Ekim 29, 2010

A Little Bit Red


Hi everyone! I know it's been a while since my last post and I'm afraid it will continue slowing down until December 9. Today, the weather was so beautiful here but I was home all day except for a quick stop for a 3000 calorie hamburger feast at Five Guys.
Thanks for stopping by.
Have a great week!

Herkese merhaba! Tezimin bitmesine cok az kaldi, ha bitti ha bitiyor derken gecen hafta tez danismanimla yaptigimiz toplanti sonucunda karar verdigimiz yeni ilavelerle bana Aralik 9'a kadar huzur yok maalesef! Blogumdaki yavaslama bir sure daha devam edecek anlayacaginiz. Neyse bayilttim sizi biliyorum bitmek bilmeyen tez sohbetimle!! hemen kesiyorum. Bugun hava harika olmasina ragmen tum gun evdeydim ben :( bir ara cok ihtiyacim olan!!! 3000 kaloriyi almak icin hamburgerciye ciktim o kadar. Bu vesileyle gecenlerde ikinci elciden buldugum kirmizi deri pantalonumu giyebildim. Ceket de aslinda ne zamandir giyilmek istenilenler listesinden, Stil Catcher blogunun tatli sahibi Itir'la bu yaz yaptigimiz Taksim turunda, Terkos pasajindan almistim. Benden simdilik bu kadar! Hepinize harika bir bayram tatili diliyorum. Benim yerime de bol bol dinlenin, eglenin olur mu?








Linen jacket: Top Shop
Leather pants: Second hand
Shoes: Urban Outfitters
Sunglasses & Necklace & Bracelet: Vintage
Belt: Target
Fedora: Bought from Italy
Purse: Vintage Yves Saint Laurent

Keten ceket: Topshop (Terkos pasaji)
Deri pantalon: Ikinci el
Ayakkabi: Urban Outfitters
Gunes gozlugu & Kolye & Bilezik: Vintage
Kemer: Target
Sapka: Italya'dan
Canta: Vintage Yves Saint Laurent

5 yorum:

  1. Şapka sana çok yakışıyor Sevgili Deniz..Her outfit postunu ve yazılarının içtenliğini seviyorum..

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Deniz
    Niye bilmiyorum ama blogunu okumak,senin yazdığını görmek ciddi anlamda beni mutlu ediyor =) Belirtmek istedim.Bu arada tezin içinde başarılar diliyorum.Kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  3. ne güzel bir gündü o gün...:)

    YanıtlaSil
  4. kolyene bayıldım,ben de istiyorum.. niye bunlardan satışa çıkarmıyorsunki:(

    YanıtlaSil