Ağustos 09, 2011

Savage Beauty





The McQueen Salvage Beauty exhibit has been one of the best experiences in my life. The talent, the imagination.. It was so unreal! What a sad loss that this tremendous artist is gone..

Skirt\Etek: Urban Outfitters
Silk blouse\Ipek bluz: Vintage
Sandals\Ayakkabi: Cole Haan
Sunglasses\Gunes gozlugu: Christian Dior
Purse\Canta: Thrifted

7 yorum:

  1. Bu sergiye gitmeyi nasıl istiyordum anlatamam, çok şanslısın :)

    newyorklover-d.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Ah Deniz'cim...Exhibit'in guzelligine, dekorun&kiyafetlerin&muzigin o kasvetli ve gotik atmosferine ben bittim bittim bittim....Rahatlikla soyleyebilirimki MET'de simdiye kadar ziyaret ettigim tum fashion exhibit'leri icinde en muhtesem olaniydi... (bir de Poiret cok etkilemisti beni bir Belle Epoque asigi olarak:)
    Isabelle Blow "A Life in Fashion" kitabini aldim, simdi onun sayfalari arasinda kaybolmakla mesgulum...McQueen'i daha yakindan tanimak ve onu daha anlayabilmek icin oncelikle Blow'u yakindan tanimak sart cunku..
    Vaktin olursa seni Montreal'e de beklerim, buradada Jean Paul Gaultier Exhibition'i var..Daha ziyaret edemedim ama duyduguma gore o da cok etkileyiciymis!
    http://www.mbam.qc.ca/en/expositions/exposition_153.html

    P.S Gelirsen mutlaka bana haber veriyorsun tabiki, sana ufak bir sehir turu yaptirmak benim icin bir zevk olur:)

    YanıtlaSil
  3. Stilini çok beğeniyorum!

    + Bayıldım ayakkabılarına:)

    http://wayoutmonster.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Degisik bir kizsin sen :)Yuzun cok ilgimi cekiyor ..Gozluksuz hic foton yok gibi :)Buda gizemini artiriyor.Yapmacik gulussun,yapmacik pozun hic yok..Giyinmek icin giyinmedigin o kadar acikki,hayranim vesselam:)

    YanıtlaSil
  5. New York Lover D. sen de gorursun umarim bir firsatini bulup, cok cok guzeldi!

    Neslie Ben de Exhibit'in kitabini aldim onunla mesgulum bu aralar! Fotograflar her ne kadar gorduklerimizin guzelligini tam olarak yansitamasa da biraz hafizamin da yardimiyla kitaptan memnun kaldim. Cok tesekkur ederim :) Kesin ariyorum seni gelirsem. Belki seneye Yaz'a..

    Monster tesekkur ederim :)

    Gunce Atil Her kadin kiminle goz kontagi kuracagina kendisi karar verebilmek adina iyi bir gunes gozlugu kolleksiyonuna sahip olmali bence ;) Yillar icinde buyuk bir kolleksiyona sahip oldum ben de.. Sorumlusu abime Police marka aviator modeli, bana Sting tortoise cekik kedi gozluklerini alarak 11 yasimda dolabima gunes gozlugu kavramini katan annemdir! Kendisinin de takdire sayan bir kolleksiyonu var.. Yapmacikliktan, yapayliktan, yalandan nefret eden biri olarak iltifatlarina cok tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  6. etek cok guzel :)

    http://brunetteinred.blogspot.com/
    http://brunetteinred.blogspot.com/
    http://brunetteinred.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Deniz bende arkadaslarimla cuma gunu 3.5 saatlik bekleyisten sonra gordum.. hakikaten cok dramatik yapmislar.. bayildim.

    YanıtlaSil