Temmuz 21, 2009

KeY wEsT I










Herkese merhaba ;) Bu aralar Turkiyem gelmisti pek bir keyfim yoktu kiii cumartesi gunu Mr. T olaya el atti ve bana yuzyilin surprizini yapti. En yakin zamanda sizlerle de paylasacagim bu DEV surprizi!
Gelelim Miami postlarimin ilkine :) Key West!
Key West'e Miami'den kiraladigimiz arabayla guneye dogru indigimiz 3,5 saat bir yolculugun sonunda ulastik. Yol inanilmaz guzeldi ancak hiz sinirinin cok dusuk olmasi sebebiyle oldukca yorucu gecti! Harika bir denizi olan kucuk bir tatil kasabasi Key West. Bu tatile cok ihtiyacimiz oldugundan mi? yoksa az biraz ucundan Turkiye'ye benzediginden mi? bilmem hersey cok guzeldi. Hava cok sicakti o gun, gercekten cok sicakti!! ve biz tam 11 saatimizi suyun icinde gecirdik. Abartiyorum zannedenler varsa aranizda soyle izah edeyim; sudan ciktigimizda 200 yasinda bir dede ve ninenin el ve ayaklarina sahiptik. Denize girerek serinledik zannediyorsaniz yaniliyorsunuz zira su o kadar sicakti ki bazen suyu hissetmek icin suyun icinde sallanmak bile zorunda kaldik ;)

Vee bir kez daha anladim ki yaz insaniyim, deniz kiziyim ben ;) Suya girmezsem yaz mevsiminden hicbirsey anlamiyorum! Gecen tum yazi denize 10 adim mesafede tek sorumlulugumuzun, ailelerimize oglen ve aksam ne yemek istedigimizi bildirmek oldugu bir sekilde gecirince (yurtdisinda yasamanin en guzel yani memleketine donunce gordugun ihtimam diyebilirim) bu yazi burda gecirmek cook koydu bize :(

Hello everyone :) Because I have been craving for Turkey, I was not very happy for the last couple of days. Then Mr. T came to me on Saturday with the biggest surprise ever. I will share with you ASAP.

I am starting my Miami posts with Key West. Key West features a beautiful coastline and delicious seafood.
Our expectations were totally met. We literally stayed 11 hours in water. If you think I am exaggerating, you should see when we were out of the water, we had the hands of a 200 year old. If you think we escaped from insanely hot weather, you're wrong! Air and water temperatures were almost the same, so it didn't feel like we were swimming at all. Once again, I realized I am a summer girl, sea girl! If I don't swim everyday, I don't understand anything from summer. Last year we spent entire summer in Turkey and our only responsibility was telling what we want for lunch and dinner (This is the best part of living abroad when you visit your family; they treat you like a princess\prince.)

14 yorum:

  1. sonunun yemekle biteceğini hissetmiştim:))Fotoğrafları görünce iple çekmeye başladım tatili:) Büyük sürpriz Türkiye mi yoksa???

    YanıtlaSil
  2. Sıcak denizden nefret ederim ama su ara sıcağına bile razı olacak duruma geldim desem yalan olmaz :)

    YanıtlaSil
  3. Canım harika bir tatil yapıyorsun bence çoğu insanın hayal bişe edemeyeceği şekilde hem de. Takmışın sevgilini koluna miami sahillerinde keyif yapıyosun işte ;) Tabii aile yanı bi başka ama bunun da tadını çıkar bence nasıl olsa o da olur bi gün :)

    YanıtlaSil
  4. ah çok güzel burası !!! şu an en çok istediğim şey denizi olan biyere gitmek !!!

    YanıtlaSil
  5. Fotolar harika çıkmış yine denizcim... Süprizi çok merak ettim şimdi yoksa Türkiye ile mi ilgili??

    YanıtlaSil
  6. MISSRED'cim yemek olmadan olmaz ;) Zaten bu tatiller yuzunden mehter takimi gibi 3 ileri 2 geri bunye yoyoya dondu ;( Degil canim zaten bir baktim da blogu surpriz surpriz diye reyting pesinde kanala cevirmisim! Oncelikle 2 surprizim var, 1.si Miami postlarimin sonunda olucak hani utaniyorum dedigim ;) 2.si sevgilimin bana yaptigi surpriz ee o da hazir degil daha, o yuzden az sonralarim bitmedi :( Ama bu sefer vallaha az sonraaa..!

    Ozleyince o bile ilac gibi geliyor Cadicim, biran once buz gibi sulara kavusman dilegiyle ;)

    Nilcim annemle beraber birbirine cok yakin zamanlarda ve birbirinin neredeyse ayni mesajlari atmissiniz, inanilmaz sasirdim ;0 Haklisin, haklisiniz! Sevgilimi koluma taktim ustune bi de Miami yaptim ustad Demet Akalin'in da soyledigi gibi ;)

    Fashioncholic biran once kizgin kumlardan serin sulara atlamani dilerim o zaman ;)

    Elvancim tesekkur ederim ;) Degil canim bu yaz Turkiye yalan oldu bize :(
    2 surpriz de cok az sonraaa sabret bebegim..

    YanıtlaSil
  7. Şekerim içimden bir ses Mr.T nin süprizinin ailenle ilgili olduğunu söylüyor.Yoksa annen mi geldi oralara...

    YanıtlaSil
  8. Itircim degil yaa :( Harika bir surpriz olurdu annemin gelmesi ama degil tatlim!

    YanıtlaSil
  9. ben de sana onu diyecektim, oralarda bizim magazin programlarını mı seyrediyosun diye:))) flaş,flaş,flaş,şok,şok,şok, az sonra diye diye çatlattın bizi Deniz:))))

    YanıtlaSil
  10. Çok güzeeel çok özendirici olmuş bu kareler yaaaa :( tatilim geldiii çok fena.
    Sevgili yanında, deniz, güneş, kum off yaa insan başka ne ister ki Deniz :)

    YanıtlaSil
  11. MISSREDcim duzen deliligimden hepsi, fotograflarin tarih sirasina gore post yapma hirsimdan :(

    Pinarcim en yakin zamanda tatile cikmani dilerim! Anladim senin acayip tatilin gelmis ;)

    YanıtlaSil
  12. hepsi de çok güzel, her anın keyfini çıkardığın yüzünden okunuyor ve bunun bir ömür devam etmesini diliyorum.. umarım ailenle de en kısa zamanda hasret giderirsin.

    süpriz nerdeeeeee? :)

    YanıtlaSil
  13. bloğuna baktıkça içim açılıyor gerçekten..deniz, yemekler,güzel kıyafetler,doğal ve pozitif bir yüz..:) hep mutlu ol ve postlara devam et :))

    YanıtlaSil