Kasım 15, 2010

Sunday at Flea Market















KISA...KISA...

* Cumartesi ve pazar gunum kutuphanede gecti. Pazar gunu verilen yemek arasinda yakinlardaki bir antika pazarina gittim, fotograflar oradan.

* Eskiden daha dogrusu kucukken pecete ve siyah beyaz fotograf kolleksiyonu yapardim. Siyah beyaz fotograflara hala bayilirim. Insanoglunun sureti ve bakislarindaki degismeyi her gordugumde icim bir tuhaf olmuyor degil o ayri.

*1909 tarihli Metropolitan hayat sigortasi takvimine ise cok sasirdim. Niyeyse bir cirpida Ataturk'un o sirada kac yasinda oldugunu hesapladim?!?! Mekani cennet olsun!

* 18 yasima kadar yasadigim evin bodrum katinda bize ait ozel bir oda vardi esyalarimizi koymamiz icin. Iste o odanin hem kapisina hem de icerdeki duvarina abim, Elm sokaginda kabusun cocuk katili sapik Freddy'sinin yagliboya resmini yapmisti. Koskocaman hem de. Her girdigimde olup olup dirileyim diye. Zaten tum cocuklugum yukaridaki Freddy maketinin uzerinde gormus oldugunuz ancak abimin nereden bulduguna hala akil sir erdiremedigim cizgili kazagini giyerek ve Freddy gibi parmak aralarina sokusturdugu kahvalti bicakli haliyle beni sakaciktan!!! korkutmasiyla gayet saglikli!!! bir sekilde gecti.

*Benden simdilik bu kadar. Hepinize harika bir hafta diliyorum.

14 yorum:

  1. İlk fotoğrafa bittim, ön planda heykel arka planda sonbahardan kalma ağaçlar müthiş gözüküyor, bunu yakalayan gözlerine sağlık! Sana da güzel bir hafta ve tezinde bol şans diliyorum Denizimmm!

    YanıtlaSil
  2. o eskiye dair anilar ne guzeldir,tavan arailari kucuk bodrumlar,kesfedilen aile yadigarlari..
    antika pazari harika gorunuyor umarm guzel bir gundu..burdan aydinlik gorunuyor;)
    sevgiler
    xx

    YanıtlaSil
  3. şu dükkan beni ürkütmedi desem yalan olur. bi de ormanın içinde falan. çok film seyrediyorum sanırım, evet.güzel bir post olmuş, eline sağlık..

    YanıtlaSil
  4. resimler süper!!!!! güzel bir post olmuş eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Şu mavi fırın mı ocak mı olduğuna tam karar veremediğim şeyi pek sevdim :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de ilk fotografa bayildim Denizcim, bir de o doldurulmus ayiya uzuldum biraz...

    YanıtlaSil
  7. ayakkabılarına bayıldım. markası ne?

    YanıtlaSil
  8. Nonicim tesekkur ederim, inaniyorum ben senin guzel enerjine ;)

    ilkin bu antika avi ve kocaman bir hamburgerle iki tabak patates kizartmasini mideme indirmem haricindeki kismi berbatti gunumun :(

    Esra aynen! Al el kamerani dal ormana Blair cadisi 3'u cek oyle urkunc :(

    casey23 tesekkur ederim!

    plndrkn firin pek sirin ama tencereler 20'ser kilo falan cekiyordu sanirim ;)

    dodi valla ben anlamadim burun kenarlari sis, agzi acik tam saldirirken mi vurmuslar ne? Oylece kalakalmis film goruntusu gibi :(

    Adsiz botlar vintage ama yeni, kullanilmamis durumda aldim! Ayakkabida yikama gibi bir secenek olmadigi icin kullanilmis alamiyorum ben :( Justin diye Texas yapimi ustu deri alti kosele bir bot. eBay'den bakabilirsin vardir belki benzer bir seyler :)

    YanıtlaSil
  9. başkalarının eski fotoğraflarına bakmak ne acayip bir şey...

    YanıtlaSil
  10. Ben o pianoya bittim ama yaa :))

    YanıtlaSil
  11. Şapkana bayıldım. Nerden adığını yazmamışsın ama :(

    YanıtlaSil
  12. Moda sanattir bizimkilere de boyle bakicaklar bir gun deyip huzunleniyorum ben de :( Her sey gelip gecici!

    mirage ben de :)

    Deniz tesekkur ederim! Urban Outfitters'tan aldim Turkiye'ye gonderim yapiyor mu bilmiyorum ama iste linki ;)

    http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?id=18618231&itemdescription=true&navAction=jump&search=true&isProduct=true&parentid=SEARCH+RESULTS

    YanıtlaSil
  13. Teşekkürleeer! Gerçi ebay de senin koyduğun iki parçayı almak için gerçekleştirdiğim başarısız girişimlerden sonra, internetten alışveriş olayını kapatmıştım ama..:))

    YanıtlaSil
  14. Denizcim biraz sanssizlik oldu evet :( Saat farki yuzunden hep! Ben de sen kazan isterdim ama birisi Stockholm'e gitti parcalarin gerci oburunu alan kisi daha odemedi belli olmaz belki odemez de yeniden listelerim ;)

    YanıtlaSil