Temmuz 17, 2009

RoMaNtiK \ RoMaNtiC




Postlarda bir yavaslama vardi farkindayim bunun icin sizden ozur diliyorum. Bu sirada mail atan okuyucularima cok tesekkur ediyorum ben iyiyim merak etmeyin ;) Hayat bu aralar benim icin fazlaca heyecanli ve kosusturmaca icindeydi. Dun bitti ve ben bloguma geri dondum.

Bu benim son New Orleans postum. Bugun sizlerle bu gezinin en unutulmaz anlarindan birini paylasacagim. New Orleans'in en eski ve masa bulunmasi en zor olan restoranlarindan birine tedbiri elinden asla birakmayan Mr. T'nin 1 ay once yaptirdigi rezervasyon sayesinde aksam yemegine gittik. Restoran essiz yemeklerinin yani sira harika jazz yapan oldukca unlu bir gruba da ev sahipligi yapiyordu o gece. Yemegimizi yiyip tatlilara gectigimiz sirada grup bir sonraki sarkinin son sarkilari olacagini soyledi :( Hesabi odedik ve gitmek icin kapiya yoneldigimiz sirada grubun barda oturdugunu gorduk bize nereli oldugumuzu sordular biz Turkiye'den oldugumuzu soyleyince klarnet calan ustadin daha once Turkiye'ye bir tur icin geldigini ve Turkler'i cok sevdigini ogrendik. Bu gibi anlarda yurtdisinda yasayan biri olarak nasil mutlu oldugumu anlatamam ;) Bize birkac sarki daha soylemeyi teklif ettiler. Onlar yerlerine biz masamiza geri donduk bu defa etrafimizda hic kimse yoktu. O kocaman restoranda sadece biz ve onlar..

Grubun vokali Mr.T'ye - Size bir sarki soyleyecegim ama bir sartla " Sevgiline her zaman tatli ve nazik olacaksin soz ver!" dedi sevgili bu guzel istege "Memnuniyetle! Daima, soz veriyorum!" karsiligini verince bize bu harika sarkiyi soyledi.
iyi seyirler!


Sorry about the lack of posts guys. My life was all about excitement and rush in the past few days. Yesterday I got it.I am back to my blog full time :)This is my last New Orleans post. I couldn't tell how wonderful my trip was. I will share one of the most remarkable moments today. We were in this difficult-to-find-a-table restaurant called Arnaud's. Apparently, Mr T. made a reservation a month ago.

Anyway, they feature a very famous and talented jazz band. While you eat you enjoy good food and music. We had dinner and when it came to dessert, the band announced next song would be their last. Booo! We got the check and were prepared to go. When we were leaving the restaurant we saw them sitting in the bar. We approached and started talking. It turned out that the guy playing clarinet had been to Turkey before for a tour. He said he loved Turkish people. Suddenly they offered to play more for us. An offer we could not refuse. We returned back to our seats. There was no one but us. He told Mr. T they would play for us but with one condition "You will promise you always treat her sweet and gentle!". He replied "Gladly, I promise forever!".
Here is what came out. Enjoy!

Shirt: Urban Outfitters
Leather shorts: Urban outfitters
Shoes: Franco Sarto
Bag: Steve Madden














Edit: Valla adim hayvan dusmanina cikicak diye soylemek istemiyordum ama dayanamadim! Su istiridyelerin arkasinda duran kayik tabaktaki kizarmis seyler timsah eti ve agizda biraz daha fazla cevirmek gerekse de tavuk veya hindiden cook daha lezzetli ;)

8 yorum:

  1. Timsah eti mi !!!! Hayatta yiyemem aslaaaaa!!!!

    YanıtlaSil
  2. canım mutluluğunuz daim olsun..
    en en içten diliyorum bunu hemde..
    (:
    hissediyorum daha da fazlasını hak eden birisin çünkü.
    Xoxo :)

    ps:geLiyorum :))

    YanıtlaSil
  3. canım çok güzel görünüyorsun her zamanki gibi, kıyafetine bayıldım ve romantik gecenize :))) nazar değmesin , keyfini çıkar hayatın... iyi haftasonları...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Deniz süprizini merakla bekliyordum ve beklediğime değimiş açıkçası :) Çok güzel bir geceymiş ben en çok vokalin Mr.T'ye söylediklerine takıldım çok romantik bence :) Deri şortuna bayıldığımıda söylemeden geçemiyeceğim :) Görüşmek üzere XOXO Aslı

    YanıtlaSil
  5. Nonicim neden?

    kelebek guzel dileklerine cok tesekkur ediyor amin diyorum canim!
    Oyle mi?? Hadi bakalim hayirlisi o zaman ;)

    Gofrettcim biz de oyle yapmaya calisiyoruz! Amin! Sana da iyi haftasonlari ;)

    Adsiz surprizim bu degil ki!! Biraz daha beklemen gerekecek surpriz icin son anda vazgecmezsem tabi ;)
    Gercekten cok romantik ve buyulu bir geceydi ;)

    YanıtlaSil
  6. denizimm mutlulugunuz ömür boyu sürsün canım benimm:):)

    YanıtlaSil
  7. Vala timsahlarda bizi yiyo ,ondan yemekte bir sakınca görmüyorum :)))))))))
    heheheh

    YanıtlaSil
  8. ecem cok tesekkurler ;) Amin!

    Itircim bayildim yaklasimina ;) Afiyet olsun o zaman bana!

    YanıtlaSil