Mayıs 12, 2011

Magic Kingdom



Hi guys! I think I'm having one of the best vacations of my life. I came to Orlando 6 days ago for a complete theme park frenzy. After an extremely intense heel-abrasive journey to Disney and Universal, today marks my last day here. We'll head to Miami & Key West tomorrow morning for the more soothing part of our trip. If you are one of my regular followers, you might remember that this will not be my first time in Miami\Key West but I'm much happier because this time my mother is with me.

Herkese merhaba! Hayatim boyunca gecirdigim en guzel tatillerden birindeyim su an :) Twitter'den takip edenler bilir; 6 gun once Disneyland ve Universal'i ziyaret etmek icin Orlando'ya geldim. Bugun buradaki son gecem :( Yarin sabah erkenden, Miami oradan da Key West'e geciyorum. Blogu uzun zamandir takip edenler animsayacaktir belki bu benim ikinci gidisim Miami taraflarina. Bu kez cok daha keyifliyim zira yanimda hem annem hem sevgilim var. Bu arada, uzuuun zaman sonra ilk kez bu yil, anneler gununde annecigimle beraberdik . Nasil keyifli nasil mutlu bir gundu anlatamam. Neyse donunce uzun uzun anlatirim her seyi. Simdilik benden bu kadar..


1 yorum:

  1. Deniz,

    Ağustos ayının ilk günlerinde ben de Orlando'da olacağım. Daha önce görmediğim bir yerdi. Seni referans alıyorum ve Orlando'yu çok beğeneceğim diye düşünüyorum. Daha önce LA'de universal'i gezmiş ve sevmiştim, bakalım orada nasıl? :)

    YanıtlaSil