Ağustos 06, 2009

MiAmi III









Herkese merhaba ;) Veee sonunda minik surprizimi yayinlama zamani geldi! Aslinda cok daha onceden yayinlanacakti bu post ama Turkiye'de Youtube'un yasakli olmasini akil edemeyen!! ben, bunu farkedip!! bir de Blogger uzerinden deneyip yine de videolari yukleyemeyince surprizim gecikmis oldu :(
Aslinda Turkiye haric her yer gorebiliyor ama bir onceki postumda, harika 2 Flamenko danscisinin enfes performanslari var ve siz onlari Youtube uzerinden bloga yukledigim icin maalesef goremiyorsunuz :( Ama soz halledicem ve kisa bir bolumunu de olsa sizlerle en yakin zamanda paylasicam.
Bu arada, benim icin cok zor oldu bu kisa videoyu sizlerle paylasmak, neden bilmiyorum fotograflarda hic hissetmedigim bir sekilde utandim :( Sanirim sebebi videonun biraz daha boyle kanli canli olmasi ;) Ne dersiniz??
Flamenko danscisi olmak isteyen,
Utangac!! Deniz ;)

Hi everybody! Finally I am ready to show you my little surprise ;) My video! When we were at Tapas & Tintos enjoying the beautiful Flamenco performance, one of the dancers invited me to the dancing stage. I tried to imitate her hot moves. By the way, I noticed posting a motion picture is way more difficult than posting photos. I never feel the same when I post my pictures.
The trying-to-be-a-Flamenco-dancer,
SHY!! Deniz ;)

Leather shorts: Vintage
Silk top: Wet Seal
Sandals: Kenzo
Mesh Clutch: JLO
Flower ring: Old Navy

15 yorum:

  1. Giydiklerinin canli rengi cok hosuma gitmis, ne güzel bir yaz geciriyorsun! Ayrica video da hos olmus, is yerinde oldugum icin sessiz dinleyebildim maalesef.. :S

    Nesli

    YanıtlaSil
  2. bence çok şekersin:)

    YanıtlaSil
  3. muhteşem dans etmişsin gelecekte iyi bi flamenko dansçısı olacağına inanıyorum.seni hergün bi parça daha kıskanıyorum mürhiş bi enerjin var. yaşadığın gezdiğin gördüğün herşey güzel.

    YanıtlaSil
  4. Sekerim sahane olmus!!! Hic utanmana sIkIlmana gerek yok, cok keyif aldim izlerken, performansinda bir harika : ) Bende süpriz nedir nedir diye siteye bakip duruyordum, rahatladim valla! ; )

    YanıtlaSil
  5. vooovv!!Süpersin Deniz,çok etkileyicii ;)

    YanıtlaSil
  6. :)) bu tam bir süpriz oldu şimdi. Fotograflarını herzaman sevdim ama işin işine hareket katınca daha bir güzel olmuş be denizcim...

    YanıtlaSil
  7. Ba-YiL-Dimmmmmmmmmmmmmmmmm

    bu kadar beklemede kesinlikle degdi! =)
    +
    iim buralarda nasil deniyorr
    'absolutely gorgeous'

    YanıtlaSil
  8. you are absolutely gorgeous and you dance like a pro! awesome natural tan and a great pair of legs you've got! just stunning!
    xo!
    -Gisela
    www.heightsoffashion.typepad.com

    YanıtlaSil
  9. Nesli, Dilayra, Nefes, Viva, Dilan, Elvan, Mathilda ve Kelebek demek begendiniz ;) cok tesekkurler, opuyorum hepinizi!

    Gisela thanks babe ;)
    xoxo!

    YanıtlaSil
  10. Çok hoş Deniz ya:))
    Sevdim bu süprizi:)(Daha yeni gördüm , o da ayrı) :)

    YanıtlaSil
  11. Itircim sevindim surprizimi sevdigine ;)

    YanıtlaSil
  12. cidden süper dans etmişsin :D sanki uzun süredir bunu yapıyor gibisin :D ve daha yeni görebiliyorum // tatilde telefondan sadece resileri görebiliyordum :D

    YanıtlaSil
  13. Melikecim tesekkur ederim ;)

    YanıtlaSil
  14. Miami resimlerine bayildimm! Bizde martta SpringBreak icin gitmistik. Collins Ave.'de kalmistim cok hosuma gitmisti, Massachusetts'e geri gelmek zor oldu...kesinlikle herkesin gormesi gereken bir yer.:)

    YanıtlaSil