Ocak 28, 2013

Kutup Soguklari

Bu ara buralara kutup soguklari mi geldi nedir sokakta yururken aglamak, bagirmak istiyorum soguga tepki olarak. Ulkemin en sicak illerinden birinde dogup buyuyunce; bu soguklarda ciddi anlamda depresif, mutsuz, bambaska bir insana donusuveriyorum ve bu halimden nefret ediyorum. Asagidaki kombin; ne giyerim de usumem sorunsali uzerine olusturulmustur. Belime bagladigim gomlegin bile bir amaci var yani :) Herkese nefis bir hafta diliyorum.

*Bu haftaki "Deniz'e Sor" sorusunu hala secmedim. Icinden cikamadiginiz bir sorununuz, derdiniz, merakiniz varsa denisbaran@hotmail.com'a bekliyorum.



Deri ceket: Dolca Gabbana  
Gomlek: Bershka  
Deri tayt: Urban Outfitters  
Cizme: Prada  
Sapka: Armani  
Kulaklik: Vintage  
Gozluk: Celine

8 yorum:

  1. Üff insan soğuk havalarda ne giyeceğini bilemiyor bu doğru:) Kulaklıklarınla çok şeker olmuşsun denizcim. Bu arada oğluşunla bir post yapsan harika olur, merak ediyoruz küçük prensi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Elvan :) Babasiyla verilen ortak karar uzerine oglumla ilgili post yapamiyorum. Instagrama yuzu belirsiz birkac sey koyabildim sadece. Ileride belki degisir ama simdilik paylasim kararimiz bu yonde.

      Sil
  2. Denizcim sen yine şanslısın, NYC eminim Montreal kadar olamaz:)
    Burda -40 ı gördüm ve giyinmeyi boşver dışarı adımımı atmadım!
    Postlarım için ise arşivimi çıkarmaya karar verdim:D
    Bolca sevgiler
    Nur

    http://nureradli.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kanada ile kiyas goturmeyiz tabii. Allah size sabir versin! Ben yapamazdim. Arsivde neler neler vardir senin, bu konuda sansin cok kabul et ;)

      Sil
  3. o kadar soğuksa deri daha da üşütmez mi insanı??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak deri usutmez ama cok da sicak tutmaz haklisin fakat bu ceket dana derisi ve oldukca kalin bir yapiya sahip. Ben bu kis cok kullandim ve cok da memnun kaldim soguklarda.

      Sil
  4. love how you tied the plaid shirt around your waist!! and love the leather pants! w'ere waiting for you to visit us beautiful! come to our blog

    miss you! will be in nyc next week :-))))

    xo!

    Gisela

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OMG! Really?? I'm so happy right nowwww ;)

      xoxo

      Sil