Kasım 02, 2010

Friendship




Genelleme yapmaktan/yapilmasindan hic hoslanmam ama dostluklara cok onem verilmiyor sanki artik. Ne bileyim aile, es, sevgili, cocuk hep 1-0 onde dostlara karsi, emek verme derecesinde hep en altlarda dostlar; en azindan benim gozlemim bu. Oysa oyle olmamali; seni oldugun gibi seven, sana deger veren, sirlarini paylastigin, yeri geldiginde omzunda agladigin ya da kahkahalarla guldugun, hayallerini anlattigin dostlarin da olmali hayatta. Dostun icin, canin konusmak istemese bile belki bana ihtiyaci vardir diye dusunup calan telefona Alo! demeli en azindan aramaya geri donmeli, sesi uzgunse onu keyiflendirmek icin ne yapacagini sasirmali, canin istediginde degil arada bir aramali, sormalisin. Sana dostum demeyi layik gormus birini bu denli hayal kirikligina ugratmamali, en azindan ugratmamak icin cabalamalisin. Sozun kisasi emek vermeli, ozen gostermeli dostluklara aynen ailemize, sevgilimize, esimize, cocugumuza, evdeki evcil hayvanimiza, bitkimize gosterdigimiz ozen gibi..

I don't like stereotypical statements but I think people no longer value friendships adequately. It seems family, spouses, significant others and kids are being prioritized over friends these days. To me, friends are equally important. You need friends for laughing, crying on her/his shoulder, sharing your secrets or your dreams. All they ask in turn is a little bit care.

Leather jacket:
Wilsons Leather Pants: Vintage Levi's
Silk Blouse: Fletcher By Lyell
Pin&Belt&Bracelet&Fur hat&Earrings: Vintage
Sandals: Sam Edelman
Sunglasses: Vintage Christian Dior

18 yorum:

  1. Haklısın Deniz'cim ama kimi insanlar o kadar bencil ki telefonları çaldığında bir dostları onları aradığında aman benden bir şey mi isteyecek şimdi açmıyım daha iyi diye düşünenler var, ama ben şuna inanıyorum bakış açısı bu olan insanlar zaten etrafımızda olmasın, yavaş yavaş çıksın gitsin hayatımızdan, ailemiz & eşimiz & bitkilerimiz & az ama hakiki dostlarımız yeter bize diye düşünüyorum...öperim kocaman!

    YanıtlaSil
  2. Denizcim, ben senin arkadasin olabilir miyim :))

    Yazdiklarina kesinlikle katiliyorum. Keske dedigin gibi olsa ama maalesef olmuyor, olamiyor.

    Sibel

    YanıtlaSil
  3. Pantolona bayıldım, süper!

    YanıtlaSil
  4. ne güzel yazmışsın.herşey emek istiyor..
    bunun yanında,yine çok güzelsin.cekete bayıldım..çok öpüyorum ve umarım,kıymetini bilen ömürlük dostların olur..sevgiyle :))) zeyneb

    YanıtlaSil
  5. Kim üzdü seni Deniz'im kıyamam :( Giydiklerin her geçen gün daha da güzelleşiyor benden söylemesi o vintage Levi's pantolon beni kendine aşık etti evet :)

    üzme kendini canım ne zaman ihtiyacın olursa yüzyüze olamasa da mailimi biliyorsun ;)

    YanıtlaSil
  6. Levi's geçmişte daha bir modaya uygunmuş:p :))

    YanıtlaSil
  7. ...sen çok tatlısın..

    YanıtlaSil
  8. En sevdiklerimden biri oldu bu!

    YanıtlaSil
  9. http://www.ozanalcin.com/ Bak bakalım bloga sürpriz var:))

    YanıtlaSil
  10. Deniiiiz gunaydin, bugunku kiyafetlerini cok begendim. Supersin.

    Ayrica dostlukla ilgili yazdiklarina da %100 katiliyorum, mesela benim de bir arkadasim var, ilkokuldan. Her sene ararim dogumgununde, diger gunlerde vs.. Kendisi 20 senedir beni bir kere bile aramamistir. Ama ben vazgecmiyorum :) Elbet birgun arayacak beni...

    YanıtlaSil
  11. DENİZ SEN BU KADAR EŞYAYI NASI TR YE TAŞIYACAKSIN? VALLA BEN DERT ETTİM SENİN YERİNE..

    YanıtlaSil
  12. Bir insana vintage bu kdrmı yakışır?!!
    Hayranım sana ve vintage parçalarına!:)
    Bu arada üzme kendini ,dostluklarda da bazen hatalar olabilir,anlar uyuşmayabilir,öncelikler karışabilir...böyle anlarda bir müddet akışına bırakmak gerekir bazı şeyleri.

    YanıtlaSil
  13. Herkese cok tesekkur ederim, sizlerden gelen yorumlari okumak nasil bir keyif anlatamam ;)
    xoxo

    YanıtlaSil
  14. dostluk
    : Önümden gitme, seni izleyemeyebilirim. Arkamdan da gelme, yol gösteremeyebilirim. Yanımda yürü ve yalnızca dostum kal.

    YanıtlaSil
  15. kesinlikle %100 katılıyorum bu fikrine ve inanılmaz saygı duyuyorum...şu ana kadar hayatımda maalesef dostlarım benim onlara verdiğim değerin onda birini vermediler acaba bende mi yanlış? :D bu arada bu kombinasyon süper açık ayakkabı çorap ikilisini ilk defa beğendim.

    YanıtlaSil
  16. adsiz guzel bir paylasim, tesekkurler!

    monroe cok tesekkur ederim yorumuna ;)

    YanıtlaSil
  17. bu kombin harikaymış...hele pantolon süper bir ganimet..ceket de yakıyor. of da of yani..

    YanıtlaSil
  18. Kesinlikle katılıyorum Deniz'cim.. Malesef gün geçtikçe dostluklarda değer kaybediyor :(

    bu arada söylemeden edemeyceğim ben tam bir şapka delisiyim ve seninkiler acayip güzel bayılıyorum ayrıca :)))

    YanıtlaSil