Temmuz 31, 2009

MiAmi II


Seafood Paella




Herkese merhaba! Bugun sizlerle benim en buyuk tutkularimdan birini paylasacagim, Flamenko. Aslinda tum dans turlerine karsi tutkum oldugunu soyleyebilirim. Cocukluk ve ilkokul yillarimda bale, lisede folklor, universite yillarimda ise salsa ve cha cha yaptim. 1997'de izledigim Seytanin Avukati filmindeki bir sahne yuzunden ise uzun yilardir Flamenko izleyicisiyim. Artik izlemeyi birakip denemenin sirasinin geldigini dusunuyorum, ne dersiniz ;)
Miami'deyken harika bir Ispanyol restoranina gittik adi "Tapas & Tintos". Tapas; Ispanyollar, birsey yemeden icki icmedigi icin ogleden sonra ya da aksamustu ickilerinin yaninda servis edilen aperatiflere verilen genel ad. Geleneksel olarak icki alindiginda bedava verilen bu aperatifler, vahsi kapitalizmden etkilenen bar ve restoran sahipleri tarafindan, artik isteminiz disinda masaniza getirilip sizden parasi beklenen bir gelenege donusse de bizim "Hakiki Ispanyol" restoranimiz bir tepsi yengec kizartmasini hesaba eklemeyerek bu gelenegi devam ettirdiler ;) Tapas & Tintos'daki gecemiz, Deniz Mahsullu Paella ziyafeti ile basladi. Karnimiz iyice doyduktan ve keyfimiz yerine geldikten sonra ise sira kulaklara ve gozlere geldi. 2 saat suren bu unutulmaz muzik ve dans ziyafetiyle Flamenko'ya doydum. Izledigim en guzel performanslardan biriydi hic bitmesin istedim ama bitti :(
Kucuk bir parcasini sizlerle paylasiyorum bu postta hepinize -iyi seyirler!
Not: Bu postun hemen ardindan gelecek ilk postta sizlerle minik surprizimi paylasacagim ;) Neden bu kadar buyuk bir olay haline getirip, utandigimi anlayamasalar da!! (Anne ve Mr. T, bu sitem sizlere) bakalim siz bana hak vericek misiniz???

Hi everyone! Today I want to share with you one of my passion, Flamenco. Actually, all kinds of dance is my passion. I did ballet,then folk dance in high school years. During college, I was really interested in salsa and cha cha. Right now, I am into flamenco. I think I can give it a try.
In Miami, we went to the coolest Spanish Reastaurant ever "Tapas & Tintos" ;) After we had our delicious Seafood Paela, it was time for a feast to our eyes and ears. A 2 hour feast of live Flamenco performance. When they were finished, I was truly impressed emotianally by this tremendous performance. Please enjoy the video above. After this post, I will show you my little surprise. I am a little bit shy about this surprise. I don't know why, but I feel it is a big deal ;)


7 yorum:

  1. Gercekten süprizlerini merak ediyorum, videolarda cok güzel tesekkürler koydugun icin! : )

    YanıtlaSil
  2. Don't you just love miami! And I love flamenco! such a spicy dance! btw, love your blog! would love for you to visit mine sometime :-)
    xo!
    -Gisela
    www.heightsoffashion.typepad.com

    YanıtlaSil
  3. ne guzel tatil ne guzel..
    sanmaki takipi biraktim
    kosturmalardaydim
    geldim yerlestim dinleniyorum (:
    ve buyuk merakla suprizini bekliyorum
    xoxo

    YanıtlaSil
  4. Ayakkabi fetişisti Sibel2 Ağustos 2009 22:00

    Nil'in yaptigi gibi yazlik ayakkabilarini bize sergiler misin lutfeeeeen??? Cok merak ediyorum ne cevherler var sende??

    YanıtlaSil
  5. Çok merak ettim süprizini,çok heyecanlı!Hadi ama Deniz :)

    YanıtlaSil
  6. bencede suprız suprız nereye kadar???????DENIZZZ

    YanıtlaSil
  7. Dilancim ve Adsiz vallaha benim bir sucum yok :( Tamamen teknik aksakliklar sebebiyle surprizim bu kadar gecikti! Zaten minnacik biseydi iyice tadi kacti :(

    YanıtlaSil