Ağustos 15, 2011

Weekend Diary

I had a very beautiful weekend. First, we ate the most delicious pastry on earth.
Harika bir hafta sonu gecirdim. Oncelikle, dunya uzerindeki en lezzetli unlu mamullerle kahvalti etmis olabilirim.


Other than shopping for myself I love shopping for T. He was not too much into colors and clothes before I met him but now our preparation time for outside is almost same.

Kendimden sonra alisveris yapmaktan en cok hoslandigim kisi T. Universitedeyken de yakin erkek arkadaslarim dolaplarina bir sey ilave etmek istediklerinde benim kapimi calardi :) T de, benimle tanismadan once renkler ve hatta kiyafetlerle hic mi hic arasi olmayan biriyken simdi dolabinin renkliligi ve hazirlanma suresiyle benimle yarisir hale geldi.


Second, I bought the most amazing jacket ever. It is a vintage Gianni Versace Couture and I think I'll wear it a lot in Fall.
Harika haftasonumun ikinci sebebi ise dunya uzerindeki en guzel Gianni Versace Couture ceketi dolabima katmis olmam. Asagidaki fotografta, bendeniz ceketimin paketlenmesini bekliyorum.

I love the green Chanel shoes with ladybug but they were size 41 :(
Ugur bocekli yesil Chanel ayakkabi icin oldum ama 41 numaraydi :(

What is she looking at?
Nereye bakiyorum gorebiliyor musunuz?

To dear founder of modern Turkey, Ataturk.
Sevgili Ata'ma :)

What I wore? Nothing special. I hope you have a very beautiful week, mine seems busy but exciting.

Peki bu guzel hafta sonunda ben ne giymisim? Bu haftasonu elime ne gelirse onu giydim. Detaylari vermesem bile olur o kadar siradan! Herkese super bir hafta diliyorum, benimkisi oldukca yogun ve heyecan verici gozukuyor..


8 yorum:

  1. vintage alışverişini yaptığın yer neresi tam olarak merak ettim mükemmel görünüyor

    YanıtlaSil
  2. kendine haksızlık etme oldukca güzel giyinmişsin :)

    YanıtlaSil
  3. denizcim sıradan diyosun ya bu halin bile benim o kadar hoşuma gitti ki=) Aslında keşke NY daki hayatından biraz daha bahsetsen, gerçekten orada neler yaptığını, zamanını nasıl geçirdiğini, NY da hayatın nasıl olduğunu merak ediyorum.Mesela tezin bittiğinden beri neyle uğraşıyosun gerçekten ilgimi çekiyor. Ben şahsen seni çok aklı başında, mütevazi, tatlı bi insan olarak görüyorum ( blogunu çok uzun bi zamandır takip ediyorum =D )Belki de bu yüzden yaptıkların düşündüklerin ilgimi çekiyor. Neyse yine çok tatlı görünüyosun asıl söylemek istediğim buydu =) sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Afiyet olsun:)Ayakkabilarin hepsi cok guzel,sekerleme gibi..Him T.uzerindeki basarin tartismasiz,renk uyumu cok cok guzel olmus.Seni mutlu gormek beni sevindirdi:)Bu arada hicte siradan degilsin,sik hatta :)

    YanıtlaSil
  5. Denizcim, bu kıyafetine bayıldım, eteğin çoook tatlı, tam benlikmiş :))

    YanıtlaSil
  6. Atamizin resmini ne zaman gorsem gozlerim dolar

    YanıtlaSil
  7. supertramp: Di mi? Soho'da.

    Dream tesekkurler :)

    Ela: Iltifat ediyorsun, tesekkur ederim! Ela'cim merak edilmek guzel tesekkur ederim ancak boyle ara ara kucuk surprizler disinda hayatimi bloga dokmek cok cezbedici gelmiyor bana.. Bakalim ilerleyen zamanlar ne getirecek ama su anda boyle dusunuyorum :) Sevgiler benden..

    Gunce: Tesekkur ederim :)

    Miss Sensible: Etek Urban Outfitters ama gecen sezon :(

    Adsiz: Cok guclu, karizmatik bir yuzu var! Etkilenmemek mumkun degil..

    YanıtlaSil
  8. Fotoğraflar ve o pabuçlar harikaa.
    Sen de hiç sıradan falan değilsin ben çok beğendm outfitini.

    http://seravgul.blogspot.com/

    YanıtlaSil