Mayıs 27, 2011

Greyscale





Hi everyone! I've just arrived home after a long-waited-for Memorial Day weekend. We were at Niagara Falls for 3 days and we added some wine tasting and rafting to our trip too. It was beautiful but I am so tired. We have 4 guests in town including my mom: two friends with their beautiful baby girl, another friend who used to live in NYC and moved back to Turkey last summer. I missed them and I'm very excited to have them in the city. It will be a very busy week because all of them including my mother leave this coming Sunday :(
(Photos below were taken at Key West\Miami before heading to a night club with T).

Have a wonderful week..

Herkese merhaba! 3 gun suren hafta sonu tatilimizden yaklasik 15 dakika once dondum ve artik bir post yapmaliyim diyerek bilgisayarimin basina oturdum. Niagara selalesi taraflarindaydik 3 gundur. Biz daha once T ile Niagara selalesine gitmistik aslinda ama hem annemin burada olmasi, hem pazartesi gununun burada tatil olmasi, hem de ozlemle bekledigimiz yaz havasinin sonunda buralara gelmis olmasi sebebiyle bir Niagara seyahati daha duzenledik T'yle birlikte. Sadece selaleyle sinirli kalmadi aslinda gezimiz ama; neler yaptim?, ne yedim?, ne ictim? bir sonraki posta kalsin artik.
Bu arada, bu hafta sehirde 3 arkadasimiz hatta iki arkadasimizin, dunyalar guzeli 1 yasindaki kizlari da bizimle birlikte olacak :) En sevdiklerimizle keyifli, yogun bir hafta bizi bekliyor. Yalniz sonunda buyuk bir husranla!! cunku hem onlari hem de annemi pazar gunu Turkiye'ye ugurlayacagiz. Off ayriliktan bahsetmek bile icimi oyuyor su anda, konuyu hemen kapatiyorum bu yuzden.

Simdilik benden bu kadar. Sanirim bu hafta sonundan sonra gun asiri postlarla yine burada birlikte olacagiz. Haftaya bir de surprizim olacak sizlere ;) Herkese harika bir hafta diliyorum.


Dress\Elbise: Urban Outfitters
Jean jacket\Jean ceket: Abercrombie
Shoes\Ayakkabi: Pour La Victoire
Tassel necklace\Kolye: Vintage

4 yorum:

  1. 2. postu sabırsızlıkla bekliyorum :)

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. CANIM HARİKA GÖRÜNÜYORSUN TATİLİNİN ÇOK İYİ GEÇTİĞİ HER HALİNDEN BELLİ OLUYOR:)

    YanıtlaSil
  3. Nilifer ve Nurjan tesekkur ederim ;)

    YanıtlaSil
  4. bayıldım yine sana ve ayrıca ayakkabılarına..2. post gelsiiiinnn :)

    YanıtlaSil