Temmuz 29, 2009

MiAmi I









View from our room,

Heart of Palm Tropical Salad,

Burrito,


Herkese merhaba ;) Buralar cok sicak bugunlerde! Ve ben neredeyse oturdugum sitenin havuzunun basinda yasiyorum (orda yiyorum-iciyorum, okuyorum, uyuyorum vs.) Ara ara kendimi surukleyerek eve getirdigimde ise klimayi sonuna kadar acip beni evde bekleyen ilgi, sevgi delisi "DEV"imle geciriyorum tum vaktimi ;) Postlardaki yavaslamanin sebepleri sicak, "DEV" ve tembellik yani.
Yaz rehaveti tum bloglari vurdu farkindayim ;) ama disarida yapacak bu kadar eglenceli sey varken kimsenin bilgisayar basina oturup bloglari gezmek icin delirmedigine de bahse girebilirim! Yok illa isteriz diyorsaniz ;) yazin bana talebe gore postlarimi siklastirabilirim!

Bugunki postum Miami'ye dair! Ne diyordu ustad Demet Akalin kopuk kivamindaki o guzel eserinde " Sevgilimi koluma takarim, Bebek'te 3-5 tur atarim, olmadi bi de Miami yaparim gordugun gibi cok unutkanim ". Biz de Vatan hasreti icinde yanip tutusan gonullerimizi bir nebze olsun Miami'de soguttuk ve harikaa bir tatil yaptik sevgilimle ;) Yedik, ictik, denize girdik en cok da dinlendik! Ben hayatimda bu kadar farkli ulkeden 1001 cesit insanin barindigi bir baska yer daha gormedim buna New York dahil! Ispanyolca ise buranin ana dili abartmiyorum ANADiLi! Guzel bir tatil mekani Miami, bazen oyle biran geliyordu ki kimse calismiyor hissine kapiliyorsunuz Miami'de, buna size servis yapmasi icin beklediginiz!!! garsonlar dahil ;) Her turistik yerde oldugu gibi -Amaaan bir daha nerden gelicek bu Allah'in turisti!! edasiyla calisan oldukca fazla mekan var ozensiz!! ama biz dersimizi iyi calistik ve genelde kitaplar tarafindan tavsiye edilen yerlerde vakit gecirdik, yedik, ictik. Tatil donusu ise gelenek bozulmadi ve ben tartida ciglik cigliga karsiladigim birkac kilo fazlamla depresyon sinirlarinda gezdim, dolastim :( Her ne kadar Amerika'da bazen kendimi Twiggy gibi!!! hissetsem de buna kanmayacagim ve yarin bir daha birakmamak uzere spora baslayacagim! Soz mu Deniz? SOZ!

Hi everyone ;) It is really hot out there these days. I am literally living in the pool we had in our apartment complex. I know my posts are little bit slowing down but I am quite sure nobody spends their precious summer time on the computer.Today's post is about Miami! Because we were homesick, Miami helped us relieving our excess craving for Turkey. We ate, we drank but more importantly we rested. Actually, since we focused on eating more than anything, I gained 3 pounds. I was not very mature when I faced the truth at the scale.. Anyway, I decided to start going to the gym again. Promise Deniz? Yes, I promise!

Dresses:
Dark pink-Urban Outfitters, White-Mango
Sandals:
Studded suede -Mango, Grey leather - Mossimo
Sunglasses:
Christian Dior

8 yorum:

  1. Denizzzz seni çok kıskandım şimdi.... :))) Ayrıca tamam spora başla Ok, ama şu söz ettiğin birkaç kilo fazlanı nerde saklıyorsun ben göremedim de:))))

    YanıtlaSil
  2. O tropikal salatadan bir tabak da benim masama doğru yollar mısın lütfen Denizcim :) sabah sabah insan salataya aşerer mi erer! :)

    YanıtlaSil
  3. Deniz bronz teninle beyaz elbisen harika gözüküyor!!! Ayrıca yemeklerde feci şekilde iştahımı açtı :D

    YanıtlaSil
  4. tatlım bız yaz rehavetı ıcınde olsakta senın blogunu gormezsek ısımız rast gıtmıyor:)))bazi bloglari ziyaret ettigimde bir suru olumsuz sey yaziyorum...gordugumu yazmakta sakincam yokk.kirmadan dokmeden biseyleri tenkit ederim...senin blogunu girdigimde yorumsuz kaliyorum:))her giydigini kombine edisin yakistirisin,gorduklerini yasadiklarini yazma seklinle, sanki unlu bir modelin yada unlu bir yazarin adim adim dunya roportaji ve cekimlerini izliyormus hissine kapiliyorum:)))

    YanıtlaSil
  5. gayet zayıf ve fit görününlerin iddia ettikleri fazlalıkları bulamamakla birlikte gözlerinin bozuk olduğuna karar verdim :))) Deniz hani gözlüklerin :P arka fona will smith ten welcome to miami yi koysaymışsın çok süper olacakmış. cidden güzel bir tatil olmuş. bir de beyaz plaj elbisenle giydiğin sandaletleri çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  6. Elvancim kilolarin gorunmez oldugu fotograflari koydum bloguma gorememen ondandir ;p

    Nonicim can cekmeyecek gibi degil, benim de hayatim boyunca yedigim en lezzetli 2 salatadan birisi oldu bu salata! Malzemelerini yaziyim diyicem ama adi ustunde tropical bir salata oldugu icin bilemiyorum malzemeler Turkiye'de nasil bulunur? Salatanin icinde mango parcaciklari, antep fistigi, marul, kiraz domates ve bazi palmiye agaclarindan elde edilen (hindistan cevizi,acai vs.)palmiye kalbi var, tadi inanilmaz guzel (sanki bana enginar kalbiyle degistirilse yine guzel olurmus gibi geldi?? denemek lazim o ayri)
    Bu kalbi elde etmek cok mesakkatli oldugu icin fiyati oldukca yuksek bir urun oldugu ve palmiye kalbinin oldugu salatalara genelde
    " Milyoner salatasi" dediklerini de Wikipedia'dan ogrendim seyahatten donunce. Salatanin sosu yine mangodan yapilmis, cook lezzetliydi cok Nonicim ;)

    Aslicim tesekkur ederim, yemek benim tutkum!! sizlerle paylasip istahinizi actigim icin ozur dilerim ;)

    Nagmecim ne guzel bir mesaj bu coook tesekkur ederim! Ileride olumsuz birsey yakalarsan da her zaman beklerim ;)

    Pinarcim fazlaliklarin gozukmedigi fotolar itinayla secildi ve blogdaki yerlerini aldi, gorememen dogal yani gozlere yuklenme ;) Cok tesekkurler!

    YanıtlaSil
  7. seni kıskanıyordum ama bu kadarıda fazla yahu şu an kıskançlıktan çıldırmak üzereyim. Allah şansını bozmasın hayatın hep böyle gitsin.kıyafetlerinde söze gerek bile yok. nerde ne giyileceğini bilen bi kızsın.

    YanıtlaSil
  8. nefescim cok tesekkur ederim bu guzel dileklere ve iltifatlara ;)
    Amin canim Amin!

    YanıtlaSil