sogukken Bodrum da denize giren babami kiskanirim hep. Bir de kar yagmasi cabasi olmus tabii :) Sen cok hossun gene her zamanki gibi ama keske eteginin vebluzunun desenlerini yakindan gorebilseydik. Puantiye mi ikisi de?
    Sevgiler

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Yorumlar icin tesekkurler :)

    Deniz: Sorma, tam bir sok oldu benim icin ;) Tesekkur ederim! Genelde detay cekerim ama bu defa unutmusum :( Gomlek, lila uzerine siyah kucuk puanli, etegin de biri bos biri dolu olmak uzere 2 farkli sekilde kucuk toplari var uzerinde.

    YanıtlaSil
  8. Çok şık olmuşsun yine sevgili Deniz.Keşke buraya da kar yağsa.Biz burda kara hasret yaşıyoruz:( (Ayvalık'da yaşıyorum son 4 yıldır)Buraya çoooookk zor kar yağarmış.Karşımda Kaz Dağlarının tepesinde karı görmek bana pek bi koyuyor:-))

    YanıtlaSil
  9. Elbise (puantiye) güzel fakat ayakkabılar biraz aykırı olmuş sanırım onun yerine daha renkli bir platform tercih etmiş olsaydınız daha cok yakışacağına eminim yinede çok şıksınız . Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. Papis Style: Inan bana sehirde kar cok guzel bir sey degil! Dogada, dagda ben de seviyorum ama sehirde i-ihh :(

    moda: Ben tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  11. Ayakkabilar tam arzu nesnesi denecek turden,bayildim

    YanıtlaSil